Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 53 888
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • област Варна
Hu6ka кой каза, че не те харесвам. Аз се възмущавам от абсолютно всеки, който пише на латиница и не само в тоя форум. Единствено в чата не правя забележка, щото там наистина трудно се кирилизира.
А за това в коя седмица си. То на всякъде си пише. Седмиците се броят от датата на последната менструация, освен ако не си инвитро или овулацията не ти е доста късна. Тогава към датата на зачеването се прибавят две седмици. Така, че ако си забременяла преди три, като прибавиш две и си в 5 г.с., а не в 3-та.

# 91
ще се съглася с теб,явно ще трябва само нека да сме по мили една към друга иначе няма проблем не се сърди но ако ми беше обяснила по рано всичко щеше да е наред. Wink

# 92
  • Сливен
Кога най-добре е да започна да се мажа с крем против стрии Simple Smile

# 93
Кога най-добре е да започна да се мажа с крем против стрии Simple Smile
Можеш отсега да започнеш,но не възлагай големи надежди.Ако кожата ти не е еластична и си предразположена,никакви кремчета не помага(поне според мен).

# 94
С началото на бременността може да започнеш да се мажеш. Ако  си предразположена и кожата ти не е еластична  крем няма да те спаси, но със сигурност ще предотврати част от стриите, които биха излязли ако не си се мазала.

# 95
Започвай от сега веднъж дневно,а като порасне повече коремчето по два пъти.

# 96
Давам отчет за второто мнение. Днес момичето е било при д-р Михаил Михайлов (поне така чух по телефона) в частна специализирана АГ клиника в Бургас. Той, за разлика от предишния, изобщо не се е интересувал от цикъла, като разбрал, че е бил нередовен в последните месеци. Измерил е плода - 19 мм, казал че е на 30 дена и всичко е наред. Препоръчал да започва фолиевата киселина и я записал за след 3 седмици да проверят как върви. Апаратурата му явно е доста добра, защото тя каза, че гледала образа на огромен монитор на стената срещу нея. Получила си е снимките и вече не се притеснява (поне не толкова).
Надявам се всичко да е наред и след 8 месеца да се похваля, че съм леля  Grinning

# 97
  • Пловдив
 HugTristia , много се радвам за добрата новина. Дай Боже всичко да е наред и да имаш здраво и хубаво племенниче. Успех и късмет на всички ви!   bouquet

# 98
ralykiss, между другото, ако всичко е наред, тя не иска да се записва на консултации по морето (ще си плаща, докато са там, че то за два месеца не си струва) и предполагам като се приберат в Пловдив, там ще се запише. И понеже гледам, че ти си пловдивчанка, ако можеш, препоръчай доктор или поликлиника.  Hug

# 99
  • Пловдив
Ще си помисля и поразпитам по-скорошните мамчета и ще ти пиша.

# 100
Да се отчета и аз със своите притеснения за ритането на бебка. Вчера бяхме на преглед и док ми каза, че силата на ритниците е относителна и е важно да се чувства движенията й, дори и по слаби да са. Видях я на монитора, чух и сърчицето, успокоих се, че всичко е наред. Тя Peace си върви по напред и е цели 3 кг вече  Laughing

# 101
  • София
дунавско момиче, радвам се, че всичко е наред. Малко е останало. Леко раждане Simple Smile

# 102
Дунавско момиче,радвам се, че няма реален проблем,явно бебчо се е закротил. newsm51

# 103
Здравейте Simple Smile
искам да попитам,цикълът ми  закъсняваше 5 дена,сутрин чувствах световъртеж,пишках през 10 мин...вчера не се пазехме,аз всъщност с тези симптоми смятах,че има възможност да съм бременна,но днес ми дойде...има ли някакъв минимален шанс вчера да е станало нещо,като допреди това сме го правили без презарватив,без да свършва в мен,просто вечерта решихме ,че искаме да пробваме да си направим бебе...след тези признаци в последните дни,доста се разочаровах..та какво смятате?  newsm78  bouquet

# 104
Няма как да си бременна,щом като ти е дошло тепърва ще имаш нова овулация,обикновенно след две седмици.Помислете си дали ще работите за бебе през този месец.

Общи условия

Активация на акаунт