ВИДИНското хлапе е щастливо дете!

• 29 475
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • някъде
Ния честита нова работа- бързо да свикнеш и да взимаш голяма заплата Peace Money Wink
Фиона, не плащаш ли само за яденето на малката- тоест колкото дни ходи толкова парички Rolling Eyes
В Италия и аз плащах на месец, независимо дали ходи или не, даже единия месец ходи само 2-3 дни и трябваше да платя 40 евро Crazy
Куши пожелавам ти нов монитор Wink

# 31
  • ВИДИН, 10 км след края на света
моя монитор пак ме изостави  #Cussing out
Сега без монитор ли пишеш  Mr. Green Браво. Професионалист  Laughing

ее чак такъв професионалист  Crazy бях при нашите на баща ми на лаптопа  hahaha Joy
иначе си ползвам тук за монитор телевизора когато се случи нещо такова, ама ми е много далече от бюрото и с тая дребна резолюция нищо си не виждам  Crazy прави ми някакви проблеми тоя убавец, ама да видим кога ще умре окончателно, сега пак се възкреси без чужда намеса, тъкмо с мъжо коментирахме на кой майстор да го пратим, явно се е уплашил  ooooh!

# 32
Браво бе, аз влизам ли влизам да ви търся, ама кой да се сети, че сте направили нова тема ooooh!
Ния, честита нова работа, по-хубава и по-доходоносна да е Hug
Моите деца също не са кръстени и нямам такова намерение засега. Ако решат, като пораснат да се кръщават, аз се кръстих на 18г. и кръстница ми е една от най- добрите приятелки.

# 33
Здравейте, моми4ета Simple Smile.Ще ми помогнете ли с инфо кьде мога да намеря ателие за рамки, имам си няколко гоблена, да не ми стоят така...Благодаря.

# 34
Куши, моинтора ти да не е Белинеа- аз точно в момента имам проблеми с моят също.И аз прибягвам до тв-то понякога.
Диди, по принцип се плаща само за присъствените дни, или ако не съм занесла никаква бележка за болест или молба.Сега за лятото май е по-различно.Бяха ми казали , че се плаща пълна такса задължително.Но пък една позната ми провери и имам половин такса.А пък Софи е ходила замо 1 седмица.Може би 50 % се заплащат задължително само. В понеделник ще ходя да платя и ще разбера.

# 35
Здравейте, моми4ета Simple Smile.Ще ми помогнете ли с инфо кьде мога да намеря ателие за рамки, имам си няколко гоблена, да не ми стоят така...Благодаря.

знам къде има, ама как да го обясня  newsm78 на улицата от поликлиниката към МГ-то, където се пресича с тая на клиниката на Гайдарски, идвайки от поликлиниката се пада от дясно. според бг-мапс е на пресечката на ул. Васил Левски и Найчо Цанов ако нещо ти говори въобще... мале, обясних и аз  ooooh! Crazy

ФИОНА, Самсунг ми е, по принцип си е перфектен, но веднъж на 2-3 месеца нещо залудява и както си работи, или пък си дреме, и събира картината на една хоризонтална лента  Crazy в сервиза не му откриват никакъв проблем, оправя се отсамосебе си след час, ден-два... когато му е кеф. според майстора има някъде "студена спойка" каквото и да е това  newsm78

# 36
Куши, много ти благодаря, ще го намеря.

# 37
  • Видин
Рамки за гоблени има и в блока който се намира острани на 5ОУ"Иван Вазов" /срещу полицията/ отдолу в гараж на самия блок.

# 38
  bouquet
Добър ден как е във Видин имате ли комари?

# 39
  • Видин
Имаме. Да ви пратим ли малко  Mr. Green

# 40
АА не прати ги в Румънско  Mr. Green Joy

# 41
АА не прати ги в Румънско  Mr. Green Joy

дам, смейте се вие, ама днес в румънско пръскаха със самолет, а у нас си питат  #Cussing out ще видим след седмица като се излюпят новите какъв ще го  #Cussing out
 hahaha Joy

# 42
  • някъде
Днес си загубих детето в Кауфланд.... за секунда, добре че беше и баща му на другия край на магазина и имах някаква надежда че е оишъл при него иначе щях да се побъркам- уж само изтича да направи една обиколка на рафта и така и не се върна, а преди това каза че иска при баща си.... ужас ви казвам...дано не се повтаря Praynig

# 43
дам, смейте се вие, ама днес в румънско пръскаха със самолет, а у нас си питат  #Cussing out ще видим след седмица като се излюпят новите какъв ще го  #Cussing out
 hahaha Joy
Пръскането убива комарите или просто ги гони?

Диди, ужасно премеждие!Добре, че ти е било само като за предупреждение да не го изпускаш от очи, а не някоя сериозна случка!
Случвало ми се е в магазинчетата до нас за секунда да я изгубя от поглед,а тя се е скрила за щанда примерно , и сърцето ми спира.А на детска площадка , на която има повечко деца, понякога ставам разногледа и бързо-бързо се местим на някоя по-спокойна.
Не пожелавам никога да ви се случва наистина да се тревожите за нещо подобно!
Куши, моят моинтор, заради някакъв кондензатор, понякога гасне тотално.Тогава прибягвам до тв-то, но пък трябва да местя пс-то в хола.А иначе с иработи, но бавно загрява- включвам и изключвам докато загрее и после всичко е ок.И понякога ми идва да го засиля през балкона, когато се изключи тотално в много спешен момент.

# 44
ФИОНА, пръскането убива ларвите и не се излюпват възрастни комари, а опушването, което ни прилагат, освен че смърди на зла гад, само ги гони от единия край на градската, на другия  Crazy
при мен тв-то и пц-то са в хола, а и са свързани постоянно, та лесно става смяната на монитори. ама ми е под никакъв ъгъл и там всичко ми е дребно.... мъка, като трябва да пиша нещо ставам после до тв-то да го скьорим има ли грешки  hahaha Joy

ДИДИ,  Crazy на каишка, мила! в тия хипер пространства и голям човек може да се загуби! моя маймун още е малък и си го возя в пазарската количка, та засега нямам прблеми  Peace

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 12:14 от Kushi

Общи условия

Активация на акаунт