"Системата минус 60" -Тема №11

• 42 683
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Аз пия много вода,поне по 2л.на ден,не заради нещо друго-просто ми се пие,така че също прилагам този номер,или си правя чай.

# 46
Аз ще си лягам,че утре пак много рано ще ставам!  newsm46 smile3524 Лека нощ на Всички и приятни сънища! До утре(дано да сме на МИНУС!!!!) Sleeping

# 47
да се отчета и аз
з-макарони с мед
о-картофи-печени, домат,краставица
в-тиквички на грила на фурната и млечно сосче.
И аз се чувствам доста добре като промених часа на вечеря. Кофти е  че хапвам сама, а мъжа ми трябва да хапва по-късно сам. Но обикновено не се е прибрал от работа до 18ч.
Отивам да изпека едно хлебче в машината:)

# 48
  • София
Добър вечер, мацки Hug

Обядвах пилешка кавърма, домат със сирене и една малка ръжена филийка, а вечерята ми беше чаша айрян + 3 сухара със сирене, кашкавал и домат.

Момичета, аз съм решила за себе си вечерята да ми е до 19ч., по нататък ще споделя как да ми се отразява на кг.-то това Peace

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 00:02 от IntRiGa_GirL

# 49
Добро утро Hug

eplauz аз съм същата.!Нова съм и чета постоянно и по малко пиша.Щях да ти отговоря на въпроса,че може,но не посмях,че ме е страх още да не сгафя,че после ще стане старшно Sick
Е утре ще ходя до Търговище,че ми объркали болничния лист.Мисля да си правя елда.
СИСИ ЧРД на милото ти майче!Да ти е жива и здрава!Обичкай я много!
       Mr. Green
     Чак пък страшно...  Laughing  Ние тук да не сме сърдечни хирурзи? И да сбърка някой, нищо фатално няма да стане. В руския форум като чета, там и модераторките се случва да сбъркат. Веднъж едната се оправда с жегата   Wink  а то жега и ние си имаме... 

Не е страшно да се сбърка. Щом модераторките на руския форум бъркат, а те са много по-добре запознати със системата от нас, какво да кажем ние като едва от 7 месеца я разучаваме Peace
Сиси хайде по-бързо да се оправя каката. Ние в понеделник сме на ваксина, така че може да замислим нещо - каката ще гони Велина, а ние ще си пием кафето Mr. Green За системна палатка - ще гледам по-малко да нарушавам. Понеделник ще си проличат последствията.
IntRiGa_GirL   предполагам, че пак ще има спад в теглото. Все пак сега като сме по лятното часово време 19 часа е все едно 18 Peace
marisa_ и моя мъж се прибира късно - около 20 часа, но това не ми пречи да му сервирам вечерята и да седна с него на масата без да ям или пия каквото и да било Peace
eplauz   когато и аз съм огладняала към 21:30 - 22 часа на следващия ден съм отчитала минус - малък, но все пак минус, така че удържай фронта. Скоро ще спреш да чувстваш този глад. Аз напоследък колкото и малко да изям на вечеря преяждам - примерно онзи ден преядох от 2 домата (не големи) с извара и 1 чаша от 250 мл айрян
Лек и системен ден. Който съм пропуснала Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 09:05 от bebok_86

# 50
Добро утро момичета,

Отчетче за вчера: о. две печени кюфтета, две бирички; в. диня (но чак към 20 ч.) реших, че не мога да пропускам втори ден вечерята, че после се чувствам много зле.

Днес: з. три сухара с майонеза, парченце торта (хвърлила съм око на едни нектарини, но все не стигам до тях)

Останалото не съм го измислила още. Ще има диня със сигурност, че ще се развали вече.

Иначе на мен системата ми помогна много да намаля порциите. Засищам се много по-бързо, предполагам, защото стомаха се е свил. Сутрин обикновено не съм гладна, но пък и преди това рядко закусвах. Ако обядвам по-късно също не съм гладна за вечеря, но гледам да хапна.

# 51
Здравейте, системни девойки  Hug
Да се отчета и аз- вчера:з. - пилешка супа с 2 ръжени филийки, сладолед
                                          о. - чушки с яйца и сирене на фурна, 4 сушени сливи
                                          в. - к.мляко с плодове
За днес: з. - натурален корнфлейкс с 1/2 кофичка к.мляко, меден линзер
Останалото ще го мисля  Thinking
От вчера съм с МЦ, така че тази седмица ще съм в неизвестност с кг  ooooh!
Бебок, от твоите кафенца лигите ми потичат  Crazy На пицата мога да устоя, но кафенцата ще ми дойдат добре/ и двата броя/  Mr. Green Голямо благодаря за темичката , сега е по-прегледна   bouquet

Маймун 77 , на патерица- ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЪЩЕРИЧКАТА ТИ, МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ  newsm59

Успешен ден на всички   love001

# 52
  • София
Хай, мацките Hug

Закуската ми беше 3 малки парчета пица, чаша айрян и малко руло на 7 days Peace

# 53
От 11.06 съм на системата и все още не мога да кажа , че съм свикнала. Може би защото години на ред не съм закусвала, а до обяд съм карала на кафета и цигари и сега сутрин закусвам един вид насила. Същото е и с вечерята - вечеряла съм все към 21-22 ч. и сега в 18 часа изобщо не съм гладна, а към 21ч. освирепявам  и се наливам с вода....
Искам да попитам момичетата, които са по-дълго време на системата. Гледам в таблицата за отчетите, че bebok_86 е от януари месец на системата и е свалила - 6.5 кг, а janeta* е от май месец и е свалила пак толкова.... newsm78, защо ли?
И още нещо  - колко най-дълго време сте задържали едни и същи килограми?
Аз за първите 2 седмици свалих 3 кг., а сега се мъча с 1 кг - ту надолу, ту на горе - ужасно.... #2gunfire

# 54
  • Враца
отчетът ми за днес:
з- 2 филии с майонеза, 10 маслини, 2 малки парчета бисквиена торта, мляко с кафе.
о- яхния коприва със сирене, 2 нектарини
в- салата и извара, айрян.

# 55
  • ВАРНА
От 11.06 съм на системата и все още не мога да кажа , че съм свикнала. Може би защото години на ред не съм закусвала, а до обяд съм карала на кафета и цигари и сега сутрин закусвам един вид насила. Същото е и с вечерята - вечеряла съм все към 21-22 ч. и сега в 18 часа изобщо не съм гладна, а към 21ч. освирепявам  и се наливам с вода....
Искам да попитам момичетата, които са по-дълго време на системата. Гледам в таблицата за отчетите, че bebok_86 е от януари месец на системата и е свалила - 6.5 кг, а janeta* е от май месец и е свалила пак толкова.... newsm78, защо ли?
Аз за първите 2 седмици свалих 3 кг., а сега се мъча с 1 кг - ту надолу, ту на горе - ужасно.... #2gunfire

Закуската и на мен ми е проблем, но като знам, че това е единствения момент, в който мога да хапна нещо тестянко... Grinning Писала съм ти, че отначало каквото ми се доядеше, го пъхах в хладилника. А на сутринта само ги гледах - кафе с мляко, един сандвич... и съм готова. Сега има дни, в които се събуждам с мисълта да ям  Twisted Evil, но има и дни, в които мога само с кафе за закуска.
           Отначало, при точно спазване на системата, всеки ден йога, понякога и велоергометър, свалях по един килограм на седмица. Била съм и на диета само кисело мляко, тогава пак свалях по толкова, затова знам, че за моя организъм това е нормално. Като наближих обичайните за мен килограми, темпото се забави. Някъде три седмици, в които имаше и МЦ не свалях, но пък обемите ми намаляваха в това време  thumbsup Сега вече съм достигнала програма минимум, влизам си  в дрехите  Grinning  изглеждам  прилично, което беше основната цел... Продължавам с йогата, вървя пеш, не ползвам асансьор, на обед си позволявам понякога нещо, неразрешено от системата, но вечерям сравнително системно и се старая да е до 18ч. Последните две седмици свалих един кг, сега чакам да дойде следващия МЦ и след това ще видим кой кого и с колко.  Hug
           Чела съм, че първите килограми са вода и чревносъдържимо, после се топят вътрешните мазнини (за мен те са най-гадните) и чак после започваме видимо да слабеем.

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 12:09 от Мляко с нес

# 56
Здравейте, системки!

Честита ни нова тема! Благодаря на Бебо за оформлението и на Жасмин за преводите! Страхотни сте в екип!!!

Гледам и нови попълнения имаме - Добре дошли!

Ние се завърнахме от гости при дядо ми за няколко дни! Утре ще се кача на кантара да видя какво наказание ще ми удари, че бях и болна и не особено системна, а и след 2-3 дни трябва да ми дойде, та пълна програма!

Целувам ви всички, много ми липсвахте и едвам ви изчетох  Hug  bouquet

# 57
   отначало каквото ми се доядеше, го пъхах в хладилника. А на сутринта само ги гледах
Същата работа!
Вечер се заканвам, че сутринта ще ям дадено нещо, а то.... сутрин изобщо вече не ми се яде...

# 58
Аз тези 6.5 кг ги свалих от месец март до сега - средно по 2 кг на месец, което за мен е нормално. Все пак на тези кг не съм била от 2007 година, дори забременях на 78 2008г, а сега съм 75. При мен малко по-бавно стават нещата. Всеки организъм е различен и сваля по различен начин. Има момичета, които за по 4 месеца са свалили 15-20 кг - Стелету, Дивимо, ГРИП (която скоро не е писала, да не да е изчезнала hahaha Joy)
Хайде и следобедното кафенце да ви пусна

И отчет до сега
З:3 парчета пица, 1 мини кроасанче
О:свински хапки с лук, зелева салата

# 59
Бебочето пие ракия по изпитите, затова бавно сваля  Laughing  Wink
Жанета е на финала на отслабването, там вече бавно се сваля и играенето нагоре надолу е доста, аз съм така, в момента съм в овулация и съм с доста голям плюс, а съм си системна, няма от какво да е  Tired Преди да родя задържах вода преди цикъл точно, а сега по верем на овулация и вдигам до 2 кила от нищото, хубавото е, че изчезват за няколко дни както и са дошли, по едно верме мислех че ми се е бъгнал кантара, но за 2-3 месеца проследих нещата и видях от къде са.

Общи условия

Активация на акаунт