® E-bay - тема 55

• 36 440
  • 782
  •   1
Отговори
# 510
Не са нужни всички 55 теми. Достатъчна ти е само първа страница и правилата на e-bay. Ама защо да се тормозиш, като може някой да ти го сдъвче и изплюе в устата. 
И аз до скоро не знаех какво е e-bay, но преди да питам каквото и да било се постарах да прочета това което ти казах.
Peace

# 511
Ауу, колко сте лоши , човек да не попита нещо.
smile3505
Недей така. Смея да кажа че в тази тема са най-търпеливи и отзивчиви.  И аз зададох доста глупави въпроси, но момичетата много търпеливо ми обясниха всичко

# 512
Във всеки един търг, в който участваш знай, че има реален шанс да го спечелиш, затова не се уливай с много бидове в различни търгове, да не се окаже, че ги печелиш повечето, а после да не можеш да ги платиш.
Като за начинаеща ти препоръчвам да следиш само едно нещо, което ти харесва и да участваш само за него, за да видиш как става.
Търгове с доставка до българия ли гледаш?
 Hug Hug Hug

# 513
  • София
Освен това има опция да наблюдаваш търговете.Аз каквото харесам го слагам в наблюдавани и така си ги следя,за да няма изненади после Laughing

# 514
Луда станах да питам вече!
Понеже ползвах Марина заради отпуската все за пощенски до БГ ги питам.Никой не праща  ooooh! Преди всеки втори се съгласяваше!

# 515
Привет момичета, имам малък проблем дайте някакъв съвет- спечелих един търг миналата седмица, продавача не спира ежедневно да ме пита дали съм получила пратката, мислех днес да му пиша че сме във ваканция, но пък получих това-
hi sorry really not wanting to pester you but if you can please leave me feed back i cant get the money from my paypal until done as the money is needed to pay for items bought please understand thanks
малко съм объркана как да постъпя newsm78

# 516
Докато не си получиш нещата не слагай фийдбек, защото после няма да можеш да пуснеш диспут ако се наложи. Просто не му отговаряй или го замотай нещо.

# 517
Привет момичета, имам малък проблем дайте някакъв съвет- спечелих един търг миналата седмица, продавача не спира ежедневно да ме пита дали съм получила пратката, мислех днес да му пиша че сме във ваканция, но пък получих това-
hi sorry really not wanting to pester you but if you can please leave me feed back i cant get the money from my paypal until done as the money is needed to pay for items bought please understand thanks
малко съм объркана как да постъпя newsm78
Продавача има по-малко от 10 оценки и не може да си получи парите, докато ти не му сложиш оценка.
Пиши му, че получаваш нещата си посредством фирма(ако съм разбрала правилно) и е необходимо малко повече време, за да получиш пратката, като му се извиниш за неудобството.

Докато не си получиш нещата не слагай фийдбек, защото после няма да можеш да пуснеш диспут ако се наложи. Просто не му отговаряй или го замотай нещо.
Може да се отваря диспут след положителен фийдбек. Peace

# 518
Продавача има по-малко от 10 оценки и не може да си получи парите, докато ти не му сложиш оценка.
Пиши му, че получаваш нещата си посредством фирма(ако съм разбрала правилно) и е необходимо малко повече време, за да получиш пратката, като му се извиниш за неудобството.
Този има точно 136 фийдбека, не разбирам за какво ми дава толкова зор, май ще почака обаче.

# 519
Този има точно 136 фийдбека, не разбирам за какво ми дава толкова зор, май ще почака обаче.
Явно има нещо гнило.По-добре си изчакай  Peace

# 520

Изобщо не му отговаряй тогава ! Опитва се да те забаламоса. Оценка чак като дойде, иначе ако не дойде , не би могла да отвориш диспут и да си върнеш парите. Ще те посъветвам да не му казваш , че ползваш фирма -посредник!
Ауу, колко сте лоши , човек да не попита нещо.
Опитах се да прочета , но 55 теми ми са малко множко.
Извинявам се, smile3505

Мила, съвсем приятелски го казвам, не беше насочено директно към теб! Ако беше прочела поне тази тема щеше да видиш, че дори много търпеливо отговаряме! Просто зачестяват такива питания като твоите !

# 521
Кьолщес, аз ли съм в грешка?
Ново правило ли е, че ако поставиш оценка не можеш да отвориш диспут?
Не че казвам да поставя, без да я е получила.Просто информативно.  Rolling Eyes

# 522
  • София
Чакайте сега да ви разсмея малко. Преди един месец спечелих разни дървени играчки за малкия от един продавач. Сумата на трите общо не е малка, че да взема ей тъй на да забравя, че ги чакам. Пиша аз онзи ден да попитам какво става, че още ги няма и продавача ми отговаря "Ами вие след като платихте не сте ми писала, че искате да ги изпратя"  hahaha Joy За първи път чувам, че има хора, които плащат нещо и после не си го искат  Crazy Само на луди попадам тия дни, просто не е истина.
П.П. В обявата няма специални изисквания за плащане или за транспорт. Платих си с пейпал, не сме се и пазарили за друга цена за доставка.

# 523
  • Балчик
Чакайте сега да ви разсмея малко. Преди един месец спечелих разни дървени играчки за малкия от един продавач. Сумата на трите общо не е малка, че да взема ей тъй на да забравя, че ги чакам. Пиша аз онзи ден да попитам какво става, че още ги няма и продавача ми отговаря "Ами вие след като платихте не сте ми писала, че искате да ги изпратя"  hahaha Joy За първи път чувам, че има хора, които плащат нещо и после не си го искат  Crazy Само на луди попадам тия дни, просто не е истина.
П.П. В обявата няма специални изисквания за плащане или за транспорт. Платих си с пейпал, не сме се и пазарили за друга цена за доставка.
hahaha Joy Този не е добре нещо. ooooh!

# 524
продавача ми отговаря "Ами вие след като платихте не сте ми писала, че искате да ги изпратя"  hahaha Joy За първи път чувам, че има хора, които плащат нещо и после не си го искат  Crazy
просто невероятно,  Joy  #Crazy  Laughing добре, че имаш чувство за хумор  Wink

Общи условия

Активация на акаунт