АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 295
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте и от мен момичета! При мен също шаването понамаля доста в сравнение с преди, сега от време на време усещам разтягания и леки мърдания но изобщо не е като преди.
Относно покупките аз май понакупих почти всичко и сега пера, гладя и подреждам в шкафа. Относно некачествените дрешки - аз много държах да са български и да са памучни и за това пазарувахме от Вис Виталис - поне знам че си ги шият тук в България. Иначе има и много хубави маркови неща, но са доста по-скъпички.  
Прегръдки на всички   bouquet

# 631
Аз също бях на Макмирор 12 дена и сега чакам резултатите да видим дали са се изчистили гъдините.

# 632
Момичета да ви се оплачаа  Sad
Днес за първи път тръгнах за дрешки на бебешони - толкова се вълнувах и бях щастлива като ги взех. Сега се прибрах и толкова умилена ги показвам на мъжа ми, а то.... тези бодита с тик-так копчета отпред се оказаха невероятен боклук. При първо откопчаване - 3 от копчетата се скъсаха, на другото стана дупка около копчето, останалите не смея да ги докосна - то с невероятен зор се отварят. И всички гледам са на една и съща фирма - а толкова сладурски иначе. Направо се разплакох - с толкова любов си ги избирах. Така че пробвайте си ги в магазина първо....
Много неприятно floral dream на мен също на едно от бодитата му падна копченцето, но не се притеснявай. Отиди в някоя кинкалерия и си вземи от тези тик-так за всеки случай, лесно се пришиват и май са по-добри от тези фабричните.  Погледни го от добрата страна, тъкмо и ти ще имаш мъничък принос в шева на дрешките  Wink Само не се ядосвай  Hug Hug

# 633
момичета аз да ви попитам одеалцата ще ги перете ли преди да се родят бебетата?

Пера всичко  Peace

# 634
момичета аз да ви попитам одеалцата ще ги перете ли преди да се родят бебетата?

Пера всичко  Peace

и аз така! и гладя освен това! Wink

# 635
margo19, и аз имам точно същата болка като от апандисит, но не е. Нещо притиска бебето, не се притеснявай и сменяй страните. А докторът ти чак след месец ли те вика на преглед.
Мен днес като ми дадоха болничния ми казаха, че следващия преглед ще е след 2 седмици, тоест на 28.07. живот и здраве си записах час. Предполагам, че тогава трябва да ми дадат направление за раждане.
floral_dream, много е неприятно това с дрешките. Недей се разстройвай само Hug
Много ме е яд да ви кажа. Английските марки са на такива приемливи цени там и такива качествени дрешки имат, а нашите хич не се стараят.

# 636
Ох, вече ми се поразмина - мисля утре да пробвам да ги върна и заменя за нещо друго. Български на Плами са - а четох че това е една уж от добрите ни фирми /голям карък съм/. Мариела ще пробвам тези на Вис виталис - дано и те не се окажат на принципа "хубава работа, ама българска" Не се сещам дали не съм виждала такива с предно закопчаване ама с обикновени копченца за иличета.
Валина права си за английските дрешки  - аз взех едно сладурско елеченце - ами и в материя и картинки, изработка... иииии ми друго си е, а не са много по-скъпи от нашите.
Относно риткането на бебичка, ами все по сериозно си е - уж с напредването на месеците по-малко се усещало, а ние просто сме в стихията си  Laughing /пу, пу - да ми е живо и здраво - пък нека си ме тормози/. Моли и аз мисля да си пера всичко  - одеалца, кошарки, дрешки, ....
elleto - честито дипломиране!
Алек браво на твойта голяма мома - пу, пу жива и здрава да е, пък когато и отеснее "квартирката" ще си покаже  Grinning

# 637
  • По широкия бял свят
Днес и аз ходих на преглед. Нашето бебче е около 3,500, което направо ме плаши. Как ще раждам , ако порасне още? Ще има зор ,ама да видим.

# 638
споко момичета,в4ера се е родило бебе около 6 кг,има да го настигате Simple Smile... шегувам се малко,да са живи и здрави пък,колкото толкова

# 639
Аз отдавна се отказах да купувам български дрешки, верно е че са по евтини, но досега каквото и да съм взела почти нищо не струва.
На Вис Виталис бодитата горе-долу са добри, но  newsm78 този път определено няма да пазарувам от тях. Сега като се разрових по чувалите виждам, че тези български неща на 2-3 обличания стоят ужасно износени, с разпорени шевове или паднали копчета, докато другите са си като съвсем нови.

# 640
споко момичета,в4ера се е родило бебе около 6 кг,има да го настигате Simple Smile... шегувам се малко,да са живи и здрави пък,колкото толкова

И аз го четох - цък

# 641
Здравийте момичета,
Родих си бебето Симона на 04.07 2780гр и 46см. Вече сме си у дома папкаме и много слушкаме. Пожелавам леко раждане на всички от вас.

# 642
Bubinuni, честита дъщеричка!
Да е много здрава и весела!  Heart Eyes

# 643
Bubinuni да ти е жива и здрава малката принцеска  Hug  bouquet

# 644

Bubinuni, да ти е честито малкото слънчице и да ти носи много щастие!  1stroller

Общи условия

Активация на акаунт