Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са очакваните температури за следващата седмица?
Какви са някои алтернативни източници на калций, различни от мляко и зеленолистни зеленчуци?
Какви са някои методи и алтернативни методи за почистване на косата след къпане в басейн с хлорирана вода?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са очакваните температури за следващата седмица?
-
Какви са някои алтернативни източници на калций, различни от мляко и зеленолистни зеленчуци?
-
Какви са някои методи и алтернативни методи за почистване на косата след къпане в басейн с хлорирана вода?
-
Какви са някои алтернативни методи за почистване на басейна, различни от хлор?
-
Какви са някои съвети за пътуване до Сиатъл по отношение на времето и какви дрехи да опаковате?

)
аз не разбрах кога я живяла ин битуин политически правилните си ангажираности, които са толкова важни за Харвардското есе)

. Станах 2 пъти посреднощ да пускам куче навън + едно нощното хранене на девойката и после един мощен лай пак от кучето във 7:30 заради ФедЕкс и това ме довърши със 4 часа сън за цялата нощ.
Накрая да поясня че детеотглеждам сама за 3 дена,ММ пътува.
Направо ми се иска да си я сложа за background.
. Аз чак такива не съм ги носила, но един пък си бях помъкнала възглавници, олекотена завивка, чаршафи, сервиз за хранене заедно с прибори и ги бях вакуумирала. Резултатът беше една голяма твърда буца. Нямам идея на скенера какво излезе, но като ми отвориха куфара, човекът ме попита какво е "нещото" и след моето обяснение, той каза "Jesus Christ!" и ме остави да си ходя. Моите родители пък като идваха на гости пред 5 години бяха донесли кисело зеле и чушки за пълнене (прясно замразени)