Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за бездомните кучета, циганите и наркоманите в кварталите?
Какви са впечатленията за инфраструктурата, транспорта и магазините в различните квартали?
Как се сравняват условията на живот в кварталите с тези в други райони?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за бездомните кучета, циганите и наркоманите в кварталите?
Форумът споделя различни мнения относно присъствието на бездомни кучета, цигани и наркомани в различните квартали. В Овча купел се споменават бездомни кучета, докато в Бъкстън има както бездомни кучета, така и цигански общности. В Овча купел няма цигански къщи, но има бездомни кучета. Славия е описана като квартал с малко проблеми с циганите.
-
Какви са впечатленията за инфраструктурата, транспорта и магазините в различните квартали?
Форумът предоставя информация за инфраструктурата, транспорта и магазините в различни квартали. Павлово е оценено като квартал с добър транспорт, магазини и заведения. Овча купел е описан като квартал с не толкова добра инфраструктура, но с наличие на магазини. Бъкстон е оценен като квартал със сравнително добър транспорт, но със съобщения за липса на големи магазини за козметика или обувки. Славия е описана като квартал с достатъчно магазини и заведения.
-
Как се сравняват условията на живот в кварталите с тези в други райони?
Форумът обсъжда разликите между кварталите и другите райони. Някои потребители предпочитат спокойните и тихи квартали като Овча купел, Бъкстон и Павлово, докато други оценяват предимствата на живота в старата част на Овча купел, като зеленина, тишина и спокойствие. Освен това се споменават предимствата на живота в Павлово, като близостта до Витоша и тихата атмосфера поради силния поток от Владайско дефиле.
-
Какви са мненията за кварталите Овча купел, Бъкстън, Павлово и Славия?
-
Каква е териториалната организация на кварталите в София, като например Борсов, Бъкстон, Павлово, Овча Купел и Манстирски ливади?
На мен един брокер ми каза, че на повече от 1000-2000 евро отстъпка няма да се съгласят, но като гледам на тези, които не се съгласяват обявите им така си висят с месеци, да не кажа с години...А по темата, аз също харесвам много тези квартали, и се оглеждам за жилище там, но от Овча Купел харесвам старата част,1 и 2-не. Не съм запозната много с транспорта, но съм чувала, че точно в тези квартали не е много розово положението. Хиподрума и Лагера също са много приятни, но цените сопределено са по-високи от тези в Овча Купел, Бъкстон и Павлово....А що се отнася до Павлово, някой знае ли нещо за актуалното състояние на т.н. виетнамски общежития, които се намират в района. Открих едно супер евтино жилище там, но въобще не знаех, че става дума за общежитие, брокерката ми обясни, че в момента самите блокове имали приличен вид, били ремонтирани, понеже жилищата били разпродадени на частни лица, но аз имам резерви, въпреки,че не съм ходила да ги гледам...Специално това жилище ще ми бъде инвестиция, може би ще го дам под наем, а ще купя за себе си едно по-мъничко, затова и се чудя дали си заслужава да инвестирам в "общежитие".
.
, ще преживея да няма такива магазини

!