Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 29 505
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • пловдив
Така, стана ясно горе долу кои ще сме. Аз съм ЗА предложението на Мили да си чукнем среща в
11 ч при нея и от там да тръгваме. Гале, ако искаш ела до там с колата и те товаря на моята  Mr. Green за да не се притесняваш от шофирането извън града  Peace
Нищо не казахте за свещите  newsm78 Утре да ходя ли да взимам и какви? Бройката на децата е доста голяма, както и годинките на някой  Joy да не ги измъчат 19 свещички . Мога да взема с формата на буквички- хепи.... и от тези които изригват в краищата ... или все пак да взимам  бройка според най голямата възраст ?
mamakiki пишем едновременно  Hug Ще направим няколко курса и ще стане  Peace

# 211
  • Пловдив
Мисля че не е далеч и ще може да се отиде пеш, но все пак ще преценим на място като отидем. Ани, най-добре свещичките да са надпис и от страни да има фойерверки Peace

пп. Аз утре следобед или в събота сутринта ще отида да купя подаръците за останалите деца. Има ли желаещ да отидем заедно?

# 212
  • Пловдив
Вчера взех нещата, които ни изпрати lavender   bouquet
Има нови играчки за момчета, играта Туистър, талони за бензин, чанта с блузи, чорапи, папки и др неща!

Днес напълних колата на mamakiki   Hugс три чувала дрехи, две чанти с обувки и 70бр тетрадки, дарени от моя приятелка Peace
Преди малко, същата приятелка  ми даде и материали  за правене на новогодишни картички, днес или утре ще мина да ги оставя на antom  Hug

# 213
  • пловдив
Подаръка от ФЕЙщица  Hug е при мен, Мили пусни ми име за да го надпиша  Peace

11. Момиче  – 19 години  - Бяла  или черна блуза, размер S и дънки  № 25, ФЕЙщица

lavender и от мен   bouquet

# 214
  • sofia
Подаръка от ФЕЙщица  Hug е при мен, Мили пусни ми име за да го надпиша  Peace

11. Момиче  – 19 години  - Бяла  или черна блуза, размер S и дънки  № 25, ФЕЙщица

lavender и от мен   bouquet

E,моля,моля Mr. GreenВси4ко е ново и дано е полезно Peace
За талоните за безнин само ще помоля да ми върнете касовите бележки,за да ги дам пък аз на ОМВ Crazy

Надяваме се това им дарение на гориво да не е еднократно ,но гледаме и да не сме много нахални Twisted EvilПак ще се помолим.

# 215
  • пловдив
lavender убедена съм, че ще е полезно  Peace
Мацам бутилки и слушам новини.... дават и снежни пейзажи....Дано в неделя поне не вали  Crossing Arms
Взела съм свещите, Доника, ще те чакам утре след 9,30ч /облечена в бяло ... на работа съм  Mr. Green/ и  като съм на тема бяло, на тема сняг.... ето последните ми напъни
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2010.528715.20955391
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2010.528715.20955392

# 216
  • Пловдив
Мили, и аз съм готова с подаръка, моля те прати ми името на детето 17. Момиче - 14 години
Ако може и някой да каже на кого да оставя подаръка си днес, че вкъщи всички сме пипнали вируса и идването ми отпада.

# 217
  • Пловдив
Купих и опаковах подаръците. Доника ми донесе играчките от София, плюс 15лв. Използвала съм някои от тях, останалите утре ще ги донеса. Останаха ми 150лв. които да използваме за почерпката.

# 218
Момичета, приятно изкарване на рождения ден! Дано много да се забавлявате и вие, и децата, да има много усмивки и да останат страхотни спомени. Чакам с нетърпение да разказвате и  снимки.

# 219
  • Пловдив
Пу първа Laughing Рождения ден мина супер Peace Този вариант с извеждането на рождениците от дома лично на мен ми хареса много повече. Сладкарницата беше много приятна. Бяха ни подготвили индивидуален кът. За децата имаше сандвичи, пилешки хапки и пържени картофи, както и безалкохолни напитки. Тортата беше много вкусна. Остана и за останалите деца от дома. Имаше за всекиго по нещо. Някой потанцуваха, други си поприказваха, трети поиграха на играчките в градината. Останахме доста дълго време. По късно ще кача и снимки.
Сега на кратко и отчета:Вчера Даскал77 ми даде още 10лв. които добавих към останалите, днес Ани ми даде още 60. В заведението мамаКики беше оставила 50лв. капаро и доплатихме още 150лв. за почерпката и тортата. Към касата прибавям остатък от 70лв.

Огромни благодарности на всички които се включиха с организацията и осъществяването на това тържество   bouquet  bouquet  bouquet

# 220
  • пловдив
И на мен варианта много ми хареса. Някак си беше по задушевно и уютно в по малка зала.
Можеш да контактуваш с всяко дете, в заведението имаше музика, но помещението можеше да се изключва и да се включи собственна музика /на Мили касетофона свърши страхотна работа / Няколко желаещи получиха първия си урок по Ча ча ча  Mr. Green
Имахме си страхотен помошник в украсяването на залата - mamakiki за прекрасния ти син  Kissing Heart
 Подаръците им харесаха. Разходката с коли също  Laughing , особенно от някой при Силвето  motor  Wink От директорката разбрахме и добрата новина, че за две от големите деца, които бяха проблемни с извеждането им от дома, вече са им намерени подходящи според здравословното им положение жилища. Момичето ще бъде настанено в Защитено жилище в Пловдив, което е строено 2008г. и било много добре поддържано. Не знам за вас момичета, но мен тази новина наистина много ме зарадва.  Другата перспектива си беше .... не ми се мисли Sad
Една от рожденничките е последна година в техникума и сега имат много практика. Понеже е в областта на храненето, за практиката им искат известна парична сума за продуктите, с които детето естественно не разполага, та ние решихме да помогнем, а от нея ще очакваме на финала да ни приготви нещо вкусничко  Wink Директорката хареса и идеята ни за награди за добри оценки и добро поведение в училище, за подреждане и поддържане на стаята.
Дадох комплекта за правене на картички. М.. много го хареса и каза, че с голяма радост ще ги направи  Peace
От мен толкова, а фотопритежателките да не се услушват, а да дадат малко снимков материал, ако изобщо се е получил, че без очила, мога да си представя какви съм ги забъркала с апарата на Мили  Mr. Green

# 221
  • Пловдив
Чудесни новини, наистина този вариант за празник звучи много по-добре. Убедена съм, че за децата също е било приятно преживяване.
И да си кажа, че при мен е останал червения полар. Ако някой мисли да майстори нещо коледно с него, да казва да му го дам.

# 222
  • Пловдив
http://milenatodorova.snimka.bg/children/rojden-den-v-asenovgrad … 0-10-2010g.540431
Снимчици Hug Паролата е всеизвестна Wink

пп. Сумата с която се включихме за практиката на едно от децата е 130лв. Парите са дадени от касата.

# 223
Този вариант за празнуване определено ми хареса повече и на мен.
Децата (и малки, и големи) искрено се забавляваха в детския кът на открито с батут и люлки.
Танцуващите се повеселиха добре ( и ние покрай тях). Почерпката и тортата си бяха супер.

А сина ми сподели като се прибирахме, че му е харесало и на него.

Hug

# 224
  • Пловдив

Страхотни снимки, изкарали сте чудесно Hug

Общи условия

Активация на акаунт