Ултра лято Албена 2010 (Тема 4)

• 62 024
  • 709
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Здравейте и от мен:))Преди малко си направихме резервация за хотел Ком от 21 август.Звъннах направо в хотела,защото през агенцията нямаше свободни места за тази дата.
Ще се засечем ли с някой от тук?Ще ни е приятно да се запознаем.

# 571
  • София
Здравейте и от мен:))Преди малко си направихме резервация за хотел Ком от 21 август.Звъннах направо в хотела,защото през агенцията нямаше свободни места за тази дата.
Ще се засечем ли с някой от тук?Ще ни е приятно да се запознаем.

С мен  Mr. Green ние сме от 19 до 24 вкл.

# 572
  • в града на вечния купон
Четох ви, четох ви, за всички хотели и хубаво и лошо има. Сега обаче не мога да взема решение. Ще ходим в края на вгуст има места във всички все още. Ще хванем и добри цени, затова моля помогнете да избера. Нона, Елица, Боряна, Добротица или Орлов
първо избрах Боряна, но вчера смених на Нона-разликата е 200лв на почти същите условия

# 573
  • Luxemburg
резервация през booking.com не се плаща предварително. Плаща се при заминаването ви от хотела. Аз ползвам доста услугите на този сайт,но специално за Албена не съм го ползвала, не би следвало да ви искат капаро. То си пише на сайта че само при отказ до едиколко си часа се плаща едиколко си нощи. Аз не бих се обаждала в хотела ако резервирам през този сайт.Винаги е било точно и коректно. Дори са ни настанявали в по-хубави стаи при липса на такава каквато ние сме резервирали,но проблем до сега не съм имала. 

# 574
резервация през booking.com не се плаща предварително. Плаща се при заминаването ви от хотела. Аз ползвам доста услугите на този сайт,но специално за Албена не съм го ползвала, не би следвало да ви искат капаро. То си пише на сайта че само при отказ до едиколко си часа се плаща едиколко си нощи. Аз не бих се обаждала в хотела ако резервирам през този сайт.Винаги е било точно и коректно. Дори са ни настанявали в по-хубави стаи при липса на такава каквато ние сме резервирали,но проблем до сега не съм имала. 

Kak няма да се обадя ами ако отида и няма места?
Едно обаждане сега нищо не коства в сравнение с главоболията които бих могла да имам. Peace

# 575
Когато резервирах  през booking.com си изтеглиха парите няколко дена след резервацията. Но резервацията беше без право на отменяне.
Зависи какъв тип е вашата резервация.

Мисля, че питах, но не си виждам поста. В момента цените за нашия хотел са с 20 лв по-евтини на вечер. Мога ли да се възползвам - платила съм сама 30% капаро.
Или си плащам остатъка, а догодина чакам last minute офертите. Тъпото е, че резервирахме преди няколко дена.

# 576

Мисля, че питах, но не си виждам поста. В момента цените за нашия хотел са с 20 лв по-евтини на вечер. Мога ли да се възползвам - платила съм сама 30% капаро.
Или си плащам остатъка, а догодина чакам last minute офертите. Тъпото е, че резервирахме преди няколко дена.
Едва ли ще можате да се възползвате от по-ниските цени  Rolling Eyes Според мен си плащаш по цаните,които са били в момента на резервацията  Peace
Защото на нашия хотел цените се повишиха седмица след като резервирахме,но в договора пише вече цената от момента на резервацията.

# 577
  • Mostly in my mind
като заговорихте за букинг.ком, реших да проверя и Компас, където сме резервирали ние. много снимки , много чудо.  http://www.booking.com/hotel/bg/kompas-albena.bg.html?aid=323176;label=kompas-albena-0HX4zDszZYFA9AxnT*tJJgS5012998284;ws= пък за ресторанта какво да кажа - много соц  Mr. Green

# 578
  • В.Търново
като заговорихте за букинг.ком, реших да проверя и Компас, където сме резервирали ние. много снимки , много чудо.  http://www.booking.com/hotel/bg/kompas-albena.bg.html?aid=323176 … 0HX4zDszZYFA9AxnT*tJJgS5012998284;ws= пък за ресторанта какво да кажа - много соц  Mr. Green
Като гледам снимките от ресторанта... ooooh!Баба ми на времето работеше готвачка в един ресторант,аз бях много малка,столовете са абсолютно същите,от тогава са минали 25 години... Mr. Green

А за цените-плащаш на тези цени,на които е направена резервацията,дори след това да са ги смъкнали.

# 579
  • в града на вечния купон
като заговорихте за букинг.ком, реших да проверя и Компас, където сме резервирали ние. много снимки , много чудо.  http://www.booking.com/hotel/bg/kompas-albena.bg.html?aid=323176;label=kompas-albena-0HX4zDszZYFA9AxnT*tJJgS5012998284;ws= пък за ресторанта какво да кажа - много соц  Mr. Green
била съм в компас-само така изглежда ресторанта
на яве е много кокетен и спокоен
точно уютна атмосфера от соца

# 580
Devoiki, v  momenta sam v Kompas - nestata sa gore-dolu!
Che e soc e soc , no stava! Staite sa  remontiraniq chistiat i opraviat vseki den! Smeniat i charshafite i karpite prez den!
Prehranata stava pochti vsichko ima! Ne e idealno, moge oste da se gelae, no stava!

# 581
  • София
Devoiki, v  momenta sam v Kompas - nestata sa gore-dolu!
Che e soc e soc , no stava! Staite sa  remontiraniq chistiat i opraviat vseki den! Smeniat i charshafite i karpite prez den!
Prehranata stava pochti vsichko ima! Ne e idealno, moge oste da se gelae, no stava!

Евич, благодаря за коментара Simple Smile), ние тръгваме във Вторник за Албена и ще сме в Компас. Ако можеш пиши как е на плажа в момента, може ли да се намерят места към 9-10 часа сутринта , че ние не знам дали ще можем да се организираме , да сме по рано на плажа. И още,басейна за  възрастни , наистина ли започва от 1.70 м, че това за мен си е дълбоко , аз съм 1.62  Laughing .

# 582
  • Mostly in my mind
аз пък 1.55  Mr. Green не че ще влизам в него де

# 583
Здравейте,
бих искала да Ви попитам, в Албена има ли хотели, които допускат да си заведеш дом. любимец (куче) в хотела? И има ли ограничение за теглото и големината на кучето?
Тази година няма да я водим, но от догодина мисля да започнем. Та отрано се подготвям.  Mr. Green

# 584
Здравейте,
бих искала да Ви попитам, в Албена има ли хотели, които допускат да си заведеш дом. любимец (куче) в хотела? И има ли ограничение за теглото и големината на кучето?
Тази година няма да я водим, но от догодина мисля да започнем. Та отрано се подготвям.  Mr. Green
В Магнолия пише че може

Общи условия

Активация на акаунт