Валето си ходи на градина, много й харесва, Павчо си расте и прави беля след беля
. Справих се, племенника общо взето е много спокоен и спи доста, така че нямаше проблем с него, само трябваше да го пазя от Павчо. Аз това казах на брат ми, "поне един в рода да спи нормално"
Сега ги чакаме лятото те да дойдат.

. Ние сме добре, Яна най-накрая ходи на градина без мрънкане, даже казва, че й се ходи. След 2 г. и половина стаж дойде и този момент. Даже я записах на футбол в градината, защото много искаше. Имам притеснения обаче, че тя все още не говори добре, има думи, които не й се разбират. И цветовете са й трудни. Та може би ще я заведа на логопед скоро.
. От всичко това следва, че съм на ръба на психическите си възможности
, а края на сополите не се вижда...... Но, добре че винаги има "но"
, мъжът ми ме зарадва с лаптоп и то в любимото червено
Остава и да намеря време да си го използвам 
.
на всеки несъмнено му е приятно да го поздравят за празника, но месец и кусур, по х-пъти на ден ..... направо ми се изчерпват пожеланията.
За говоренето - Дани от скоро казва "ч", "р" още е мираж, доста често блокира на някоя сричка.
на всеки несъмнено му е приятно да го поздравят за празника, но месец и кусур, по х-пъти на ден ..... направо ми се изчерпват пожеланията.

Валето ги знае като наименования, но повечето пъти ги обърква. Но тя пък знае да брои до 20 и може да пише цялата азбука и това поне от една година.
При мен си е цял месец разликата и Климент за сега ще мине с каквото успея да му забъркам аз, че на вид няма да я бъде от сега си знам ама се надявам поне на вкус да я докарам. Обаче да не ви обяснявам каква трагедия е за Стоян, че неговия рожден ден е не само след този на Климент но и след този на татко му (който едва ли ще бъде кой знае как отбелязан де) ама детето от както мина Коледа само за рождения си ден говори, вече е поканил цялата детска градина , половината квартал и половин България
Добре , че от Бг няма как да дойдат хората, а тук и наистина да е поканил някого не са го разбрали, че още не говори немски иначе не ми се мисли. Обаче как ще преживее РД-то на брат си не знам, миналата седмица изпадна в истерия че бяхме поканени на едно бебенце на РД , ами неговия? ами той какъв подарък ще получи, не искал да подарявал подаръци, той нямало да ходи абе сцени рев да не ви разправям. Накрая стигнахме до там и изобщо не разбрах как се промени, че даже поиска той да носи и подари подаръка и беше по усмихнат и от майката на рожденика
Не знам как ще изкарам още месец с тая РД–мания.
.
Предпоследното
споразумение включва купешка торта на Дани за градината (дано да е здрава), торта за нас, да отбелижим повода и вкъщи, без всенародни и неколкодневни тържества (както през последните три години), торта за Влади и сбирка на бабите/дядовците на вечеря, с което ще отбелижим и двата

проблема е че все нищо не е което искам.. капризи..
Ще има маса с лакомства и много място за тичане. Торти - една за градината и една за празника вкъщи - ще е само за деца и мамите им, евентуално една малка за при майка, където ще се съберем с моите роднини. За градината може да поръчам театър на място. Още не се познават добре и няма да каним деца оттам.
Надявам се да свикна. Дайте идеи и хитрини за по-лесно справяне, че преценките ми са под всякаква критика. Препоръчани теми