пачуърк 3

• 95 596
  • 543
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Разкошни фибки! Добре дошла и от мен:)

# 451
Благодаря ви, че ме приемате във вашата хубава темичка.
Мнението ви е важно за мен, много се радвам, че ви харесват, това са едва първите ми опити, надявам се от тук нататък да имам още по-добри произведения Simple Smile.

# 452
  • най-шареното място
Момичета, да ви поканя в размяна на подаръци за Коледа.

# 453
Здравейте момичета!
Адмирации към работата ви!  bouquet

От пачуърк не съм заразена, но имам нужда от платове и влязох с надежда да ме упътите къде във Варна са местенцата за сдобиване с евтини разноцветни парченца памучни платове. Thinking

# 454
  • София
Delta-страхотни неща,сподели ги в темата за самоделните бижута  bouquet

# 455
  • Варна
Момичета дайте ми идея-на дънков плат искам да направя количка тип пачуърк-само че не мога да си намеря модел. идеята ми е да направя дънкова раница, отпред картинката да е количка и раницата малкия да си я пълни с неговите му колички............гледах и търсих но не намерих. Имате ли идеи?

# 456
  • София
Аз моите апликации си ги рисувам или ги взимам от книжките за оцветяване на децата, стилизирам ги и така... Разбира се освен тези, за които не съм си купила специална литература, де... Успех!

# 457
  • най-шареното място
Ето нагледно как става от някоя играчка на детето:

ПС Гумите, не се виждат но са същите, единствено е променен покрива Simple Smile

# 458
  • Варна
охххх  снимката е мн малка нищо не и разбирам-нарочно ли я слагаш малка или просто така се е получило

# 459
Мацки, страхотни неща сте сътворили   bouquet  bouquet  bouquet
записвам се в темата да ви следя  Hug

# 460
  • най-шареното място
охххх  снимката е мн малка нищо не и разбирам-нарочно ли я слагаш малка или просто така се е получило

Толкова е голяма и това ми се намираше. Колата е зад картичка със стилизрана същата кола но с покрив. Вземаш една кола на детето и я рисувап много недетайлно. Това е.

Madlene, добре дошла!

# 461
# 462
Можете ли да ме упътите къде във Варна мога да си купя платове за пачуърк. Дали ще ги има в стандартните магазини за платове?

# 463
  • най-шареното място
Dion, има варненски онлайн магазин за пачуърк материали.
http://www.google.com/search?client=ubuntu&channel=fs&q= … tf-8&oe=utf-8
вторият линк
може да се уговориш директно.

# 464
приятелки, (защото от 3-4 дни прекарвам всичкото си свободно време тук) прочетох 1 и 2 от темите дума по дума, разгледах произведенията ви едно по едно, но не еднократно и реших.....утре ще започна и аз (дано нещо не обърка плановете ми), а трета тема ще чета и разглеждам вече шиейки.
дано не се сърдите, че така грубо и не на място се намесвам, но трябва да дам обещанието на вас, за да го изпълня, защото когато са само за мен мога и да не ги изпълнявам......
извинете ме за дългите изречения  ooooh!

вие и творбите ви...сте страхотни!!!

Общи условия

Активация на акаунт