Наш сънародник беше убит на 04 юли от разбесняли се мангали

• 10 351
  • 138
  •   1
Отговори
# 105
Не може перманентно някой да върви след тях и да им обяснява, кое е редно и кое не...Става дума за зрели хора, пълнолетни, родители на неизброимо количество деца, цял живот ли някой трябва да им дава помощи, да им плаща консумативите, да им осигурява жилище , да се грижи за тях...Какво значи нямат къде да отидат? И аз сега се местя в София и си търся жилище, тъй като трябва да живея някъде. Ами да взема  да си скова няколко дъски и да си сложа тенекия за покрив, защо да давам толкова пари за апартамент? Интересно ще ме търпи ли някой или ще ме изгонят веднага от поляната? Нямали работа, нямали пари, живеели в мизерия...Е, като не си смятал за необходимо да се научиш да си напишеш името, оженил си се на 12, родил си деца, които също не смяташ за необходимо да пращаш на училище, как очакваш да живееш? Какво би могъл да работиш, кой ще вземе на работа неграмотни хора и на каква заплата. Толкова години циганите не разбраха, че решението на проблема с нищетата е ОБРАЗОВАНИЕТО. Не осъзнаха, че освен права , човек има и задължения, че освен да иска нещо от държавата и околните, трябва и нещо да даде от себе си- труд, усилия, да се опита да се развива и върви напред. Как така всички ние го осъзнаваме, а те-не? Не вярвам да е от тъпотия, как така се оказва, че те могат да бъдат музиканти , певци, да развиват търговия, да правят далавери..значи не са толкова тъпи, но така им изнася, да живеят лесно и на гърба на другите, без да вложат грам усърдие в каквото и да било.

# 106
Репортаж на бтв за версията на ромите- влязли са много българи в махалата специално да се бият с тях. Нормално е да се защитават и станало меле. Полицията си е стояла наблизо и не са се намесвали.

Е...хайде сега давайте да аплодираме на всяка тайфа тръгнала да се бие с циганите. Sick ooooh!

# 107
Е аз ли трябва да ви познавам инстанциите? Общината вероятно е отговорна за незаконно настаняване и за боклуците им.
Като не си вършат работа, роптайте срещу тях! Защо за това никой не протестира? Това е повод за протест а не циганите.

Смятам, че това обезмисля всички твои постинги!

Да НИ, т.е. нашите, така написано ти не си БЪЛГАРКА и не познаваш НАШИТЕ инстанции, така, че не виждам за чий пишеш в темата и се месиш в НАШИТЕ проблеми с дивото племе!  newsm78
Защо аджеба не си глeдаш ВАШИТЕ проблеми и ползваш ВАШИТЕ инстанции, а се изживяваш като много важна тук по въпроси, които не те касаят????! Thinking

Умишлено избягваш отговора на въпрос зададен ти от доста съфорумки: Ако дойдеш за ваканцията с дъщеря си и някаде я засече сама тумба цигани ограбят я, изнасилят и убият коя песен ще запeeш?
На толерантността и голямата обич към братята мангали ли???
Силно се съмнявам!  Stop

А като изпитваш такава неудържима любов към тях защо не отидеш да живeeш във Факултета в Сф, Столипиново в Пловдив, в Нова Загора, в един от 3'те цигански гета в Пазарджик и да видим дали и час ще оцелeeш там, ти и цялата ти толерантност!

Ceca, бъръльо-бъръльо Благодаря ви, момичета, за съжелението времето не лекува, години наред болката е част от моя и на семейството ми живот! Cry

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 18:34 от estrador78

# 108
Цитат
Защо аджеба не си глeдаш ВАШИТЕ проблеми и ползваш ВАШИТЕ инстанции, а се изживяваш като много важна тук по въпроси, които не те касаят????!

И аз все това се чудя. Защото така и никога не свикнах да гледам безучастно без да се намеся масовата глупост на българина. Направо ума ми не го побира как сте се юрнали да защитавате шайка пияндета-побойници. ooooh!

# 109
 Flowers Rose и нека почива в мир момчето!
Delusion сеири другаде колкото щеш!
Не ти е тук мястото!!!

# 110
Цитат
Защо аджеба не си глeдаш ВАШИТЕ проблеми и ползваш ВАШИТЕ инстанции, а се изживяваш като много важна тук по въпроси, които не те касаят????!

И аз все това се чудя. Защото така и никога не свикнах да гледам безучастно без да се намеся масовата глупост на българина. Направо ума ми не го побира как сте се юрнали да защитавате шайка пияндета-побойници. ooooh!

Хайде благородна, загрижена, дребнава душицо гледай си в твоя гьол и спри да тъпчеш по гроба на момчето, че на повечето тук им се повръща от постингите ти!  #Cussing out

Принуждаваш ме да ползвам твоя гнусен и необразован тон, че вече ми писна от глупостите ти, пък ако ще и 100 пъти да ме баннат, и не се извинявам и не съжелявам за написаното!

Вървиш по тънък лед, огледай се ще го пропукаш!!!! Naughty

# 111
Цитат
Мда,щото не е твойто дете.
Сефте ти е.Или си доста повърхностна,или си няква безчувствена-не знам,ама като не те интересува-по-добре не си изливай простотията тук,защото никой не е длъжен да чете осмиващи инфантилни постове.

Ако съм възпитала дете-побойник, бих се срамувала да кажа че е мойто. Силно се съмнявам обаче мое дете някога да е способно на подобна глупост.
Защото съм повърхностна, безчувствена, проста и инфантилна. Явно такива добре си възпитават децата.

Аз не разбрах чий го дириш в тази тема?

PeaceМоже да е приятелка на Азис,Цар Киро,Цветелин Кьнчев,Кондьо.... smile3532 Познавам бьлгарки пумиарки /в пьлният смисьл на думата/,които изкараха пари,за себе си,но не и да помогнат на жалките роми Mr. Green

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 18:47 от dannyangel

# 112
  • по пътя на светлината
Да почива в мир момчето Flowers Rose

Поуката за нас майките от тази трагедия е да възпитаваме децата си в морални ценности,да предотвратим агресията, да знаят къде и как да търсят и устояват човешките си права,като не нарушават човешките права на останалите със саморазправа...,за да не се стига до подобни инциденти.
Тъжно е ,че ние хората стигнахме до това положение ....

# 113
Цитат

А кого да защитаваме? Шайка мизерници,които живеят на наш гръб?!
Като не се смяташ за българка,защо пишеш тук?За да се присмиваш на чужда мъка ли?!
Ти си бетер мангалите!

# 114
То си е за смях бе... Напил се някакъв и тръгнал да се бие в циганската махала. И после..."ама що не се освещава в медиите аууу...толкова сериозен проблем!"

Мацка, не си в час с много неща, ама страшно много! Не те знам къде живееш и откога, но като ти чета празните приказки... Жал ми е за теб! Нямаш и грам представа каква е реалността в България! Може и да не ти е хрумвало, но всъщност не е толкова лесно просто да си смениш жилището, защото за да го направиш, ти трябват доста парички. И ако не си запозната, в България минималната работна заплата е 240 лв, средната е около 500. Явно не знаеш какво е да гледаш как рани малцинства безчинстват и са се качили на главите на всички, а институциите и политиците толерират тази сган. И за сведение, представи си, може да има хора, които да не са съгласни да живеят с тези малцинства, които се нанасят където им падне и правят каквото си искаш и човек да няма права в собствената си държава!
Не знам за теб кое е сериозно, но НЕ Е НОРМАЛНО ПРИ НАПРАВЕНА ЗАБЕЛЕЖКА ДА ИМА УБИТ ЧОВЕК!
Не и нормално на някого това да му е смешно!
Както ти казаха по-горе - пий си хапчетата и си живей в твоя измислен свят.

# 115
  • Tам през Атлантическия океан
Delusion изви ни ме ако бъркам но ти май бе споменала че не живееш в БГ  Sunglasses

Да почива в мир момчето  Flowers Rose

# 116
  • София
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/06/26/744738_opit_za_krajba_ … vurshi_sus_smurt/

ето поредния случай
за това какво ще кажеш ксения???
и този ли човек си го е търсил???

# 117
Delusion изви ни ме ако бъркам но ти май бе споменала че не живееш в БГ  Sunglasses

Да почива в мир момчето  Flowers Rose

Смятам, че това по-добре отговаря на въпроса ти!

Не знам дали живee в чужбина или не е българка, но най-малко не се има за такава!

Честно казано на мен ми се струва, че е с лилави (сини) венци по-скоро, отколкото каквото и да е друга!  Thinking

Но, дори и да е такава не обяснява, написаното в темата е идиотско и прилича на бълнуванията на психично болен прекратил нужната терапия!  Naughty

Е аз ли трябва да ви познавам инстанциите?

# 118
Delusion изви ни ме ако бъркам но ти май бе споменала че не живееш в БГ  Sunglasses

Да почива в мир момчето  Flowers Rose

Смятам, че това по-добре отговаря на въпроса ти!

Не знам дали живee в чужбина или не е българка, но най-малко не се има за такава!

Честно казано на мен ми се струва, че е с лилави (сини) венци по-скоро, отколкото каквото и да е друга!  Thinking

Но, дори и да е такава не обяснява, написаното в темата е идиотско и прилича на бълнуванията на психично болен прекратил нужната терапия!  Naughty

Е аз ли трябва да ви познавам инстанциите?

Аз кво ви казвам-тоя дето й е спрял хапченцата,трябва ритуално да си скъса дипломата.
Това отношение минава всякакви граници. И да,не живее в България (поне по нейни думи).

# 119
Избрано от черната хроника показва:

# На 28 август 2007 г. Цигани и българи се биха в сряда вечерта в плевенското село Беглеж. Скандалът станал пред кафене на ул. „Г. Димитров”. Последвал побой между двама братя българи на 29 и 31 години от Плевен и роми от Беглеж. Пострадали са всички побойници, но нямат тежки наранявания. 42-годишен чех, гостенин на семейство в Беглеж, наблюдавал боя. От полицията не съобщават дали е взел участие в мелето. Образувано е досъдебно производство.

# На 1 август 2001 две мургави крадли съсекоха до смърт с брадва 75-годишен мъж, който ги заварил в къщата си. Синът на жертвата започна подписка за изселването на ромите, които преди няколко години са били изгонени от друго село и заселени в Стежерово. Близо 500 души са се подписали в отворено писмо, изпратено да президентството, Министерски съвет и МВР. В Стежерево се заканват, че ако институциите не изселят официално циганите, ще направят жива верига на пътя.
# На 31.08.2001 двама цигани изнасилиха и убиха 81-годишната Виргиния Манафова в дома й на ул. “Люляк” в столичния кв. “Горубляне”.
# Пияна циганска компания нападнала в Шумен екипа на линейка, дошла да спасява ромче, получило епилептичен припадък, оплакаха се пред журналисти лекари от Спешна помощ. Аргументите на циганите бил, че линейката се е забавила много.
# През ноември 1991 г. трима пловдивски цигани нападнали и заклали младеж. Казва се Диян Петков и е син на директорката на музея на Ботев в Калофер – Атанаска Петкова.
# Пак през ноември в Бургас е заловена банда от четирима цигани, които издебвали ученички при излизането им от училище, отвличали ги и ги изнасилвали.
# През март 1992 г. банда цигани започнала да гони и бие с палки минувачи в столичния Ж. К. “Люлин”.
# През април 2000 г. в село Мечка двама цигани застреляха с ловна пушка в собствения му дом 59 годишния Найден Тимневски. Полицията до днес не смее да открие убийците.
# Справка от БДЖ сочи, че за 2000 г. цигани са извършили 147 нападения над влакове. Всички влакове, преминали през населения с цигани столичен квартал “Факултета” са със счупени стъкла.
# На 28 декември 1990 г. циганинът Емил Иванов от Видин убива с нож двама българи и ранява тежко трети.
# През 2001 г. двама пияни цигани пребиха от бой без никакъв повод лекаря на с. Вълнари, Шуменско.
# През април 1995 г. четирима цигани отвличат от железопътна спирка софиянка, смазват я от бой, заплашват я с нож и я изнасилват.
# През юли 2001 г. шестима цигани от Долни Чифлик, Варненско изнасилват 16 годишно българско момиче.
# През август 2001 г. шестима турски цигани се гаврили пет дни с 19 годишно момиче. Техният сънародник 22 годишният Гюнайдин пък блудствал с три деца на възраст от 8 до 10 годинки.

# През декември 1994 г. сливенски цигани пребиха журналистката Веселина Седларска, кореспондент на “Стандарт”.
грабеж в градинката при църквата “Св. Николай” в София, където двама цигани нападат 43 годишен мъж. Скъсани черва, спукан черен дроб, разкъсан далак, счупени лицеви кости
# През септември в Сливен 1995 г. циганин изнасилил медицинска сестра, бременна в седмия месец. Две седмици по-късно в полето край новозагорското село Баня трима цигани изнасилили друга бременна в седмия месец жена, като пребили от бой нейния баща.
# През октомври 2001 г. в Шумен четирима цигани изнасилили млада жена и се гаврили с нейното бебе.
# През 1991 г. в с. Дерманци, Ловешко трима цигани изнасилили две момиченца - на 13 и на 16 години.
# През септември 2001 г. се стигна до масови сблъсъци между българи и цигани в Самоков. Причина е изнасилването на 17 годишно българско момиче от шестима цигани. След побоищата са арестувани 17 българи и нито един циганин. На всичко отгоре циганите не спират да заплашват: “България ще стане Косово!”
# През ноември 1991 г. двама цигани нападат младеж и девойка. Пребиват младежа, изнасилват девойката. После започват такива инквизиции, пред които бледнее средновековната инквизиция. Счупват й ребрата, изкъртват й зъбите, разкъсват й вътрешностите с кол, откъснат от близкото дърво. Садистите бяха заловени и осъдени. После високохуманният ни президент, дисидента-марксист Желю Желев благоволи да ги помилва.
# През 2005 г. цигани пак убиха човек в “Захарна фабрика”
Бандата роми смяла от бой Стоил Василев и двамата му приятели, човекът починал на път за “Пирогов”
# Цигани убиха с юмруци 6-месечното си дете. Пеленачето било прието в болницата с кръвонасядания и хематоми
# Циганин преби двегодишно дете в Батак. Момчето е настанено в местната болница с хематоми в областта на корема и краката, според лекарите нямало сериозна опасност за живота му.
# 57-годишен инвалид от Габрово е експлоатиран от циганско семейство, информира БНТ. Десет години ромите малтретирали Борис Кръстев, който е освидетелстван като напълно нетрудоспособен и нуждаещ се от чужда помощ. По случая е подаден сигнал до Районна прокуратура - Габрово.
# Шестима цигани, извършили кражба на железопътни релси, бяха заловени от ченгетата във Велинград, съобщиха вчера от полицейския участък в града.
# Сливен. Полицай бе ударен при опит да прекрати скандал в сливенския ромски квартал “Надежда”, съобщи за радио “Фокус” - Сливен говорителят на сливенската полиция Георги Шейтанов.
# На 1 август 2005 г. циганска банда пребива 73-годишен мъж и петима други, след като нападна с колове и лопати къщата им в Елин Пелин. Екшънът се разигра в спор за дребна сума пари. Пребитият старец Георги Талашмов е приет в Окръжна болница със сцепена с лопата глава и счупен пръст.

# Циганин изнасили дете след запой. Момичето е настанено в болница с контузии.

# Циганинът Алекси Х. (24) изнасилил брутално 11-годишно момиченце в къщата си в село Ковачевица, община Лом. След нечовешката гавра детето е било настанено в болница с контузии. Жертва на сексуалните мераци на бруталния циганин станала П.К., четвъртокласничка в селското школо.

# Ловешките полицаи са заловили 15-годишно момче от ромски произход, убило 84-годишна баба и отрязало ухото й. Непълнолетният убиец е заловен в 9 часа вчера сутринта в ромската махала Кошарите в село Бресница. Кина Йотова е намерена мъртва в дома й от съседка на 11 ноември. Жената е наръгана с нож в сърцето, след което е отрязано едното й ухо.

# Циганин отново кла безскрупулно при възникнала свада на Женския пазар в столицата, съобщиха вчера свидетели на касапницата. Румен Димов (33) от Карнобат развъртял грамаден нож срещу компания, пийвала си пред кафене на софийския пазар около 21,30 часа във вторник.

# На 23 май 2005 г. цигани убиха професор Станимир Калоянов. Банда от около 70 души нападнаха заведение в Столичният квартал “Захарна Фабрика” при което бяха пребити собственикът на заведението, жена му, както и всички гости на частното парти по случай Абитуриентски бал, между които и професор Калоянов, който в последствие почина в болницата.

# Кой ли уби сестричките Белнейски?

# На 2 юли 2007 г., в Петрич е убит един човек и още 17 - ранени при престрелка, избухнала в циганския квартал "182" на град Петрич. Загиналият е 23-годишният Валентин Стойков.

# На 4 септември 2006 г., в Асеновград загиват двама съпрузи при масово сбиване на цигани в центъра на Асеновград.

# На 19 август 2006 г. Полицай е ударен с камък при опит да се въдвори ред при масов бой между цигани край гр. Казанлък. Скандалът между циганите от казанлъшките махали “Казмера” и “Кармен” завършва с пожар, четирима ранени, от които единият с опасност за живота, и четирима арестувани. Метални тръби, селскостопански вили и коси, ножове и счупени стъкла са иззетите от полицията оръжия на побойниците.

# На 3 август 2006 г., в Димитровград, около 100 цигани оказват съпротива на полицията в Димитровград при опит да бъдат проверени три каруци. Органите на реда установяват, че в трите каруци в ЖК "Изгрев" са натоварени две железопътни релси, които са карани за предаване в изкупвателен пункт за цветни метали. По време на инцидента е ударен полицейски автомобил Опел Астра.

# На 10 юни 2006 г., в Пловдив загива жена при сбиване между цигани в пловдивския квартал "Столипиново". Сбиването е между два цигански рода. Повод за кавгата е друг смъртен случай от началото на юни, когато мъж от едната фамилия не могъл да се разбере с други трима посетители на кафене, каква музика да слушат.

# На 14 май 2006 г., в Лом, стотици цигани се бият с камъни и бутилки. Две враждуващи от години цигански банди, едната предвождана от Таси М., а другата от Николай И., влизат в разпра за пари. Разделени на два лагера, стотици цигани се замерят с камъни и празни бирени бутилки.

# На 2 януари 2006, в Плевен, хората на Красимир Каракачанов от ВМРО заплашват със саморазправа двама цигани от града, които на 25 декември са ограбили и убили 29-годишния Милен Йорданов. Той е бил член на движението в град Пордим. Тялото на мъжа е намерено до контейнер за смет в града. 28-годишният Симеон Б. от Плевен и 25-годишният Недялко А. от Долна Митрополия са задържани. Те откраднали от Йорданов 40-грамова златна верижка и 100 лв. ВМРО настоява двамата убийци на Милен Йорданов да получат бързо и строго наказание от закона.

# На 22 декември 2005 г., във Видин, малко преди полунощ бе убит бившият шеф на РДВР-Видин, полк. Вълчо Вълчев. Установено бе, че смъртта му е настъпила вследствие на множество контузии рани по главата, нанесени с тъп предмет. След разследване, полицаи от крайдунавския град задържат двама цигани от Видин като заподозрени за извършване на престъплението.

# На 14 декември 2005 г., в София, главен сержант от столичната полиция бе нападнат и пребит от цигани роми в кв. "Захарна фабрика". Нападателите взимат от него личното му оръжие, документи и пари. Полицаят е нападнат в гръб и удрян с твърд предмет по главата и тялото.

# На 12 декември 2005 г., отново в София, двама полицаи са ранени при масово сбиване с цигани в столичния квартал Факултета. Инцидентът става в района на последната спирка на трамвай 10. Двамата пострадали полицаи са откарани за преглед в "Пирогов". Униформените се отзовали на сигнал за отвличане и изнасилване на момиче. Когато полицейският патрул засича колата, с която най-вероятно е отвлечено момичето, живеещи в околните къщи ги нападат. Патрулът е замерян с камъни и бутилки.

# На 10 октомври 2005 г., в град Тервел, 12 младежи на 18 и 19 г. са пребити от банда пияни цигани в Тервел. Децата празнували рожден ден в помещаваща се в сградата на Автогарата сладкарница. В резултат на инцидента едно момиче е откарано в болница в безсъзнание. Циганите нападат и полицаите притекли се на помощ на децата.

# На 14 септември 2005 г., в Габрово, цигани и полицаи се сбиват на Габровския пазар. Униформен служител на реда е ударен жестоко в гърдите. От джобовете на бременна циганка са иззети метален "бокс" и нож.

Общи условия

Активация на акаунт