АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 311
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ами да такива са, ето тези които аз взех (незнам дали ще се отворят):
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1303998306 … ame=STRK:MEWNX:IT
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3102272525 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 586
  • София
да били много удобни и запазвали равномерна темп. особенно за зимата

# 587

Чудни са  Peace

Явно за зимата и аз ще купя подобно.

И последно, сещате ли се как се казва туй чудо на английски?  Crazy
Чувалчетата за колички са footmuff, но това е нещо друго  Thinking

# 588
  • София
Ами казват се sleeping bag Simple Smile логично. Ето примерно в mothercare има такива
http://www.mothercare.com/b/44409031/ref=sc_fe_c_5_0_42827041_1
ама там са скъпички, най добре от ибей

# 589
  • София
Май има и други като мен дето сън не ги лови  Twisted Evil

# 590
Ами казват се sleeping bag Simple Smile логично. Ето примерно в mothercare има такива
http://www.mothercare.com/b/44409031/ref=sc_fe_c_5_0_42827041_1
ама там са скъпички, най добре от ибей

Има логика  Laughing
Мерси  Peace
Ще потърся, за лятото имам памучните завивки, но за по-студените месеци ще взема такова.

# 591

аз също съм си взела две памучни одеалца, но се изкуших и за една олекотена завивка, която страхотно ми хареса!!  Embarassed

също определено не мисля да ги слагам в пликове... дори и олекотените завивки, с които ние се завиваме през лятото си ги пера в пералнята и спим само с тях без пликове..

имам и аз един въпрос - мислите, че бебешорите може да спят на ленени чаршафи? на мен страхотно ми харесват за лятото (не запарват изобщо), но се чудя дали ленът не е малко груб за бебешка кожа..?

уфф ужасно ми е топло тази нощ, изобщо не мога да заспя.. а и бебката много рита - дано не е решила да се ражда в знак на протест, че холандците не спечалиха световното!!  Laughing

# 592
За спане купих 2 от тези чувалчета, които Red shoe e показала - струват ми се много практични и се надявам дребният да не ги отхвърли. Те имат различни дебелини - Tog 1, 2.5 и 3 (май). Тог 1 е за по-топло време, моето е от mothercare и е от нещо като много мека хавлия. Другото е Тог 2.5 и е по-дебеличко, води се зимно, дойде с един термометър за стая - картонен с едни ленти отгоре, който е удивително точен (сверих го по термометъра на бебефона). Там излиза температурата и какъв "тог" трябва да ползваш. Отделно има книжка, в която пише на каква температура как (ориентировъчно) трябва да е облечено бебето:
Хладно (13-17 градуса) - ако го пъхнеш в 2.5 тог, трябва да е с боди с дълъг ръкав, пижама или цяло костюмче. / 1 тог не се препоръчва
Средно (идеална температура - 17-21 градуса) - 2.5 тог: боди с къс ръкав и цяла пижамка / 1 тог - боди с къс ръкав и цяла пижамка + горнище на пижамка
Топло (21-24 градуса) - 2,5 тог: боди с къс ръкав или блузка с къс ръкав / 1 тог  - боди с къс или дълъг ръкав.

Имайте предвид, че ръчичките все пак са му отвън на бебето.

Също, тези чувалчета са различни размери за различните възрасти - гледайте месеците. Това, което ми е 2.5 тог е от ибей, беше доста добро като цена, марката е slumber sac. Даже повече ми харесва от другото от mothercare.

Отделно, в книжката пише, че не се препоръчва да се използват в първите седмици след раждането. Питах една акушерка защо, тя обясни, че 1) не е нужно, защото бебетата в началото почти не мърдат и 2) защото все пак съществува опасност да се изхлузят надолу, тъй като са много мънички.

Отделно, освен чувалчетата, уших 2 юрганчета за бебешкото легло, понеже тези, които се продават са само в бебешко-розово-синьо-жълти цветове, а стаята е в червено и светло сиво и ми се искаше нещо по-ярко да сложа в креватчето. Поръбих и 3 чаршафчета, които за момента смятам, че ще ми стигнат.

Приятен ден, шкембаци!

# 593
Честито на мама Слави73 - да и е живо и здраво момчето да расте красив, силен,умен, щастлив мъж.... и много да радва мама и тати   bouquet
elleto   стискам палци за защитата на ДР - ама сигурна съм ще се представиш на ниво.
Прекрасна и спокойна седмица желая на всички  Hug

# 594
Добро утро и от мен.  smile3525
Честито бебе  Слави73 да ви радва, обича и да порасне здрав, силен и добър...
Аз вече съм готова с покупките от първа необходимост и днес смятам да ги пусна в пералнята, че да подготвя багажа за всеки случай /не че бебо се е разбързал, ама знае ли човек/. Вече се прибрах в Пловдив да чакам появата му... така че съм по спокойна.
Лек и усмихнат ден на всички!

# 595
  • София
Здравейте . По Нова телевизия в "на Кафе " говорят в момента за ваксините. На който му е интересно може да гледа. Мен темата определено ме вълнува.

# 596
Добро утро на всички!  Hug
При мен имаше едва ли не наказание - цяла нощ пикане...след преяждането с диня снощи...сигурно ставах 10 пъти и сега се чувствам много уморена  Sad Е на тва му се вика ГГЗ - г.з глава затрива  hahaha
Ох, като чета за покупките, които сте направили...срам ме хваща - имам бая да наваксвам, а време не остана много. Днес съм на запис на тонове следобед и после сигурно ще гледаме бебчо колко е пораснал...нямам търпение  Crazy
 Hug на всички вас и погалки по коремчетата!

# 597
Cambozzola, мерси за подробната информация, точно се чудех какво е това Tog, което излиза в описанието.

jenap, и аз го гледам, направо лошо ми става  Tired

# 598
И аз го гледам. Чувствам се толкова безпомощна, че ............ моля се само Господ да ни
пази.

# 599
Честито юначе на мама Slavy. Да е здраво, щастливо и усмихнато дете за радост на мама и тати   bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт