Бъдещи Осмокласници......епизод 21

• 46 323
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Аз да побутна сравнението между двете училища. Wink
Архитектура се учи и в Германия и влизането и сравнително лесно. Представят се скици и се кандидатства само по диплома. Може дори да не се отиде лично, нещата са малко на доверие. Впоследствие обаче това доверие трябва да се оправдае и ако някой друг ти е правил скиците тежко ти. Joy
За излизането не се говори в началото, но факт е, че повечето успешно завършват. Laughing

# 676
  • София
Аз да побутна сравнението между двете училища. Wink
Архитектура се учи и в Германия и влизането и сравнително лесно. Представят се скици и се кандидатства само по диплома. Може дори да не се отиде лично, нещата са малко на доверие. Впоследствие обаче това доверие трябва да се оправдае и ако някой друг ти е правил скиците тежко ти. Joy
За излизането не се говори в началото, но факт е, че повечето успешно завършват. Laughing
Точно така:)

# 677
  • София
Сега, ако ми позволите- да обобщя. По повод архитектурата,ако детето наистина има желание за нея след време.
Въпреки, че е малко  кофти, че аз ще го пиша:)
1) НГДЕК е чудесно училище, но със строга индивидуалност. Математиката там не е застъпена и е ясно, защо.
Заради училища като НГДЕК и Музикалните гимназии, в ДЗИ по мат не е застъпен цял един дял- Стереометрия.
В УАСГ 2 и 3 задачи са геометрични, като 3 е стереометрияна. Тежки задачи са:)
Ако едно дете не учи сериозно мат, в 12 клас каквито и уроци да взема, много трудно бих казала непостижимо е, да покрие изпита по мат в УАСГ (СУ).
В 73 СОУ е прието с профил мат. Това означава в 11 и 12 клас- яко мат  Laughing

# 678
  • София
И по повод мнението на Eмиа:)
В миналогодишния випуск имах две прекрасни девойки- Гери и Жени. И двете бяха сред първите 10 девойки по бал в Архитектура- УАСГ.
Но понеже и езикът им е на ниво и ги приеха арх. в Германия, сега са там. Simple Smile

# 679
Благодаря на всички, които се включиха в дискусията. Обобщението е ясно - трябва да реши какво иска (решили сме, че все пак най-вече тя ще избира - аз мога само да й помогна в решението само като й обясня кое какво означава). Все пак и на двете места няма да е лесно - така че, тя трябва да реши за да има мотивацията да учи.  Сега напускам компанията. Е хубавото е, че в понеделник най-сетне ще свърши и за нас кандидат-гимназиалната кампания... Приятен уикенд на всички!

# 680
Хей Олреди,здравей! wavey   Как си изкарваш?  Hug 

Krische,само не ми стана ясно защо се заяждаш.Ако не си забелязала,това е място точно за обмяна на идеи,информация и подкрепа,ако някой има нужда от такава!  Ако това не ти допада  и не желаеш да помогнеш,не се включвай,НО НЕ НАПАДАЙ!!!       Naughty

# 681
  • София
Хей Олреди,здравей! wavey   Как си изкарваш?  Hug 
Dobreeeeeeeeeeeeeeeee Grinning
Minavam pak nasam da vi pocherpq za rojdeniq si den-sega virtualno samo,po-natatyk i na jivo na nqkoq ot nashite prekrasni sreshtichki Heart Eyes
http://www.bakesmartonline.com/ambrosia/Admin/images/mGerman%20C … %20Cake%20Cut.jpg

# 682
ЧРД! Жива и здрава, много положителни емоции и много радост да ти носят децата! Hug  bouquet

# 683
.

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 19:10 от shag

# 684
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на нашата прекрасна сърцата already detective !!!
С пожелание за здраве , късмет и любов !

# 685
Хей Одри Hug Хич не съм се заяждала Simple Smile. Изразих лично мнение, че надали тук някой може да даде акъл, защото е страшно лично това решение. Още повече, че за мен и двете училища са страхотни. А пък за 73то дори не мога да се сетя нещо, което да не ми харесва - та това ми е любимото училище Laughing Явно не съм била разбрана. Основната ми идея беше, че колкото и да е трудно това решение, трябва сами да го вземат  Peace А пък от казаното от теб, оставам с впечатление, че уж е за обмяна на идеи и информация, уж изказаната идея от мен, че това е много лично решение, няма място в този форум. Странно. Както и да е. Simple Smile Хората, които ме познават от форума от преди почти 3 години в този форум, знаят колко позитивен, усмихнат и толерантен човек съм Simple SmileSimple SmileSimple Smile

И специални поздрави от мен за Олреди Simple SmileSimple SmileSimple Smile Все така усмихната и позитивна бъди. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 11:58 от Krische

# 686
  • София
Олреди, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Много да те слушат и радват твоите 3 лъвици!

Забравих да добавя още нещо за личните карти - може да ги извадите с бърза порачка - за 3 дни и пак е безплатна услугата.
Аз така извадих на девойката и после я включих в ЛООп. Може да помислите и за някакви такива варианти за младежки програми за тел.

# 687
  • София
 Gift  Already, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  Gift
Да си здрава, щастлива и късметът да е с теб!

Как изкарваш? Снимчици, нещо, а,..? Wink

# 688
OЛРЕДИ, Ч Р Д !!!   ДА СИ ЖИВА,ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!!!    bouquet     bouquet      bouquet

party023           newsm59            happy bd         bdbaloni           baloni             hbday            baloni

Krische,  ако ги нямаше крушите,балерините,щангистките и т. н. ,щях да ти повярвам..    Wink      Peace

# 689
Already, честито, миличка! Да си жива и здрава и скоро да се връщаш!  Hug

Относно личните карти - аз подадох на моята мома в 1во районно (Варна). Изчакахме си една опашка, после друга, но в крайна сметка успяхме. На нас ни искаха снимка. Виждам, че в София не е така, но при нас искаха. Мотивът беше, че снимката оставала към досието на детето и няма нищо общо с другите, които правят на място. Снимка не се носи (пак уточнявам, че става въпрос за Варна) само ако на детето вече му е издаван паспорт (т.е някога му е носена снимка).

Дано да съм била полезна   bouquet

Хей, варненки! Ние нещо като срещичка няма ли да имаме, а?  newsm78 А какво стана с онези анкети, които правихме преди време за обща среща? Много ми липсвате, да знаете  Hug

Общи условия

Активация на акаунт