Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата на фотоконкурса и процеса на гласуване?
Какви са предложените награди за първо, второ и трето място?
Какви са били темите на предишните конкурси?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата на фотоконкурса и процеса на гласуване?
Участниците трябва да изпратят своите снимки до определена дата. Снимките не трябва да са публикувани преди окончателното гласуване. Всеки участник може да участва с една снимка и да публикува до 3 изображения към нея. Гласуването се провежда в определена тема, като гласуващите могат да класират снимките за първо, второ и трето място, като се присъждат точки за всяко място. Победителите са първите трима с най-много гласове. Наградите за първо, второ и трето място включват различни предмети, предоставени от участниците във форума.
-
Какви са предложените награди за първо, второ и трето място?
-
Какви са били темите на предишните конкурси?
-
Какво предложение направиха участниците за бъдещи състезания?
-
Какви бяха резултатите от конкурса?

Беше изказано предложение, имаше време всеки който желае да се изкаже, 
и да се средоточим върху много по важния проблем, при толкова красиви кътчета, кое точно да си харесаме
Не знам при вас как е, но при мен голямо потене пада и ИИИИИИИИИИИИ да знаете че ако и този път участниците при такова многообразие на красота са малко ще дърпам уши и ще
на месо 
Аз няколко пъти споменах че темата е много хубава и ми харесва просто реших да изкажа мнение че е по- подходяща за м. септември.Това е! В крайна сметка форума нали е за това.Да даваме мнения, да обсъждаме ,хвалиме, критикуваме , предлагаме и място за сърдене няма .Още повече че аз директно не съм те обвинила в нищо.
Даже всички ние сме ти благодарни че отделяш време, сили и енергия да оформяш темите и да ги пускаш.
Хубав и творчески ден на всички.
Пожелавам успех на всички,които ще се постараят да покажат красотите и славното минало на страната ни! 
Ако ми дойде идея може и да участвам ,че старата ми идея вече не върви ...казах си картинките
Има толкова време и идеите не са малко...