Лято 2010 - къде на море с 500 лв.? - Тема 2

• 44 944
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Да се впиша и аз накратко.
Снощи се завърнахме от комплекс "Зора"в Обзор.Доволни сме,с някои забележки,разбира се.Близко е до плажа и до централната улица.Чисто е и особено подходящо за деца,защото е оградено и има къде да играят,докато родителите ги наблюдават от терасата.Вилата ми хареса много,но и бюнгалата са добри.От персонала на влизат да почистват,а няма и парцал,та се наложи да си поискаме.Поискахме си и нещо,в което да слагаме боклука,също и вентилатор/бунг.нямат климатик,но във вилата има/Бяха отзивчиви и ни дадоха веднага.Има кухн.бокс за ползване от всички,състоящ се от мивка,печка и микровълнова ,както и барбекю.Бяхме с пакет закуска и вечеря,но бяха излищни,защото цените в заведенията са много поносими,например обяд от първо,второ и десерт е от4.50 до 6.50лв.Градчето е прекрасно за деца,ходехме на плаж пред хотел "Хелиос бей"Пясъчната ивица беше чиста,но водата дълбока за игра на малки деца,а и наблизо се влива една рекичка.Виж,пред "Мирамар"беше плитко и водата беше по-чиста.Другаде не сме мърдали и нямам впечатления.
С удоволствие бихме посетили Обзор отново.

# 196
Да дам отзиви от почивката!

Бяхме в с.Черноморец
http://hotelveselinabg.wordpress.com/

Плажа е страхотен ,няма много хора и нашето бебче спеше без проблем.На няколко км е Созопол и Дюни.А следобяд плувах самичка в басейна.Гостоприемни хотелиери..Цените в селото са ниски.Е това е не ни се се тръгваше. Wink

bellaa, ако сте ходили на плаж на градина, дай малко повече инфо , ако искаш и на лични

# 197
Илиянка писах ти на лични. Wink

# 198
  • София
А на какви цени нощувахте? С какви условия в квартирата?
  bouquet
Платихме по 10 лв. на легло.Имахме хладилник и телевизор в стаята,банята деляхме с още една стая.

# 199
Телефон и адрес ще споделиш ли?
Да имаме резервен вариант за всеки случай Simple Smile.

# 200
  • У нас
И ние се завърнахме снощи от морската почивка.Тази година се спряхме на хотел" Виена" в Несебър(намира се по плажната ивица м/у Равда и Несебър.Мястото е супер ,тихо ,спокойно .Ивицата е застроена със страшно много хотели ,едни с басейни ,други -не,с храна или без.Нашият хотел имаше басейн и джакузи ,но не сме го ползвали ,защото предпочитам изминатият път от 350км да го посветя на морето,а не на басейна.Плажът от хотела е на 30 метра и беше супер подходящо за прибиране на обяд с малко дете.Хранихме се на заведение с домашна готвена храна или взимахме в кутия за хотела,защото Йоан зяпаше по хората и се разсейваше като се храни.Цените бяха твърде поносими ,а храната разнообразна.Обслужването в хотела беше на ниво,чистеше се всеки ден,сменяха се кърпи и т.н.,хладилник,климатик и достатъчно голяма тераса за вечерен релакс ,особено след като малкият е вече заспал  smile3521 Приятно изкарване на всички,които им предстои морска ваканция !!!!   grinning039

# 201
  • Ямбол
Ние се спряхме тук  http://alberto-ravda.jimdo.com/галерия-gallery/
На 23ти август тръгваме, ноооо ако някой знае по-ефтинко  и по-хубавко място в Равда да свирка  Grinning
Една друга мама от темата беше резервирала тук, ако се е завърнала и чете да разкаже моля .
Днес се връщаме от там. Бяхме 10 нощувки в стая с три легла. Направиха ми отстъпка заради децата и така стаята ми излезе 25 лв. на вечер. От познати разбрах, че има квартири и стаи за по 5-8лв. на легло из Равда. Иначе къщата Алберто беше добре с някои забележки, но те са незначителни. Ако някой все пак се интересува мога да ги спомена. Собственикът ми се стори някак странен. Плажът е сравнително близо, но самият той не ми хареса много и може би в Равда няма да повторя, освен ако не съм с кола и да ходя на плаж в Несебър.
Като цяло съм доволна, децата също.
Малко надхвърлихме 500-те лева, но все пак бяхме 11 дни, може би за седмица щяхме да се вместим.

# 202
Здравейте, преди малко се върнахме от Несебър - страхотно си изкарахме. Настанихме се в хотел "Колев" - много приятно място. Направиха ни отстъпка и за тройна стая платихме по 50 лв на вечер, осигуряват и паркинг за по 5 лв. в близките къщи, цената е за денонощие. Колата  беше под терасата ни. Храната страхотна, цените нормални, има и по-скъпички неща, абе за всеки джоб по нещо. Препоръчвам две заведения - "Амброзия" намира се близо до Южния плаж и ресторант "Андреев" - персоналът е изключително любезен, готвят много вкусно и цените са народни. Хотелът предлага - климатик, телевизор, баня, нонстоп топла вода, всеки ден почистваха и сменяха кърпите. Персоналът е без грешка Hug Плажът - чист, със ситен пясък, водата е толкова бистра, че се вижда дъното. Никакви водорасли Peace, нооо много руснаци, много нещо Mr. Green. Синът ни е рус със сини очи и най-редовно го заговаряха на руски или немски. Party Слънчев бряг - голяма гюрултия, голямо нещо ooooh! пълно с пияни англичани и всякакви подобни твари , и хотел до хотел естествено Thinking И ние надхвърлихме сумата от 500 лв. даже доближихме 700 лв. Blush, но си угаждахме като за световно и качихме сигурно по три кг. Много ни хареса почивката, сега отивам да спя, че снощи имаше някакво техно парти и цяла вечер почти не съм мигнала Crazy

# 203
Следващата седмица ще бъда в Бяла и ще споделя отзиви. Не виждам тук някой да е писал по въпроса. Ако има все пак такива, които са ходили скоро, нека кажат да се настроя.. Simple Smile  bouquet

# 204
Ние се върнахме на 26 юли от Бяла-по-точно хотел "Жасмин"-единственото хубаво нещо на този град.Ние ходихме на плаж в Обзор,понеже плажа в Бяла е ужасен,то не че града става за нещо,много малък скучен и празен -никакъв сезон

# 205
  • Все на втория етаж
Момичета Созопол или Несебър? Евентуално ще наемам апартамен за 10 дни и се чудя кой курорт. В Несебъе сме ходили два- три пъти, много ни харесва, Поморие също е вароант, но се чудя да разнообразим ли със Созопол и коя част да изберем евентуално?

# 206
  • Ямбол
Аз бих заложила на Созопол. По на юг е. В Несебър вече не е същото, особено отвратена останах от стария град.

# 207
  • София
Момичета Созопол или Несебър? Евентуално ще наемам апартамен за 10 дни и се чудя кой курорт. В Несебъе сме ходили два- три пъти, много ни харесва, Поморие също е вароант, но се чудя да разнообразим ли със Созопол и коя част да изберем евентуално?
С две ръце за Поморие, не го заменям за нищо. От години ходим там и се чувствам спокойно и уютно. Peace До Несебър и Созопол бих отишла само на разходка. Simple Smile

# 208
  • с/у ОколоМръсТното
... В Несебър вече не е същото,...

то и в Созопол не е...
Най е зле на Черно море, бих обобщила.

# 209
  • София
Абе тотала за 8 нощувки и 9 дни е :100лв. гориво,160лв. спане по 40лв. на ден=650лв.

За толкова пари се ходи на Ол инклузив без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт