ВИДИНското хлапе е щастливо дете!

• 29 571
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Видин
       Мацки,бясна съм!!! #Cussing out #2gunfire На кмет,на община ,на разни "Титан"-и!!! #Cussing out #2gunfire

Тази сутрин пред нашия офис беше боклука на цялата махала!В петък ,контейнера,който е на

поне 20м от нас,беше препълнен!И нали се сещате,с този вятър...

Кога ли ще ми дойде до гуша ,ще зарежа нашата иначе прекрасна родина и ще отида при Зари

в UK!!!Не,че там е кой знае колко добре,но поне има закони , които се спазват и държава,която

застава зад всеки свой гражданин!!!

Съжалявам,че започвам новата седмица така, обаче кво да прайш- мила родна картинка!!!

# 571
Привет и от нас  Hug
Вале абсолютно те разбирам,преди няколко години точно през пътя от нас имаше 2 контейнера,няма да ти обяснявам при силен вятър какво ставаше,добре,че ги изместиха по-далеч  Peace,дано скоро се реши и твоя проблем  Simple Smile
Аз ще подомакинствам малко и може да излезем с Паола до пазара,че трябва да купувам едни неща,но ще видя кога ще свърша с прането  Mr. Green
Хубава седмица ви желая мацкииии  Hug

# 572
  • Видин
Ей, не вярвах, че ще кажа нещо такова, но: Не мога да ви изчета бе момичета Mr. Green
Валя, и аз още вчера гледах снимките, но не можах да я позная. То аз не съм и учила в тези училища, но все пак Rolling Eyes
Рони, много добра кулинарка си. Я отскочи до нас да сготвиш, че моите и двете магарета не ядат манджи. Мартин едвам го накарах да яде картофи на фурна ooooh!
Такааа, някой каза среща newsm78 Организирам на 18ти (събота) от 10-10:30ч., парка Толбухин или Градска градина. Всеки е поканен Mr. Green, даже и най-младите членове на Видинските БГ мами-баби. Ако не ви устройва часа, датата или мястото споделете. Може и след обяд да е, а може и в неделя. Когато кажете  bouquet

# 573
  • Видин
Ако е в Градската градине може цялата тайфа да минем да ви видим за малко  Mr. Green

# 574
Ния идвам с тенджерите,да видим дали няма да ядът твоите момчета  Crossing Arms Mr. Green

За срещата ме пишете,аз съм свободна по всяко време,така,че да уточним мястото и часа и сме там  Peace

# 575
  • Видин
  Ния, трогната съм от поканата! Hug Много бих искала да се запозная с всички ,но за съжаление и аз си имам грижи с едно "бебе" на 80 год. -свекърва ми. Вече повече от година пътуваме всеки божи ден до Ново село заради нея. На шега я наричаме "тамагочи",защото деменцията я държи здраво и се грижим за нея точно както в играта. Тя самата живее почти изцяло в миналото. Абе,както се казва-"Пази,Боже,и варди"!

Но пък вие може да ми идвате " на гости" в офиса.Аз съм там от 9.00 до 18.00 .Кафенцето от вас,гостоприемството - от мен. Шефа ми е много добър/ и как иначе, като спя с него! Mr. Green/

# 576
  • Видин
А после да спиш със шефа не било правилно hahaha
Еми тогава може да си организираме срещата в офиса ти. Какво ще кажеш 4-5 майки с малко повече деца Joy hahaha Joy Май няма да си толкова гостоприемна след това newsm78 Joy  Шегичка не сме чак такива съдисти. Но може поотделно да минаваме bowuu

# 577
  • Видин
Да,бе,да! Ша пУашите куче със салам! Wink Тамън ша разгоните K & K-та/ което означава клати енд ку...ци/ Joy Досадни клиенти,които само гледат да убият някой и друг час!

# 578

Добро утро  Hug

Минавам само да ви поздравя и се оправяме с Паола и излизаме,че толкова задачи имам да свърша днес,че ... Crazy
За срещата никой нищо не казва,ей,ще си дърпаме ушите  Naughty Laughing

Чаоооо мацкиии Hug

# 579
  • Видин
Рони, благодаря за кафето Hug
За срещата аз предложих. Ти каза където и да решим си там. Аманита каза, че ако е в градската градина идва с двата броя. Та предлагам среща на 18ти или 19ти в градската градина вие кажете точно къде в градината и дали да е сутринта или след обяд. А я някоя знае ли какво ще е времето newsm78. Куши, мълчи по въпроса. А другите мацки не се вясват Naughty

# 580
Момичета, аз имам други планове за уикенда и отпадам от срещата, следващия път.
Къде е вярно Куши?
И Рени не е писала скоро и Мусив, Йо  newsm78

# 581
Мацки да ви питам някоя от вас "хванала"ли е светец за детето си или за вас?

# 582
  • Видин
Аз имам светец.

# 583
  • Видин
Не знам как точно става, но трябва да го направя. Защото на всеки голям празник се пребива и то яко  Sad На първия си РД падна от кревата ни за пръв път. След това на всеки празник по нещо. На изписването на бебето падна и много яко се е пребил докато е бил при нашите и изобщо - наближи ли празник ми се свива сърцето  Shocked

# 584
  • Видин
Днес ми ден за срещи Flutter Пъро се видях с класната ми, после с РОНИ, след това ходих на кафе с една съученичка и се видях с един съученик. Видях и Аманита с майка й и децата, но те не ме видяха. А видях и един куп приятели, с които не се бях засичала от 1-2 години Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт