"Системата минус 60" -Тема №11

• 42 222
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро, момичета! Благодаря много на всички!  Hug
Bubeto, бяхме в Царево. Снимката на децата е от плаж Нестинарка, моята е от хотела.
Мерих се тази сутрин, пак същото, пак +2 кг. За мен е необяснимо - свалила съм от обиколки, дрехите са ми широки, а килограмите - както преди да тръгна на море.  Crossing Arms  
Дали пък не е от задържани течности - пред МЦ съм?  newsm78
Нищо, днес си почвам системно - вече сме си вкъщи и смятам да се захвана сериозно.
З: мляко с корнфлейкс, праскова
О: шопска салата с още нещо, но не мигач  Laughing, може би пиле с ориз (ще ям навън)
В: гнезда от телешка кайма

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 08:57 от Анонимен

# 556
  • ВАРНА
       Bubeto*, няма за какво да се наказваш! Даже е забранено, да се наказваш, съвсем не е системно  Grinning  Според мен организма ти иска нещо да ти намекне с този плюс. Прочетох няколко твои менюта...  Thinking - много кисело мляко с ръжен хляб. Защо не разнообразиш малко? А и този хляб... Ядеш хляб вечер, а закуските ти диетични - няма тестянко, няма сладичко... и обяда ти много орязан... Чета, че веднъж си огладняла рано-рано преди вечеря. Ами явно са ти малки порциите. Не се измъчвай, не се наказвай, виждаш, че няма смисъл да си толкова строга към себе си. Пробвай сутрин да ядеш повече неща, които обичаш, на обяд малко по-обилно, една салатка дори да прибавиш, сиренце... А за вечеря пробвай да редуваш менютата - аз например вчера вечерях с 4 яйца по панагюрски, ама без екстрите, само с червен пипер поръсени  Peace

# 557
От утре всички ще очакваме големи минуси луната като вземе да намалява ще намаляваме и ние(ако не на кг поне умствено може да се смалим) hahaha Joy hahaha Joy

Joy Joy Joy

Ама верно какво става с тия плюсове???  Shocked
За морето няма страшно - аз отидох 84, пък не ме върнаха.  Mr. Green
Лек и системен ден на всички.  Peace

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 09:22 от Анонимен

# 558
Мляко с нес   Благодаря за съвета Hug
в закуските ми винаги има тестяно Simple Smile В интерес на истината огладнявам към 3, защото няма какво да правя- порцийте на обяд са нормални и ям до засищане. Колкото до вечерята, наистина няколко дни е много еднаква и там трябва да променя  Simple Smile

# 559
Здравейте и от мен,

Ние успешно се върнахме от "разходката" и от днес се стягам, че вече достатъчно се подмотах на тия килограми.
Резултата от отпускането ми е +1 кг, т.е. 59. Явно лятото и отпуските се отразяват зле на психиката.  Laughing

За сега съм сигурна само за закуската - торта. Вчера щерката стана на 1 г. и имам торта за целия китайски народ, понеже се наложи да отменя празника. Дребната ми вдигна лека температура в събота. Сега ще трябва да ядем тази и да поръчвам нова.

# 560
Явно лятото и отпуските се отразяват зле на психиката.  Laughing

Ааа, на психиката си се отразяват много добре, дори прекрасно.
Отразяват се зле на физиката, обаче.  Laughing

ЧРД на дъщеричката ти! Да е жива и здрава малката принцеса!   bouquet

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 09:57 от Анонимен

# 561
Добер зи ден-ден!!

По традиция - на всички минуси ЧЕСТИТО , на тези с плюс или застой -  Hug Hug Hug не се отчайвайте и смело напред!!! Всичко ще се нареди!!!

За отчета - -1,2кг или 99,2кг!!!!!! УАУУУ!!! Вече се чуствам човек!! Тралалалала!!!  bowuu  newsm44 newsm68 smile3501

Още не съм се събудила напълно и смуча кафе, а лъжичката ме боде в окото, та като се УСФЕСТА шъ ви тормозирам пак отново!!!

ЦАЛИФКИ НА ВСИЧКИ!!!!

# 562
Здравейте системки Hug
Ето ме и мен на отчета при това доволна -600гр. Party и заковах 69кг. newsm44
Виждам, че днес отчитате много плюсове.....това е явно от луната. От днес всички системни и утре като започне да намалява луната ще започнат минусите Hug
Джилиан честита ти вчерашна рожденничка-да ви е жива и здрава Hug
Сиси честито минусче, Браво Hug Взимам си няколко палачинки Crazy
Жасмин бързо да се оправят децата, пък кантара ще тръгне надолу. Тук от вчера е доста хладно. Даже днес е още по-студено. Явно вчера когато сте тръгнали от морето още не е бил стигнал студа до там Peace
Бубето наистина мила вкарай на закуска повече сладко, днес гледам на обяд-мусака  с тиквички, може да добавиш салата, айрян, сухар. Гледай да има повече неща в менюто. От вечерята-наистина я разнообрази. И може би е добре да пробваш от ръжените сухари....да видим ще се размърдат ли нещата. Аз съм забелязала при мен, че когато през деня ям хляб а не сухари на кантара не му харесва. Това се сещам за сега Hug
Бебок дори и да не заминеш 74кг. за морето важното е да си изкарате добре Hug Мерси за кафенцето Hug
Дивииииииии страхотно мила, бравооооооооо! Ти си страхотна smile3501

Момичета искам само за пореден път да ви напиша нещо-хранете се добре, гледайте в менюто да вкарвате повече неща от разрешените. Аз например на обяд сядам да ям с 2 чинии с различни неща+1 чаша минимум айрян. Гледайте да има в менюто ви плодове или зеленчуци-пресни. Аз предпочитам зеленчуците и ги ам дори и на закуска Peace

# 563
Ау, Диви, браво на теб!!!!!!  Hug   bouquet   newsm74   newsm20

Направо супер много ме амбицираш като те чета! Аз имам да свалям точно толкова, колкото ти си свалила дотук, така че съм ти върла фенка.  Laughing Hug
Кога ще се видим на системна среща да споделиш опит?

Жанетка, много си права - разнообразието е много важно и от психологическа гледна точка - за да не се чувстваме на строга диета.
Като каза зеленчуци, аз за утре съм решила да си сготвя замразен гювеч, така ми се е доял...

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 11:02 от Анонимен

# 564
Здравейте, системки Wink Аз съм - 500 гр, но на моя кантар докато не закове 2 поредни дни една и съща цифра не му вярвам. Още повече, че тези килограми са качените 2 от планината. Спокойно, убедена съм, че всички плюсчета ще паднат скоро   bouquet Диви, честито! Продължавай смело така, за да ни стимулираш   bouquet 

# 565
Дидиии,честито,страшно се радвам за теб и ти желая никога повече да не виждаш трицифрено число на кантара  Hug
Честито на всички с минусите,а тези с плюсовете утре след пълнолунието ще са вече с минус  Peace
Аз днес реших да лунувам,че имам малко нужда от прочистване  Mr. Green Много поводи в последно време,а още колко се задават....  #Crazy
От утре продължавам да системствам  Simple Smile
Тук голям дъжд ни пере,от вчера следобед не е спирал,няма да има мърдане от къщи  Tired

# 566
Оффф то и тука не е спирало да вали от нощеска.
Но това не ми пречи да шляпам из локвите. Правя консерви от дъжда, някой ако иска пращам без проблеми.
Диви бравост - отличен резултат. Получи желаните 90 и....Твоите постове дори и да не са с отразен минус ми действат много добре на нервата. Всеки път като ги чета и се резвеселявам истински.

# 567
  • ул. "Мечтание"
За отчета - -1,2кг или 99,2кг!!!!!! УАУУУ!!! Вече се чуствам човек!! Тралалалала!!!  bowuu  newsm44 newsm68 smile3501

Аз ти казах, че днес ще го заковеш на девятката тоя кантар, ама ти не, та не... Дължиш ми почерпка!  smile3533

Честито на всички с минусчета!  Hug Страхотни сте! Аз пък скоро ще ви показвам корема си!  Joy

# 568
Моя отчет ще е частичен, че резултата е на 2 дни, но все пак - 1,700кг
з- к`вото ми се яде и още нещо Crazy
о - варени картофи със сирене, настърган кашкавал и домат
в - пилешка пържола на тефлонов тиган
Честито на минусчетата  bouquet
Спорен ден  bouquet

Към 15 часа ще си хапна 2 резанчета динка

# 569
  • София
Здравейте на всички  Wink
Липсвах ли ви?Май ме забравихте  Sad

Може спокойно да ми се накарате в петък на гостито не бях никак сисетман и от там като се отприщи едно несистемстване...В събота ходихме при мама на гости и там същата работа,вчера спах до късно,обядвахме чак в 15,30,защото бяхме по пазари с мъжо и вечерята,вярно само салата,но беше чак след 20ч.  ooooh!

Но положителното от цялата работа е,че за пореден път се уверих колко добре работи системата,за несистемстване 3 дни качих само 0,500кг.,което показва,че не е като при дюкан щом направиш едно нормално хранене и вече си плюс едно кило,поне при мен така ставаше.

От днес с нови сили продължавам,пак съм на гости довечера,но съм сериозна и съм предупредила,че няма да ям,ще се справя ТРЯБВА да се справя и дано скоро не изпадам пак в такива несистемни дни  Embarassed

Ето ми и менюто за днес:
закуска: филийка с хайвер и филийка със сирене и пилешко филе
обяд: тиквички с ориз със сиренце и салатка
вечеря: кисело мляко и ябълка

Честито на всички минуси и след седмица още по-добре!!!:)

Общи условия

Активация на акаунт