"Системата минус 60" -Тема №11

• 42 178
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Джиджи, без мерене няма да стане. Мери се на ел.кантар, за да видиш имаш ли разлика.
И за дните преди МЦ е нормално да задържаш вода - отклонението може да бъде и до 3 кг. в плюс, така че не се шашкай.
На обяд не може да ядеш тесто и хляб, така че не само сладоледът ти е прегрешение.
Запиши си менютата за 3 дни и ги дай тук - ще ги преведа и ще питам рускините защо е този застой при теб.  Peace
Но може би и защото си прескачала от диета на диета, организмът ти да има нужда от време да се пренастрои. А може и заради тежкия физически труд да не си пуска мазнинките, пази си ги, къта си ги, явно си мисли, че е някакво бедствено положение и гледа да се самосъхрани.

# 466
Thanks   bouquet  забравих киселото мляко за вечеря само от 0,1% ли трябва да е?

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 19:05 от buba21

# 467
вечеря две парчета диня с 50гр сирене-май комбинацията е грешна  Rolling Eyes

# 468
Жасмин предварително ти благодаря,че ще пишеш на рускините.
Менюто ми за утре е:
 З.-Мюсли от пълн.ядки +Кафе+баница дом.средно парче+1 кремв.със кашкавал на парти грил запечен.Незнам как ще го превеждаш.
О-ориз в микр.със зеленч./тикв.,домат,чушка подправки от градината+1ч.л олио.+салата
В-риба на скара

Значи да премахна всякакъв хлаб за обяд така ли да го разбирам.

# 469
Ама сте писали...  Hug Така най-обичам, но едвам смогнах да прочета.

Хетера, момичетата са прави. Аз си позволявам да пия биричка, защото не искам да отслабвам бързо. Още кърмя малката и целта ми е да свалям по около 700 гр. седмично, най-много кило, за да не се отлагат много токсини в кърмата. Ако не те е страх от задържане, позволи си една-две бири от време на време и виж дали ти се отразява. Освен това никога не пия вино вечер. Спирам да си пиша бирите, за да не тормозя повече. Hug

Днес не успях много да съм системна, но така е с полевите условия.
з. палачинка и половина, млечен шейк до един шадраван в Пловдив
о. пакетче кашу от минибара в хотела, детето ми заспа и нямаше как да изляза
в. селска салата (с малко сирене) и тиквички с кисело мляко на тиферич

# 470
Джиджи да ти кажа ли честно и аз съм като теб.Макар, че съм системна от скоро едва от седмица и половина, нямам резултат.Като чета момичетата отчитат поне по 500 гр. седмично пък аз тц. Надявам се организма ми да се настрои и да започна да свалям най-сетне.
Лека нощ от мен, че мъжо ме чака luvbed хм хм.

# 471
  • ВАРНА
      Джиджи, виж какво е отговорила една от модераторките в руския форум на една девойка в застой, която си е написала менютата за три дни:

Ты питаешься по системе второй месяц и нет сдвигов в весе? Тут, конечно, трудно сказать - не экстрасенс. Многое зависит от индивидуального метаболизма. А раньше изматывала свой организм похудением? Да и в такую жару я заметила, что у многих стоит вес - лишь бы не прибавлялся. Соль, алкоголь и физ. упражнения задерживают воду. Как у тебя со спортом? Какой день цикла?

Ти се храниш по системата вече два месеца и килограмите не намаляват? Трудно е да се каже защо - не съм екстрасенс. Много зависи от индивидуалния метаболизъм. А по-рано тормозила ли си организма си с диети? А и в такава жега съм забелязала, че много задържат килограми, пак добре че не прибавят. Солта, алкохола и физическите упражнения задържат вода.  Как си със спорта? В кой ден от цикъла си?

А ето как започва подтемата им за задържането на килограми, така наречените спадове:

Прежде чем писать в этой теме подумайте хорошенько не находитесь ли вы сейчас на одном из перечисленных моментов своей жизни:
1. у вас близятся критические дни
2. вы находитесь в середине цикла, то есть у вас овуляция
3. вы скинули резко и достаточно много
4. вы убрали ужины вообще или свели их к минимуму или в принципе очень урезали свой дневной рацион
Если вы исключили все пункты перечисленные выше, то ... ждем вас и обязательно постараемся помочь.
Выкладывайте меню за три дня с указанием утреннего веса, времени приемов пищи, что и сколько примерно было съедено, а так же способы готовки

Преди да пишете в тази тема, помислете добре, не се ли намирате сега в някой от изброените моменти от живота си:
1. наближава месечния ви цикъл
2. в овулация сте
3. отслабнали сте много и набързо
4. намалили сте вечерите или не вечеряте, или сте намалили много приеманата през деня храна
          Ако при вас няма нищо от изброеното, то ние ви чакаме и ще се постараем да ви помогнем.
          Напишете менюто си за три дни, като посочите сутрешното си тегло, часовете в които се храните, какво и колко приблизително е било изядено и как е било приготвено.

Може би трябва да мине МЦ, да си купиш електронен кантар, да посвикне тялото ти с напрежението в работата ти и със системата... и тогава да се притесняваш  Peace

# 472
Здравейте,момичета!!!Преди малко се прибрахме и аз  нямах търпение да се метна на кантара.Да-вечерно теглене,но все пак е показател,че не съм сгафила по време на почивката-за сега още минус 800гр.Дано до понеделник,когато се отчитаме затвърдя ,а защо не  и увелича резултата.Почивката изкарахме много добре-без нито един дъждовен ден с прохладни вечери.Сега ми е трудно на тази жега и задух по морето.Писали сте много-ще ви чета в движение.Приятна вечер на всички!

# 473
  • София
Добро утро  Party

Момичета ад ви се оплача,аз имам + а нямам идея защо,не съм правила нищо нередно вчера,даже за вечеря не ядох ориз,а салата,защото се прибрахме късно от разходката с малчо и нямах време да готвя и ориза остана за днес на обяд. От вчера корема ми е пудут,не го чувствам подут,но видимо е подут,чудя се кога трябва да ми дойде,но чакам МЦ чак след седмица,онзи проблем е решен с 00 със сигурност,не чувствам корема си пълен,просто е издут и кантара показва + 500гр. Sad((((

Както и да е,продължавам пък да видим докъде и докога
Менюто за днес:
з. кисело мляко с Фитнес и мед + кафе с мляко
о. тиквички с ориз
в. месо на скара,или салата още се чудя

# 474
Добро утро дами.Чак учудващо, че до това време няма никой тук.
Но така с радост ще поднеса кафето.
Хубав ден от мен за сега. По късно ще драсна и менюто че сега други задачи ме гонят.

# 475
Добро утро, системки   bouquet Рене от съпротивата благодаря за закуската- изглежда много изкушаващо  Grinning  Аз да ви се похваля днес съм -1 кг.  Grinning Много съм щастлива имайки предвид, че вечерях с кисело мляко и салата и малко сиренце и че си легнах в 2ч. без да се изкуша да хапна пак нещо. Явно затова кантара ме зарадва. Чета книгата на Мириманова- наистина е много надъхваща и всеки един, който иска да се храни по системата е добре да я прочете. Това е за сега от мен Wink Слънчев ден ви желая   bouquet  Аз отивам да чета  Grinning

# 476
Добро утро.
Добро утро дами.Чак учудващо, че до това време няма никой тук.
Абе то има ама ги мързи да пишат Blush Благодаря за кафето и закуската
Днес кантара показа горе долу 76.5 - плюса започва да се топи Laughing
hetera пиеш ли достатъчно вода - около 1.5-2 литра дневно?Многото пиене пак не е добре, защото се задържа в тялото и пак има + -аз като пием по 3-4 литра и кантара не мърдаше, около 2-2.5 ми е супер. Ще разгледам менютата ти после и ако видя грешки ще кажа Peace
Мъня честит ти минус, в понеделник повече Hug
За днес
З: станах в 6 часа да правя кифлички със сирене и лапад - изядох към 5-6-7 броя Blush, мляко с нес кафе
О: Прясно зеле с пилешко, 1 печено кюфте, салата
В: не съм решила
Лек и системен ден Hug

# 477
за района на военна б-ца, съд палата, красно село, красна поляна.... дотам горе-долу мога да отида пеша Simple Smile
Не е точно в Красна поляна, но е близо:
Тръгваш по ул. Пиротска /от бул. Константин Величков посока центъра/, след ул. Димитър Петков /това е пазара/ веднага вдясно има аптека - там си поръчваш мумио и на другия ден си го взимаш /дано си ме разбрала Thinking, ако не пише на лични и ще ти го обясня по-подробно/ Peace

# 478
  • София
bebok_86, мерси много!Аз заради разочарованието от качването си хапнах цели два тоста за закуска  Embarassed Sad много гадно,то си е системно нали всичко е позволено,ама не ми се искаше да прекалявам и киселото мляко беше за предпочитане ама...
нещо ми е гаден ден днес,дали е ПМС не знам,но ми е нервно и на мъжлето се разсърдих и изобщо...

# 479
нещо ми е гаден ден днес,дали е ПМС не знам,но ми е нервно и на мъжлето се разсърдих и изобщо...
Това ще да е. И на мен като ще ми идва и се падад почивни дни от сутринта се репча на мъжо и  ми е все нервно, ама милия добре че ме търпи hahaha Joy
Днес към обяда може салата да добавиш, може и сухар - аз лично се ограничавам с хляба/сухарите само за закуска, за обяд много рядко ако е по-рядка манджата Peace

Общи условия

Активация на акаунт