Бъдещи Осмокласници......епизод 21

• 46 288
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • зад кестените
За сега поне моята не ме е отлъчвала , напротив често тя и приятелките ме канят на съвместни мероприятия като басеен , разходки ,покупки и други женски работи Laughing ама ще видим докога ще е....Ох Ками*твоята история е като на мой съученик в детството момчето беше много привързано към майка си и съответно отнасяше много базикни от приятелите си викаха му ,,маменчо"е други такива
Едно от най-важните неща, които се опитахме със спасителите да "набием" още тогава в главата на няколко тинейджъра беше, че басейна е за плуване, морето - за разхлаждане. Обяснихме защо в морето не се плува, за мъртви течения, за дупки по дъното, за евентуални схващания на някои мускул по една или др причина ... Колкото и добре да плуват, нека го правят на басейна! Морето може да е много опасно...  
   bouquetБраво !Това го пея постоянно,затова лично аз предпочитам да съм на басеен!А морето е за разходки плаж отмора и разхлада    grinning039

# 541
 Party Ще ги поръчам тогава тия книжки.Благодаря ви много ,момичета! Hug

# 542
Много са готини тези книжки 'Страховитото в науката' - и аз ги прочетох с кеф.
Моят тийн става към 8, а в 9 отива на работа с баща си. Кефи се най-много на заплатата. Към 2 се прибира и е свободен.
Предимно седи на компа и гледа ТВ. Излиза с гаджето и приятели и после пак комп и ТВ.
В 12 най-късно е в леглото, но така е като ходи на работа  Laughing

# 543
 newsm78 Говорите за работа ,за заплата...имат ли право да работят децата? newsm78
Не съм запозната ,затова питам. Thinking

# 544
tonnny_bg, грешката е моя, не съм се изразила правилно, т.е. не съм сложила кавички.
Ходи "на работа" в нашата фирма.
Заплатата са джобните, но все пак "изработени". Нали ще го правим "шеф"  Laughing

# 545
мерси на мамите за хубавите поредици.. smile3501....още утре ще проверя в пингвините дали ги има!
като ви чета все едно за моя синковец говорите...то явно е от възрастта newsm78 та да споделя и аз за моя тийн! става след 9 и на компа   typeuu 3-4 пъти в седмицата ходи сутрин на фитнес да вдига щанги newsm39 много добре му се отразява едни мускули е направил натурални... smile3521 после пак комп...след обяд излиза с приятели и гаджето ooooh! ама то е нормално на тая възраст newsm78
и утре като му сервирам тия книги (ако успея да ги намеря) ще изпадне в тих ужас Laughing
а ние с тати в жегите разпускаме с бяло винце с лимонче newsm74
наздраве и на вас мами!

# 546
  • Варна
и утре като му сервирам тия книги (ако успея да ги намеря) ще изпадне в тих ужас Laughing
То ... един път да ги захапе ... после няма да ги пусне  Mr. Green ... Един съвсем нов и много свеж подход към науката предлагат те ... А пък картинките съвсем не ги правят за  babyuu ... Всъщност те са по-скоро остроумни карикатури и неразделна част от купона  Grinning

# 547
То ... един път да ги захапе ... после няма да ги пусне  Mr. Green ... Един съвсем нов и много свеж подход към науката предлагат те ... А пък картинките съвсем не ги правят за  babyuu ... Всъщност те са по-скоро остроумни карикатури и неразделна част от купона  Grinning
вече съм им фен на тези книги newsm44 smile3521

# 548
Моят син ходи вече на английски, по 5 часа на ден.
През останалото време цъка игри на компютъра.
Направо завиждам на тия мами, чиито деца ходят да спортуват. Моят човек така го мързи, че не се трае. Беше шампион по кикбокс и карате, но после реши, че не искал точно това, ние сме го карали насила да тренира и ....се отказа. Rolling Eyes
Иначе чете много, най-вече фентъзи, изобщо не мога да се оплача в това отношение.
Купува си сам книги с парите от рожденни дни и други празници, по Нова година беше дал към 80 лева за книги и докато не ги изяде с кориците, не миряса.

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 22:24 от Еmia

# 549

Ако ще говорим за книги, да ви покажа какво чета в момента - много ми харесва тази книга. Май не е за тук - ще я препоръчам в темата " В момента чета...". Т. Гордън показва доста по-различно виждане от възприетите подходи във възпитанието на децата - страхотно ми допада .
Иначе моят младеж сега чете Тери Гудкайнд - фентъзи автор и му харесва доста, както и Appolo 23 - книга от поредицата за Doctor Who - сериалът го има и на български.

# 550
Добро утро!  bouquet

Като говорим за книги препоръчвам ви това на ВАС! много ми допадна.

Останаха ли деца , които чакат четвърто класиране? Heart Eyes

# 551
Днес трябва да излязат резултатите от трето класиране  Peace

Стискам палци на всички Praynig
Вярвам, че ще завалят добрите новини днес  Hug
Дано има само удовлетворени и щастливи седмокласници , доволни и радостни майки Heart Eyes
УСПЕХ!!!

Лельо, аз тайничко се надявам да няма чакащи четвърто   Praynig

# 552
Ако все-пак има смелчаци за трето и четвърто класиране- Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed newsm81

# 553
  • sofia
Има,има смелчаци....... baby_neutral
Ние сме едни от тях.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ newsm10

Дано по-скоро излязат резултатите,че вече не ме свърта,а на младежа хич не му пука.

# 554
  • София
kafeto   с какъв бал сте и за какво се борите ?

Ние сме от вашия отбор , но сме девойка.За нас бях писала по назад...

Успех!

Общи условия

Активация на акаунт