"Системата минус 60" -Тема №11

• 42 155
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте и от мен Hug
Хайде и аз след Кашарел да се отчета:
З:кухари с пастети домат, нескафе и сладолед
О:тиквички с кисело мляко, домат, 2 сухара, шпек салам
16ч. нескафе
В: сухари, сирене, айрян

Мляко с нес аз също мисля като теб-не обичам да вечерям плод и за това съм го правила 1-2 пъти. Не ме засища. Аз например ям на вечеря от този вариант който в момента ми се яде най-много. Количествата при мен са стабилни и доста засищащи. Така наистина организма вижда, че получава всичко и наистина отключва процесите на отслабване.
Сиси благодаря и поздравления за страхотното днешно минусче Hug И при мен така се получава-след минусче следнат няколко дни застояване на това тегло, което аз тълкувам като затвърждаване Peace
Хетера аз в началото прибягвах 1-2 седмици към билков чай около 20ч. за да не мисля за друго ядене. Пробвай и ти. И наистина се старай да се нахраниш до засита Peace
Бубето явно днес затвърждаваш вчерашния минус-това е добре Peace
Кашарел  Hug
Бебок и аз като Сиси си мисля, че това което си намислила не е добра идея. Дано не бъркам. На мен системата ми се струва най-удачния начин стига да се спазват правилата й(особено за вечеря). Пиши два реда-къде си?
mimisteff и на мен така ми се е получавало...пиша, пиша и изчезне. Направо ти се възхищавам как успяваш да съчетаеш твоя начи нна хранене и системата. Поздравления и успех Hug
VK поздравления за минуса и все така до целта Hug
Жасмин и ти като мен зарибяваш последователи на Системата-и това е супер. Добре е повече и повече хора да научават за този уникален начин на хранене, който е Системата. Ядеш всичко и слабееш-наистина е така. Ами ще се радвам да заповядат в темата при нас твоите приятелки HugМммммм...вечерята ти ми звучи много апетитна Crazy
Дивимо видях те на балкона-хайде да ти пратя едно гуш Hug

При мен също днес се затвърждава вчерашния минус Party Дано наистина повече не виждам 69кг. както Сиси ми пожела. Сиси благодаря ти за пожеланието и да ти се връща Hug

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 14:19 от janeta*

# 691
отчет за днес:
З: 2 палачинки със сладко от боровинки  Heart Eyes
О: шопска салата с 2 варени яйца
В: пил. пържолка  а утре минавам на риба  Laughing

# 692
Ето ви нещо от рускините за стимул Peace Още такива снимки има и в линка от подписа ми-там е галерията със снимки на отслабнали със Системата в сайта на Мириманова Peace

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 15:19 от janeta*

# 693
Здравейте,момичета!Уж не пече тук толкова постоянно-слънцето се скрива зад облаците,но е много,много горещо.Нещо хич не ми се яде-трябва наистина да се тъпча против волята си.Та за днес:
з.2 ръжени сухара,млечен крем,няколко парченца луканка,кафе
о.купичка таратор,половин кофичка кисело мляко,няколко сливи
Сега ми се пие кафе,но ще взема да си направя студено с лед.Не ми се мърда,нищо не ми се прави...
в.най-вероятно ще повторя обяда ,без плодовете
Ами това е.Лек и прохладен ден ви желая.

# 694
Жани, благодаря за стимула. Аз, както и на скайпа ти казах, нещо съвсем съм се демотивирала, главата ми пуши вече и едва издържам, ама ще търпя. Поне малко остана.
За интервалното - решила съм, ще видим какво ще стане.
Набързо отчет и да заминавам пак да пиша
З: баница
О: Пиле с лук в йената, 1 и 1/2 шницела, зелен боб с пиле на фурна - домързя ме да си направя салата и затова сложих зеления боб
В:не съм решила
Лек ден, дами Hug

П.П. И едно кафенце, че не издържам вече - поне 5 минути почивка да си дам

# 695
Здравейте и от мен!

Виждам, че системата се популяризира все повече и повече! Това е една чудесна новина! Добре дошли на новите и успех! 

janeta* - Аз започнах от същите килограми, от които и тази мацка и се стремя горе долу към нейните... Е, при мен ще отнеме повече време, но няма значение.

По този повод днес кантара спря на 113,6... Така се радвам! А в края на февруари бях 130  #Crazy #Crazy #Crazy. Безумно щастлива съм, защото вече доста хора забелязват, а и аз се чувствам страхотно!

Е, момичета това е от мен! Целувки!  Hug

# 696
О момичета кажете ми какво става с моя кантар.
Реших да го върна в магазина ,защото ми се показва едно Lo и много трудно ми излиза HELLO за да ми се покажат двете нулички.
То взе,че в магазина проработии продавачката ми каза ами да се поуспокои и няма упътване вътре.
Вече трети ден не мога да се притегля сутринта и незнам от какво е така.Дали не е от батерията?Махнах неговата сложих моята,уж беши добре мине едно известно време и не мога да се притегля.Те моите са много стари и трябва да търся други.
Кажете ми какъв е проблемът,някоя от вас знае ли?

# 697
Джиджи, спокойно! Lo означава изтощена батерия.   Peace
Просто я смени с нова и кантарът ще си проработи.

Steletu, браво на теб, дано много бързо постигнеш резултатите на рускинята от снимката!
Ама тия жени ядат ли, бе... 40 кила за 9 месеца е умопомрачително много.  Shocked

# 698
Жасмин много ти благодаря!
Вече чувствам,че отслабвам,може и бавно да е но се чувства.
Вечерята ми зелен боб залята с кисело мляко.Току що го правя в тенджарата под налягане.
Е вечерята ми ще е към 18.15 обаче спах до 17.15 и си мислех,че имам ориз ,а той свършил та реших това.
Значи батерийка newsm78

# 699
Джижи, слагай винаги кантара на равна твърда повърхност - плочки, паркет..
Жани,  Hug мерси за стимула!
Жаси, ти до скоро казваше, че си щяла да отслабнеш 10 кг. за 1 месец, а не вярваш на 40 за 9. Simple Smile Абсолютно в рамките на нормалното е сваляло момичето, потвърждава мнението ми, че се свалят по 4-5 кг. месечно! Peace Аз за почти 5 м. съм свалила около 23 кг., точно средно по 4-5 кг., но не тръгвам от същата цифра и сега към края и вече е друго, ще видим какво ще се случи с темпото.
Браво, че популяризираш Системата, аз също чакам да ми върнат книгата и да я дам на едно друго момиче, което ме разпитва.

З. Кекс, кисело мляко, шоколадов бонбон, домашни крекери с ким
О. Чушка със сирене, малко ръжени ядки със сирене (доядох изостанала закуска, считам ги вместо хляб), 1/2 домат, опитах и малко наденица и пилешки сърца
В. Диня

Хубава вечер! Hug

# 700
Благодаря за милото посрещане  Flutter
Време е да дам първия си отчет:
з:бюрек,рогче и айрян
о:шопска салатка,1/2 кренвирш и 2 филийки домашен хляб с мааааааааалко майонеза  Blush
в: шопска салата
Дано да съм в режим ,че ми е трудно да свикна още  #Crazy
А сега малко и за мене - в момента съм 92 кг  Embarassed, 152 см и от известно време се опитвам да сваля достата килца/както се вижда/от себе си.Правих Дюкан преди 3 год, но....всичко се върна +5кг отгоре.И сега ми е доооооооста тежичко на дупцето Tired
Разчитам на всички ви да помагате в тази битка  Peace
Дано скоро пиша и за първия си минеус  Praynig

# 701
Жаси, ти до скоро казваше, че си щяла да отслабнеш 10 кг. за 1 месец, а не вярваш на 40 за 9. Simple Smile Абсолютно в рамките на нормалното е сваляло момичето, потвърждава мнението ми, че се свалят по 4-5 кг. месечно!

Оф, Сиси, ти пак на твоето си държиш.  Crazy Не би трябвало да изхождаш само от своя си опит и да се опитваш да го представяш като всеобщ принцип - хората са много различни!  Simple Smile
Кой ти каза, че тая жена е сваляла средно по 4-5 кг месечно? Може да е свалила 10 кила първия месец, още 8-9 кг втория месец и после да е почнала по-бавно. Това, че ти сваляш всеки месец от началото на системата по точно еднакво тегло, не значи, че всички хора свалят по същия начин... Мириманова примерно първите 2 месеца е свалила 20 кг. Аз за първите 2 седмици свалих 4 кг., маймун - също (поправка - не маймун, а хетера). Други пък нищо не свалят...
Общо взето, човек, който се захване с диета от какъвто и да е тип, в началото често сваля ударно, после метаболизмът се забавя - съответно, отслабването също. Колкото повече отслабва, толкова по-бавно става...
Затова не ми е чудно, че човек може да свали 10 кила за месец - доста хора могат да го направят, много по-чудно ми е, че може да свали огромните 40 кила за 9 месеца. Малко хора са способни на това.  Peace
Това го пиша за последно и спирам по темата "10 кила за месец".  Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 23:12 от Анонимен

# 702
Благодаря мила janeta*  Heart Eyes,
Всъщност няма нищо сложно в съчетанието на системата с природосъобразното хранене,достатъчно е веднъж да осъзнаеш,че тези храни ти дават само празни калории и вредят на здравето ти ..Някъде докато се ровех в този форум попаднах на храните които и самата авторка не употребява..та тя не яде нито сладко(бяла рафинирана захар)нито тестени продукти нито алкохол и червени меса и е на път да стане вегетарианка така,че тя също се придържа към този начин на живот просто е решила явно да не "плаши" последователките си още от самото начало с това,за някои би дошло в повече  Laughing
Сигурна съм ако не го е направила вече(нямам време да я разгледам по обстойно),че следващата и книга ще касае това  Peace
Аз сега ще вечерям черното оризче със зеленчуци...което между другото го дават и афродизиак   loveuuu нищо чудно,май и системата ми действа по този начин  newsm78
Хубава вечер от мен мили дами  newsm51

п.с Хм,реших да се поровя из темата и това изскочи от раздела Психология на отслабването yes

До 12 всичко - но не всичко на корем. Ако ни се хапва шоколад, то да си купим черен и да хапнем няколко блокчета или половин. Да не става навик. Целта е постепенно организмът да отвикне от вредните храни........

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 20:32 от mimisteff

# 703
Благодаря за милото посрещане,много ви харесвам всичките  Heart Eyes!
Загледах се в снимките на отслабналите.Отначало не видях ръста къде го пише и си викам:"Бре,тая 65 кила,а направо кльощава ми се види!"А те повечето са 168-169 см.И нагоре.Аз съм 163,62 килограма.Ама ако ви пусна снимки,тези "преди",ще са 100 пъти по-хубави,от тези"сега"  hahaha!Нищо,чета тук правилата и пише да се харесвам и да не се самообвинявам,нали? smile3505
Два дни си правя хубава закуска или си купувам нещо забранено и си го хапвам с кеф!Ама ако може да ме приспите след 18 часа,че много сластно го гледам тоя пуст хладилник!Е,ям салатки вече втори ден,но съвсем не може да се каже,че съм навлязла в материята както трябва.Иначе при вас е много приятно,тази вечер с нетърпение нахълтах!

# 704
  • USA
Сиси, тук в обикновените магазини продават дълъг, къс и кръгъл ориз (перлен). В био магазина освен тези има и точно такъв , за който ти говориш- дълъг черен и някакъв дълъг шарен . По-нататък ще взема да ги пробвам Simple Smile.

desi_max, добре дошла, успех! Аз когато огладнеех след 18 часа, се наливах с вода и постепенно свикнах.

Жасмин, само да те поправя , не съм свалила 4 кг. за две седмици( де да беше така Laughing), а цели 4 месеца. Може би не съм се изказала правилно и затова така си разбрала, затова се извинявам.

Днес разпечатах първа страничка и ще я дам на една жена. Вчера ми разказва как не била яла нищо цял ден и като разбрах, че иска да отслабва, веднага й препоръчах Системата, дано да й хареса.

Аз хич нямам апетит вчера и днес, едва си хапвам нещо и като дойде вечерта и умирам от глад. Та снощи прегреших с една филия с кашкавал Embarassed, но днес няма Naughty.
Менюто за днес:
з:елда със сирене, масло и кафява захар, шоколад
о: авокадо, домат, сирене и ръжен хляб
в:диня или ръжен хляб със сирене

Общи условия

Активация на акаунт