"Системата минус 60" -Тема №11

• 42 210
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
grax, добре дошла и успех! Напълно постижима цел!  Peace Щом си ни чела 4 м. ще ти е лесно!
Джижи, майка ми е на 59 (чак не мога да повярвам, звучи страшно число, а всъщност не е), човек заслужава да се чувства и изглежда добре на всяка възраст! Peace За днешна вечеря си писала - В Вариант 2 Плодове и зеленчуци.Мисля да бъде диня+таратор - не може и плодове, и зеленчуци, и млечни!
Рене от съпротивата, щом те съмнява кантарът и имаш възможност си вземи нов.
Steletu, браво, още по-голям да е утре и занапред, че имаш да настигаш Дивимо! Wink
Жасмин, хайде да затвърдиш колебливия минус!
VK, хич даже не ти се смея за "завчерашния ориз" за вечеря, аз най-редовно ям на децата остатъците, само дано да е без мазнина и най-добре кафяв. По онази рецепта ли са сухарите, харесаха ли ти? Бързо да се оправя пръста, кофти, аз си бях ударила един много лошо, но така и не отидох да ми го видят и в крайна сметка явно е бил пукнат и ми зарасна накриво, сега съжалявам, така че превързвай го там Wink
Мляко с нес, и аз често така правя, ям сутрин какъвто и да е хляб, а в останалото време не ми липсва, мога да карам дълго така.
hetera, браво, поздравления!!
Жасмин, оризът със зехтин за вечеря не става, само напомням. Уредът звучи добре, но аз ползвам Цептер и успешно готвя без мазнина, на пара (в София де, взела съм с мен само една малка тенджерка за децата).
Джил, защо не си закусила торта? Simple Smile Браво, че си пак на линийката! Hug
mimisteff, ядките отново присъстват в менюто ти за обяд.  Naughty Но пак казвам, не знам за вегетарианци дали може да се правят някакви изключения, добре е да се питат рускините.

Аз снощи се върнах към любимата си гимнастика на Синди и ми дойде много добре, довечера пак.
З. Овесени ядки с масло и сирене, слънчогледови семки (от години не съм чоплила сякаш, но не ми беше кеф), круша
О. Печени тиквички и картофи, салата зеле, морков, домат, целина, 2 рибки херинга, малко диня
В. Диня или таратор

Отивам да правя питка. Crazy

# 616
 VK щом на теб моята лентичка ти действа демотивиращо, представи си на мен как ми действа.
Но аз не се отказвам. То по принцип аз винаги съм наопъки на хората, така че просто за мен е нормално нещата при мен да се случват не както трябва.
Прост пример за това е: Заедно с една колежка почнахме да пием фатбърнър - доста добър и препоръчан ни от моя фитнес инструктор. При нея ефекта беше просто поразителен, при мен пълна трагедия - никаква промяна.После пробвах 2 или 3 още - същата работа.
Така че просто може би имам нужда от повече време организма ми да привикне със системата.

# 617
Сиси ориза ми е бланширан. В кауфланд и в магазина до нас няма кафяв, а не ми е клатушкащо се и по магазините. Точно, защото е без мазнина не го натравам на никой от домочадието. Хлябчето ми е по рецептата. От една година ползвам машина за хляб и отвикнах да купувам, дори и кифли за децата. Преди тези сухарчета си бях забъркала в машината ръжено хлябче с капки зехтин на бъркалката, да не залепя и вместо бяла - тръстикова захар. Но този ми се вижда супер системен, поради липсата на захар и мазнина и от него ще си правя. Снощи пекнах една доза, но смятам следващия път да са 2, за да имам за по-дълго.
Рене от съпротивата - определено смятам, че проблема е в кантарчето ти. Дори да не е главния виновник той, смени го. Възхищавам ти се на търпението и упорството.
grax добре дошла
Имам една мини консервичка херинга с  доматен сос. Да я подаря ли на мъжо или да си я изам? Blush
  bouquet и   Heart Eyes за всички, които ме поправяте и напъдствате.

# 618
janeta* добре съм мила,благодаря ти, само дето ми дойде с  родилни мъки  Sick
Ох незнам и аз какво да ги правя тези ядки като храната ми се състои предимно от такива неща  а и соя щом не може освен тофу а не го обичам  Confused
Някой може ли да попита  руските ни падруги, аз не се справям много с езика им а незнам ако им пиша на английски... за  някое веги меню,няма начин да не се намери някоя вегетарианка то и ние дебелеем..  newsm78

# 619
Здравейте, системки Wink Как сте днес ? Аз съм си системна до сега Wink За вечеря искам да наготвя /не съм най-добрата в това/ кафяв ориз с тиквички. Четох на Сиси рецептата и там пише, че оризът трябва да  се накисне няколко часа, преди да се сготви. Така и направих, но ми е чудно, защо трябва да го кисна?  newsm78 Сварява се по-бързо ли? Хубав ден   bouquet

# 620
Кафевия ориз се готви по бавно затова е добре да се накисне предварително,аз го кисня половин-един час  Peace Има различни сортове и някои се готвят по бързо а други изключително бавно  Peace

# 621
хей момичета аз още си седя с минуса от преди 1 седмица,но не съм и много системна де,вече почвам да се отчитам редовно че иначе не се придържам много,много Embarassed вие сте ми куража   bouquet
утре ще хапна:
З: 3в 1,циганска баница  Blush с доматче  от много време не съм си преавила  Crazy
О: печени картофки
В: пил.пържола с айрян

# 622
  • София
buba21, не може айран и пилешка пържола за вечеря,месото вечер може да се комбинира само с яйце или само месо

# 623
здравейте девойки от 4 месеца ви цета и реших да се присъединя ако нямате нищо против
имам да свалям 25кг.дано да се преборя със ваша помощ
лек ден  bouquet

А защо грах?  Laughing  Hug

Чета книгата - тухла, като я изчета, мога да я пратя на който я иска. Много е хубава - "Система минус 60 - Проблеми". Вие може би си я четете онлайн, ама така и така съсипах 250 листа да я изпринтирам, поне да не отиват зян. Като я прочете следващия, може да я прати на по-следващия желаещ и така. На опаковата страна на листовете мога да хвана да изпринтирам още една от книгите на Мириманова, но се чудя коя - рецептите, или "Живот след отслабването".

Аз току-що си вечерях от обедния ми ориз със зеленчуци плюс един домат. Знам, че зехтинът не е системен за вечеря, но не мисля, че една чаена лъжичка зехтин на 1 тенджера ориз е някакво кой знае какво прегрешение. То не се и усеща, че има зехтин, толкова е сух оризът. Пък и стана такова огромно количество, че ще има да го ям 2-3 дни още.  Mr. Green Laughing

Ох, едно кафе да пийна и отивам да се пораздвижа малко, че днес много се заседях на тоя комп, а нали искам да го свалям тоя задник на главна счетоводителка.  Laughing hahaha

# 624
Жасмин, ако няма да бъде много нахално би ли ми дала линк-а към книгата? На българсли ли е, че аз руския не го разбирам за жалост Wink Благодаря предварително   bouquet

# 625
Мъня, на руски е, за жалост. Ето я тук: http://www.mirimanova.ru/books/show/6
Това е линкът за сваляне на книгата: http://www.mirimanova.ru/book_pdf/b_all_pdf_20091019174300.pdf
Трябва да почакаш да се зареди.

Ето рецептите за вечеря на Мириманова: http://www.mirimanova.ru/book_pdf/b_all_pdf_20091019174225.pdf

# 626
Жасмин не ми обиждай професията.Има и много,много елегатни гл.счетоводители Grinning
Аз приключих моята вечеря!
Тя беше голяма салата домати краставица+ябълка и портокал/очудващо сладък/ и цената сладка 3 лв.кг
Прочетох ви и аз снощи наистина какви таратори съм изписала? Rolling Eyes
Просто днес ми се чудите!?
Ох утре ще берем тютюн ooooh!мъка,мъка от 5.30
Та менюто ми е
З сандвичи със пушен св.врат+вафла боровец+кафе
О мусака от тиквички и кайма +салата
В Зеленчуци и зърнени хранит.е Вариант 5

# 627
Жасмин не ми обиждай професията.Има и много,много елегатни гл.счетоводители Grinning

Ох, сори!  Hug
Има, разбира се, но такъв е изразът. (не съм го измислила аз)  Mr. Green
Ох, завиждам ти за портокалите! Аз ще си стъкмя също утре една плодова салата за вечеря, имам ананас и ябълка, ще си взема сливи, киви и портокали и ще стане муцка с едно кисело мляко. И 1 литър вода и гледай какво става... ще има дежурен по тоалетна цяла нощ, предполагам, ама системата иска жертви...  hahaha

# 628
Здравейте и от мен  Hug
grax добре дошла  Hug
Жасмин Благодаря за линковете   bouquet
От вчера плюса взе да се топи- луната намалява, овуто и то си заминава... На едно листче съм си написала 7-те варианта за вечеря и започвам да ги редувам, по един всеки ден. Записвам си на календара и кой вариант съм яла за да ми е лесно Wink
з: сладкиш с кроасани+ кафе
о: ориз със зеленчуци и пилешко+ салата домати и краставици
в: домати, краставици, извара и чаша кисело мляко
Лека вечер  bouquet

# 629
Здравейте  Laughing

Аз приключих с детокса,днес се захранвам,системно разбира се Wink

закуска-плодове и кафе
обяд-варени намачкани картофи със сирене
вечеря-таратор

От утре-повече  Laughing

Общи условия