121 Тема за Българо-Американската дружба и бебета! Пуш, бейби, пуш!

• 27 672
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Ето,успях след дни мъка и сълзи да пиша в този форум.
Зарежда ми се началната страница и край.

Клерет,честита рожба.Да ти е жив и здрав. newsm07

МисНели,през май бяхме в Бостън и отскочихме до Кейп Код - хареса ми,нямаше тогава все още голям наплив на туристи.Правят много вкусен код.
Единственото,което не ми хареса са гейските магазинчета и въобще гейското присъствие навсякъде,така натрапено и показно.
Нямам нищо против тях-не ме вълнува както става под чуждия юрган и с кой,но аз самата,в компанията на половинката бях започнала да се чувствам обратната.Имам няколко снимки в Фб от там.

Виждам дискутирате аватарите,моят изчезна безследно и не ми се занимава да търся нов,та затова съм семпла.

Хубав ден.

# 646
Клер, честито момче! Много хубава снимка, прекрасна направо! Много да ви радва и да те оставя да спиш повече.

Обувките стават, Агентката просто провокира отново  Laughing

# 647
  • The QC to be!!!
ЧЕСТИТИ юнак Алек на мама Клер, да се гледат и радват и много здраве  Flutter

newborn май е време да отидеш на очен лекър и да нямаш застраховка не е толкова скъпо  Peace

# 648
  • Чикаго / София
Вики, аз винаги съм писала, че второто дете се гледа мнооооого по-лесно.  Особено когато не са с прекалено голяма разлика, и първото все още е на възраст да играе и прави маймундйалъци пред малкото. И моите бяха така. Сядаха и двете на пода /бебето лежеше съответно/ Дени играеше с нещо, дребното я гледаше с интерес и не гъкваше /това след 3тия месец когато  престана да реве непрекъснато/. То не бяха песнички да й пее, играчки да й показва, да скача и танцува пред нея, бибата да й дава - а беше само на 2г и нещо. Отделно и майката е вече много по-спокойна и уверена и нещата стават плавно лесно и без притеснения.

Жйатурна как можА моме да си влезнеш в старите дънки? Я кажи колко 5кг беше  напълняла през бременността, или бебка не те оставя да почиваш?

# 649
Клеееер, честито бебенце Алек!! Много, много да ви слуша, да е здрав и само хубави емоции да имате с него! Снимката е страхотна! Heart Eyes

# 650
  • Boston, MA

...Но пък си влязох в предбременните дънки днес  Mr. Green  bowuu

Това ми е убягнало, но наистина не е човешко!!!! Laughing

Намразихме те дружно  Laughing. Браво, дано само не е от недоспиване!  Hug

Уинкс, с еврейска фамилия е гуспойцата миска, от нашата махала (да взема такава оправна снаха да си взема май, амбицията по отношение на големия засега ми е да го науча да пуска вода в тоалетната  Rolling Eyes).

Втори деца, но и момичета, все пак, не заблуждавайте народа. Моите момчета потвърждават поговорката, че са по-needy. При нас е с извиващо гласче "Мааааааамоооооо, той ми пипа играаааачкитееееее" и прочие, и двамата искат да са залепени за мен, в краен случай тати. Но много се обичат, спор няма. 

Нюборн, не е хубава тая работа, иди на очен лекар, и аз не мисля, че е скъпо за преглед (в много оптични магазини правят безплатни или евтини прегледи, само гледай да е от доктор прегледа, а не просто който работи в магазина).  Peace

# 651
Ей, много обичам аз да пусна тема и тя да се пълни с бебоци, радост и смях, ама много! Да са ни живи, здрави и палави Grinning Grinning Grinning
Никой да не ми пипа темите, че ще играе гьостерицата!
Обувките стават, Агентката просто провокира отново  Laughing

Тц, не стават. И след като се върнах на старите кг пак не стават... Джу, признавай веднага това чудо как го направи!?! Ти не си човек!!!
(а това, че си правя гаргара и лимонада е ясно, някой да е очаквал нещо различно от мен  newsm78)

дето викат старите хора "да сме живи и здрави, а другото за Хюстън ще го пратим".
Joy Joy Joy Houston, we have a problem!  Joy Joy Joy
(а фрий шипинг ще има ли)

Hug Тнкс за медените идеи - знаех, че трябва да е роу, защото при загряване зе губят полезности и отнякъде знам, че големите производители смесват различни партиди мед и загравят заради консистенцията. Не съм търсила тук, защото я пазех, нали е алерген...

Снимахме А. за паспорт на масата за хранене постлана с бяла покривка - качваш се на стол и снимаш (само да не хвърляш сянка върху детето, по възможност - на естествена светлина)

Нюборн - да не е алеригя към нещо... о, и ако носиш лещи махай при работа с монитор! Иначе астигматизмът не е нищо, което би ти причинило подобен дискомфорт. Преумора - да! Алергия - да...
(когато съм с лещи пред монитор с часове и в помещение има климатик и/или се пуши очите ми пресъхват и болят и е ужасно, помага Визин и очила)

ПС за Бубс  Grinning
Като казах на нашите китайци, че чакаме и то мъжко, те много ме похвалиха, че съм ги наредила добре, защото каката щяла да помага, а батковците били по... хммм... по-безполезни  Mr. Green (според тях)... абе до дете си, всичките само да са здрави!
(такваз снаха не ти трябва  Wink аз не разбрах кога я живяла ин битуин политически правилните си ангажираности, които са толкова важни за Харвардското есе)

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 16:09 от Agent Provocateur

# 652
*newborn*, аз ли4но не бих се самолекувала Peace
Не вси4ки застраховки покриват о4ни прегледи. Един такъв е между $60-120 без застраховка. Ако имате Костко мембършип, в някои локейшънс имат и о4ни лекари, в Уолмарт също, но моя опит от там не е добър.

Така 4увам и аз второ дете по-лесно, трето+ още пове4е Simple Smile

# 653
Клер честито бебче Алек! Да ви е жив, здрав с много късмет в живота и обгрижен с много любов! Снимката е невероятна Peace Браво на теб голям юнак си отгледала в коремчето Hug Бързо и леко възстановяване!
Агент страхотна снимка Peace а за обувките и аз си влизам в старите, виж още съм в борба с кг-мите, но това е друга тежка история Mr. Green(но за протокола сега тежа по-малко от преди да забременея, но има още за сваляне) Как си ти, как е Гелето?
Ирка скоро не си ни показвала двете прелести?

# 654
Kler,честит син!Здрав да е!
*
биз,от вчера се канех да кажа че личния народ не е грижа и с каруца,моят проблем идва от стълпотворението другарски дечурлига, които водим къде ли не,всички в съотв.им бълк седалки..напоследък се чудя само аз ли съм луда да отглеждам по 2-3 приятелски деца наред с моите ден след ден или хората просто си седят у дома и не водят тълпи по паркове, ферми, музеи, басейни и пр newsm78
*
всичко си ми става - и обувки и панталонки, от миналия век та до днес..
*
бенс-за енергията-моето решение е режим спазван вкл.уикенд/ ваканция; движение поне по час на ден; много вода (нищо друго,чат-пат бира),читава храна и поне по 30мин на ден мое си време. Противник съм на треви,хапове,напитки и пр за този проблем ако наистина е само липса на енергия,а не комбо от и други неща к може да изискава повече внимание..

# 655
  • Boston, MA
...*
всичко си ми става - и обувки и панталонки, от миналия век та до днес..
*
...

Ето още една  #Cussing out

Агент, ша си взимаме АнджитУ тогава: проекто-Харвардка, по стъпките на мама и тати, мандарин ще говори, някой спорт, някой музикален инструмент - а за моделка си е готова отсега! За живота съм сигурна, че ще се постараят те двамата с Дани, не биха си изпуснали коня от задължения.  Laughing

# 656
Аз пък даже слезнах на по-малък номер дънки...нееееее шегувам се  ,много сте ми сладки като се ядосвате rotfImbo

Децата се гледат лесно ,ама възрастно нииди куче + деца НЕ  ooooh! .  Станах 2 пъти посреднощ да пускам куче навън + едно нощното хранене на девойката и после един мощен лай пак от кучето във 7:30  заради ФедЕкс и  това ме довърши със 4 часа сън за цялата нощ.  Tired   Накрая да поясня че детеотглеждам сама за 3 дена,ММ пътува.

Бенс...на лекар ходи ли ?Ако се чувстваш така и след хубаво наспиване и добра храна + добра хидратация значи изследвания трябват.Много гадно така.

# 657
Клер, тази снимка е толкова прекрасна, че през нощта след като я видях и си легнах, ви сънувах!  Blush Направо ми се иска да си я сложа за background.
Мiravarna, добре дошла!  Hug
Newborn, аз имам висок астигматизъм и съм с лещи от гимназията (преди това бях с очила и пеех в хора  Joy Joy Joy - това сериозно), не мисля, че оплакванията ти имат нещо общо с астигматизма. Отивай на лекар по-скоро, дано се оправиш бързо, много неприятно.
Агентке, просто къртиш мивки с тези селфове, ненадмината си!
Джу, нечовешко е наистина, как не ви е срам, кльощава работа значи!
Мимето, честит паспорт!
benson10, честита радост в семейството!

От все сърце се смях на донесените артикули, нямам думи  hahaha. Аз чак такива не съм ги носила, но един пък си бях помъкнала възглавници, олекотена завивка, чаршафи, сервиз за хранене заедно с прибори и ги бях вакуумирала. Резултатът беше една голяма твърда буца. Нямам идея на скенера какво излезе, но като ми отвориха куфара, човекът ме попита какво е "нещото" и след моето обяснение, той каза "Jesus Christ!" и ме остави да си ходя. Моите родители пък като идваха на гости пред 5 години бяха донесли кисело зеле и чушки за пълнене (прясно замразени)  #Crazy

Къде е Мики?

# 658

биз,от вчера се канех да кажа че личния народ не е грижа и с каруца,моят проблем идва от стълпотворението другарски дечурлига, които водим къде ли не,всички в съотв.им бълк седалки..напоследък се чудя само аз ли съм луда да отглеждам по 2-3 приятелски деца наред с моите ден след ден или хората просто си седят у дома и не водят тълпи по паркове, ферми, музеи, басейни и пр newsm78

Точно я цитирах тази теория, но за неработещи майки. Аз на теб ти се чудя все пак, работеща, че и вземаш по няколко. По 1 от време на време, как да е, ама по 2-3, неее не ме търсете мен. То каруцата тогава за чуждите деца я купуваш, не за собственото спокойствие.

Втори деца, но и момичета, все пак, не заблуждавайте народа. Моите момчета потвърждават поговорката, че са по-needy. При нас е с извиващо гласче "Мааааааамоооооо, той ми пипа играаааачкитееееее" и прочие, и двамата искат да са залепени за мен, в краен случай тати. Но много се обичат, спор няма. 
И това точно си го мислех - всичките дето се хвалят тук са с по 2 момичета или евентуално по-голямо момиче, я тези с по 2 момчета да кажат, каква борба пада за маминото внимание и за толкова важните играчки.

Бенс, умора може много неща да е. Иди на лекар.
Нюборн, може очилата да не ти са удобни. И на мен така с астигматизъм ми предписаха очила, от които само ми сълзяха очите и ме болеше главата.

# 659
biz,to за да става задоволителна размяна с неработещите майки к отглеждат нашето населени се иска регулярно "връщане на услугата" и понеже времето ми е ограничено - броят на децата е  пропорционално увеличен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт