Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата на фотоконкурса и процеса на гласуване?
Какви са предложените награди за първо, второ и трето място?
Какви са били темите на предишните конкурси?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата на фотоконкурса и процеса на гласуване?
Участниците трябва да изпратят своите снимки до определена дата. Снимките не трябва да са публикувани преди окончателното гласуване. Всеки участник може да участва с една снимка и да публикува до 3 изображения към нея. Гласуването се провежда в определена тема, като гласуващите могат да класират снимките за първо, второ и трето място, като се присъждат точки за всяко място. Победителите са първите трима с най-много гласове. Наградите за първо, второ и трето място включват различни предмети, предоставени от участниците във форума.
-
Какви са предложените награди за първо, второ и трето място?
-
Какви са били темите на предишните конкурси?
-
Какво предложение направиха участниците за бъдещи състезания?
-
Какви бяха резултатите от конкурса?

Едната ми е неизвстна, мога само да гадая по името на мейла, няма и описание, но не мисля, че е фатално и за това я пускам. (по правилата трябва да си пишете никовете, за да знам кой ми изпраща творбата си и да има обяснение за използваните материали. Даже пратих запитване, но нямам отговор.) Както и да е, като му дойде времето, тя ще си каже коя е
Това е от доста време и не знам дали е от сайта или е от нета в къщи. Утре съм на работа и ще ви постна снимките тука.
)ще ви помоля да се въздържите от гласуване, докато не публикувам снимките тук, за да не стане объркване, освен ако не го познавате добре
Страхотни са работите на момичеата и подскачам на стола,нооо...ще чакам Крис да пусне снимките.

8 са работите, но в папката където са ви творбите съм сложила един текстов файл с допълнителните награди, които не можах да сложа в първия пост...та съм преброила и него де...