АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 339
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Аз взимах арника 5СН по пет зрънца 3-4 пъти на ден. Не трябва да имаш вкус в устата от някаква храна, сок и др. подобно. Мисля, че наистина много ми помогна, макар още да се държа за операцията при ставане, лягане, кихане и т.н.

За кг-те не се притеснявайте. Аз качих 10 кг. през бременността и в момента съм - 10 горе долу.
Макар че при мен е и от стреса най-вероятно, но и в болницата знам, че се оставят доста килца.
Само дето корема си ми стърчи и все едно съм в началните месеци бременна.

Явно всичката положителна енергия, която пращате към моето момиченце е стигнала до нея и днес казаха, че отново са доволни от нея и има малък напредък. Heart Eyes Но все още не смеят да ми кажат нещо окуражаващо - презастраховат се и ги разбирам.

Сетих се още нещо да питам мамите, които вече имат опит с кърмене и изцеждане - 40 мл от едната гърда нормално ли е като количество?

# 166
това е бг сайт, от който могат да се поръчат  одеалцето и пелената
http://www.abubu.bg/products.php?category=1&subcategory=5&page=2

# 167
  • София
момичета похвалиха ми тези пелени http://www.bioslunceluna.com/shop/ednokratni-peleni-wiona-mini-3 … iowindel-bio.html някоя мама ползвала ли ги е и има ли отзиви>??  Присъединих се и аз в групата-Дани Казакова съм ,за тези които не ме познават

# 168
Либи, всеки ден София ще е все по-добре  Hug

# 169
  • София
Либи тъкмо тази сутрин за теб и за София си мислех, много  Hug от мен. Отсега нататък все по-хубави новини ще получаваш за Софи сигърна съм.
Ей момичета, нещо да не ми се разсърдихте? Никой не се записва за лекциите които добавих във Фейсбук. Засега са само тези в София и Пловдив, но днес ако имам време ще добавя и другите

# 170
  • София
Не знам, обвинете ме в пристрастност, но не са ли прекалео "агресивни" обявите за училището и магазина Вис Виталис във ФБ?  newsm78
Другите 2 училища ги споменахме, но веднага бяха "избутани" от множеството лекции на ВВ   ooooh!

Обяснението е просто - вчера ми стигна времето да направя event-и само за това училише. Днес мисля да прогължа и с останалите. Нямам лични пристрастия към ВВ.

# 171
stassimira,  Hug

Относно записите за събитията, аз не смея да се записвам много напред, днес влизам в деветия месец и от суеверие ли, какво, но не планирам нищо дори за утре  Embarassed
Все пак се надявам да избутам поне до към края на август  Crazy

# 172
Либи,браво,мила!Не се и съмнявай,че още малко и твоята принцеса ще бъде в прегръдките ти!Всички ние много ви мислим и ви подкрепяме!Всичко ще се оправи! Hug

# 173

Явно всичката положителна енергия, която пращате към моето момиченце е стигнала до нея и днес казаха, че отново са доволни от нея и има малък напредък. Heart Eyes Но все още не смеят да ми кажат нещо окуражаващо - презастраховат се и ги разбирам.

Сетих се още нещо да питам мамите, които вече имат опит с кърмене и изцеждане - 40 мл от едната гърда нормално ли е като количество?

Всеки ден искаме да чуваме как е все по-добре София  Hug Hug Hug Мислим ви и не спираме да стискаме палци.  Heart Eyes
Либи,за кърмата- вероятно това количество в началото е нормално, защото си секцио и може би по- бавно ти слиза кърмата, може би защото се цедиш с помпата, а не те изсуква бебето, а може и стреса да си дава отражение. Попитай за съвет Else или някой от консултантите по кърмене  Peace

Ох, момичета, така като показвате покупките за бебетата направо събуждате в мене звяра за пазаруване ама още се въздържам незнайно как  Crazy Crazy  Crazy За мен 90% от нещата, които пазарите вие ще са ми излишни, но пак е голяма зарибявка и искам от всичко.  Crazy И това, ако не е шопинг мания.... Rolling Eyes

# 174
Либи, и аз си мислех за теб тази сутрин. Много се радвам, че нещата имат положителен напредък  bouquet
През какъв период от време се цедиш?
Позволяват ли ти да даваш на София кърма?

# 175
  • София
Либи, браво на малката София. Много се радвам за добрите новини. Съвсем скоро ще дойде денят, когато ще ни напишеш и така желаното съобщение, че вече двете сте си вкъщи заедно и се гледате.
Аз  като че ли също не усещам бебето толкова често, както преди. Малко ми стана и притеснено тази сутрин. newsm78 Предпочитам да ме рита и разпъва, както преди, за да съм сигурна, че всичко с него е наред. Мисля обаче да отида все пак на преглед днес или утре за всеки случай.

# 176
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Извинявайте, че се намесвам в темичката ви, но аз обичам да чета трепетите на бъдешите майки  Blush

40мл. е едно много добро количество при секцио и то на 10дена. Въпросът е през колко време ги цедиш. Ако не я даваш кърмата на малката настоявай пред докторите. Кърмата е много важна за нея в този момент. Дъщеря ми е също недоносена и седя доста време в болницата. Желая ви успех с малката София и бързо да си я приберете вкъщи!

# 177
Либи, чудесни новини!  Hug Навестявай ни по-често и пиши как сте двечките със София.
Аз, като ви чета, май няма почти никоя от вас, която да е качила по-малко от десетина кг. и вече сериозно се притеснявам. До момента съм +7 и през ден имам диария, та на това го отдавам... Иначе се храня много пълноценно, но мъничко прекалявам с динята. Има ли някоя от вас с подобен проблем? Чудех се, дали при това положение бебето усвоява добре хранителните вещества?

# 178
  • софия
transi1 , аз също съм качила малко-днес се мерих и съм +5.5 кг, а съм с близнаци-и аз имах големи притеснения дали им стига "яденето", но и двете бебета си наддават съвсем добре засега и Док каза, че нямам никакви поводи за притеснение.Аз лично моите килограми ги отдавам чисто и просто на това, че се храня по-малко от месеците преди да забременея, а стартовите ми килограми са наистина мнооого
Виж за диарията не мога да се изкажа, може би е хубаво да питаш Док по този въпрос щом е толкова често

# 179
Да, mozzi , мен именно диарията ме притеснява. Наистина съм чела, че когато стартовото тегло е над нормата, по време на бременност се качват много малко килограми. Имам и наблюдение върху мои познати и наистина е така. Но, аз стартирах с нормално тегло и не би следвало да кача по-малко от десет килограма. Бебето наддава според нормите, но ме е страх, че с тази диария може хранителните вещества да не се усвояват добре от моя и неговия организъм. Само като се замисля и започвам да изпадам в паника...

Общи условия

Активация на акаунт