пачуърк 3

• 95 594
  • 543
  •   1
Отговори
# 465
  • София
eх супер! Толкова е страхотно да има нови хора... Ние се подвизаваме повече май вече във фб, но и тук ако питаш ще ти се отговори със сигурност:)   bouquet

# 466
Къде във фб сте? И аз съм от новите Wink

# 467
Дион, погледни в подписа на Кетик,може би там има предвид за фейсбук.
А да те питам видях на снимките ти едно жако, ваше ли е? Аз съм фенка на пернатите  Hug

Добре дошли на новите момичета! Аз пък имам толкова идеи, ама сега нямам ни-как-во вре-ме! Дано по-скоро свършим със задачите, за да показвам и аз моите неща. Машината ми е новичка и седи и ме чака в кашончето да я подкарвам.
Хубав ден ви желая!

# 468
А, не, не, беше във фоайето на един хотел в Истанбул, в който бяхме отседнали. Много чаровно папагалче  Grinning  Не му затваряха вратата на клетката, излизаше и влизаше, когато пожелае.

И аз имам много идеи, малко време, за съжаление и спец.машина нямам, но се надявам скоро и това да се поправи. С голяма радост разглеждам творенията ви, голям стимул сте  Hug

# 469
  • най-шареното място
Много е важно  това с обещанието “пред строя“ Simple Smile. Добре дошла!

Групите във фейсбук са две:
ПачуъркБГ
Пачуърк във всеки дом.
Администрираме ги с Кети и други много кръпкосващи дами от темата.

Би трябвало без проблем да ги намерите с търсене. И да не е проблем, че им пиша имената  тук -те са групи по интереси.

# 470
Аз в едната не бях член, но пратих вече заявка. Благодаря!

# 471
ПачуъркБГ не мога да я намеря  Confused  В другата вече се аднах  Grinning   Много имам за наваскване..

едит: всичко е намерено, пратих си заявката за другата група. Благодаря, арт мама!

# 472
  • най-шареното място
Пробвай пак.

# 473
вече имам изпълнени някои малки проектчета, но без фото.
броя Ви за моите учителки и съм изпълнена с уважение към творбите Ви и отношението към всички начинаещи!
изчетох всичко тук и се прехвърлям в фейса....

СУПЕР СТЕ!!!

# 474
  • велико търново
Здравейте желая да се запиша в курс по пачуърк моля ,ако някой организира да ми пише подробности на ЛС. Simple Smile

# 475
  • София
Здравейте,рядко пиша,но ако може някой да помогне.Необходимо ми е да си сметна шаблон на класически шестоъгълник,разделен на 2 трапеца.Интересува ме спрямо основата колко са ъглите и колко е височината или горната основа(малката)Нещо не се справих,а нямам време да търся и за съжаление нямам такъв рулер.Предварително мерси.
Р EmbarassedРедактирам се ,май намерих файл с модел,който ще ми свърши работа.

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 12:03 от lluna

# 476
  • най-шареното място
С пергел се чертае.

Да покажеш как върви Simple Smile

Момичета, днес ще правим среща във Варна, желаещите може да заповядат в 18:30.
Или да ми пишат за друга среща. Координатите за днес са във фейсбук.

# 477
  • София
Ако отговора е за мене-за шестоъгълниците-свалих си някакви от интеренет.Не съм ги почнала.Сега видях в групата във фейса панерчета и ще се пробвам с тях.Ако не открадна някоя и друга идея от там Embarassed :oops:9 за благотворителните базари)
Аз обаче не се занимавам точно с класически пачуърк,а с някакви подобия

# 478
Здравейте,нови момичета!Подкрепям КetiK,че е чудесно да има нови хора в групата!Аз все по-рядко влизам тук и все по-често във фейса.Ето последното нещо,което направих.Скоро /живот и здраве да е/ще завърша друго.

# 479
  • София
Много е прекрасно, Пепа... Усетих как като го видях и веднага по навик потърсих бутона "лайк" и като го нямаше се реших да пиша коментар... Май няма да е наистина лошо да посъживим темичката...   bouquet
поздрав за всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт