Отговори
# 300
Добро утро,

Щица, аз веднага си казвам. Понеже нашите са едни такива "любвеобвилни и  нежни" и аз съ се научила за всяко нещо да си се оправям съвсем сама. Даже като се запознахме с веско , той много ми се сърдеше,че изобщо не му позволявам " да се грижи за мен" - е ,как ,като аз незнам какво да направя , за да му позволя  Joy
Ама да ти кажа честно си им казвам, не го обръщам на скандал ( с агресивния си тон) ,но им показвам с какво са ме засегнали, защото хората са различни и ,ако за теб това е било обидно за тях не е нещо важно ( примерно) и няма ка да разберат ,че са те обидили. като им се покаже и те си знаят за другия път. Така постъпвам с всички около мен и винаги съм ги молила и на те на мен да ми казват,защото респективно и аз като незнам ,че съм ги обидила ,другия път пак така ще постъпя.
Danna_2010, мисля че 18 да родя няма да мога така да си изпия кафето ,а и как ще си държа цигарата  Joy Joy Joy

Да ви се похваля - още две бременни се пръкнаха край мен, е верно че са в 8-9 седмица ,ама все пак  Peace

ние сме на консултация днес да видим колко ли е станала момата?  newsm78

# 301
 wavey
Днес си поспах до късно  Rolling Eyes ,а сега отивам да го мисля какво ще се готви за обяд  newsm64 !
Чакаме новини от прегледи  Hug Hug Hug!
Димяни  Praynig Praynig Praynig!

# 302
голям кеф тая сутрин - изпратих лора с майка ми на плаж и досега си оправих фермите  Crazy, изчистих, сготвих...

# 303
Добро утро!
Аз съм като пребита,чак сега успях да стана.С тоя ремонт съм като разбита.Остана ми само да залепя тапета в детската и съм готова.Снощи уж мъжо щеше да го слага,като викна какъв е този цигански тапет мрън-мрън,а той е лилав,светло и тъмно,на мен много ми хареса,и като ми стана едно гадно,днес имаме годишнина от сватбата,пък аз не искам да го видя. Tired
Оплаках се и отивам а го слагам,пък каквото стане!!!

# 304
Добро утро момичета!   bouquet

Лелеее, на климатик на 21 градуса се потя както никога досега.  ooooh! Не знам вече какво да правя...ако можех и във фризера щях да вляза.  Tired

gala9, това, което разказваш за 2-ро районно, на мен ми се случи в 3-то.  Flutter Бях с нашите и полицаите ми казаха аз да минавам отпред на всички опашки. На мен обаче ми е адски неудобно да го правя и един от полицаите ме водеше от гише на гише и казваше на хората, което гише се освободи първо тя минава.  Whistling Е после пак си почаках майка ми и баща ми, но поне беше в колата на климатик. А в болницата като си вадех медицинското за книжката постоях 10мин. при което една женица, която четеше вестник ме видя и веднага скочи да ми прави място. Аз и казах, че не искам, а тя започна да ми се извинява, че не ме е видяла по-рано. Значи все още има съвестни хора тук таме.

Шица, много кофти това с вашите. При мен пък е точно обратното. Имам страшно силна връзка с родителите ми. С майка ми сега се чуваме всеки ден, макар и за 2 мин, а ако съм в болница да не говорим. С нея мога да си споделя абсолютно всичко, като приятелки сме.  Heart Eyes

Димяни,  Praynig  Praynig  Praynig

aissa80, моята лекарка ми каза, че на ехограф коса не може да се види.  newsm78

Момичета, стискайте палци, че мъжа ми и приятелката ми за в чужбина по работа и май нещо са се позагубили по пътя, та дано да намерят правилната посока по-бързичко.  Rolling Eyes

# 305
  • София
gala9,  Laughing имала си голям късмет просто. Почнаха да ни забелязват като че ли бременните. Въпреки, че си е до хора. Досега само в транспорта, евентуално, някой да ми направи място - повечето се правят на разсеяни - четат, слушат музика, придремват ... как да е. Ама като ти се случи някой да се държи любезно с теб - направо разцъфтяваш.
Миналата седмица имах подобна случка - за пръв път, откакто съм бременна. Влизам в банката, взимам си вносна бележка и заставам чинно на опашката и си я попълвам на крак. Идва охраната - г-жо, елате седнете, попълнете и после ще отидете на трето гише. Това последното ме озадачи, но - попълних бележката и пак заставам на опашката, охраната пак идва - г-жо, елате седнете. Е, седнах - и в този момент - от гишето се провиква касиерката - г-жо, заповядайте. А имаше 7-8 човека поне  Shocked Shocked Наистина се опулих, ама ... минах и приключих за няма  и 10 мин. Определено излезнах от банката супер щастлива, благодарих им на хората за отношението  Peace

Дана, аз и не бременна не мога да правя такива стойки, камо ли след като родя  Joy Трябват бая тренировки Joy Joy

Новини от Димяни има ли? Praynig

# 306
Пак промяна-последно за утре сутринта щяло да бъде.Искали да предупредят педиатрите.Тони каза,че вече адски се изнервя от цялата работа,но прегръща всички ни Hug

Милата, много е гадно да те разтакават. така те изнервя това, стискам палци да е силна и да издържи на всичко.

# 307
Привет и от мен Simple Smile
Димяни  Praynig Много кураж!

Аз пък да се оплача - не ми стигат кондиломите, ами съм лепнала и гъби  Sick Направо вече се втрисам.
Вчера бяхме на ФМ и съм малко притеснена...Казаха, че плацентата ми е 3-та степен зрялост, за което при мен е още рано. Иначе кръвотока е добре,ама...И че бебето имало голяма глава  Confused, което пък ме наведе на съвсем други мисли. Нали съм паника и шаш неможах да спя снощи...от 2 часа съм кукнала, после пък едни кошмари сънувах... И за капак на всичко бебка е седалищно, че и с гръб  #Crazy Има време да се обърне, ама имам чувството че тя пък няма такова намерение. Днес ми е едно такова смотано..само глупости мисля, пък и още си нямам ни лекар ни болница..

# 308
Здравейте и от мен мами  Rolling Eyes
И аз да се оплача за пореден път.Писна ми през няколко дни да нямам нет и TV заради добри "доставчици"  #Cussing out Не ми стигат моите неразположения ами да седя и да зяпам тавана като лудите направо ме довършва  Crossing Arms
Няма отново да ви надувам главите с това как ми е зле, но имам въпрос към тези които имат повече инфо :
Знам,че в по-големите месеци на бременността(както сме ние) е нормално да имаме  smile3550 Toilet заради хормоните и поради ред други причини, но чували ли сте за обратния "ефект"  Blush Срам ме е да си призная, но съм с разтройство от доста време и съответно една денонощна "революция" в корема  Tired Милото ми бебко сигурно се е побъркало от шумната среда  Embarassed Тези хапвам само закуски и сандвичи, че да видим дали ще има някакво подобрение  newsm78 Единствено ме притеснява да не е някоя стомашна бактерия или нещо такова  ooooh!
Еми стига съм мрънкала  Rolling Eyes

rosi_m5 аз тези дни пообиколих да си търся такива пижами и да ти кажа чесно е почти "мисия невъзможна".Единствено открих в магазините на КАЛОГЕРА.Има 2 такива по Александровска и в ПРЕСТИЖА на Младост.Дано съм ти била полезна  Peace Ако ти откриеш някъде другаде сподели  Crazy

# 309
Здравейте и от мен мами  Rolling Eyes
И аз да се оплача за пореден път.Писна ми през няколко дни да нямам нет и TV заради добри "доставчици"  #Cussing out Не ми стигат моите неразположения ами да седя и да зяпам тавана като лудите направо ме довършва  Crossing Arms  - при кой доставчик си?

Знам,че в по-големите месеци на бременността(както сме ние) е нормално да имаме  smile3550 Toilet заради хормоните и поради ред други причини, но чували ли сте за обратния "ефект"  Blush Срам ме е да си призная, но съм с разтройство от доста време и съответно една денонощна "революция" в корема  Tired- аз съм така от две седмици,но при мен съвпадна с почването на малтофер-а и аз си мисля,че е от него  newsm78

Милото ми бебко сигурно се е побъркало от шумната среда  - Joy Joy Joy Joy Joy

# 310
vany666 препоръчвам ти да си вземеш няколко прахчета Ентерол - хомеопатично е, без рецепта, изписват го за бременни и деца с диария. Със сигурност поне няма да ти навреди, също и препечен хляб, ябълки, лимонов сок.

# 311
  • у нас
добър ден Hug аз влизам само да ви кажа как мина рожденния ден Whistling подаръка не беше харесан, бях овикана и т.н. развали ми се настроението и тържествено се заклех че от тук нататък няма да му купя нищо  Close , нито ще му дам пари Crossing Arms имах уговорка с жената от магазина ако не хареса панталоните или нещо не му станат да ги сменим, та днес ходихме и си избра друго Tired за 11 години това е всяка година и аз като малоумна всяка година му купувам нещо и всеки път едно и също ooooh! обичам да  правя подаръци, ама не съм си избрала мъж който да обича да му правят..... Crossing Arms та от цялата история вечерта вкисната, а мен и днес ме държи Tired

бягам да чета че изпита е утре Crazy

# 312
Радвам се, че всъщност лекарите спечелиха цяла седмица повече за бебките на Димяни Peace Така са си няколко дни, които на този етап са им много важни. Утре ще стиксаме палци всичко да е наред Hug

Tommelise, хич да не ти пука, и ние сме сменяли подарък за мъжа ми от мен, случва се  Peace А него съм го предупредила да не ми подарява нищо, защото всичко, което ми е подарявал е неизползваемо, затова с кеф си избирам и купувам всичко, което ми харесва, а после му казвам: "Ей това ми е подаръка от теб, много ми харесва"  и готово Grinning

Този Малтофер май и на мен ми разказа играта, нали ви се оплаках, че и аз бях с разстроен стомах, точно след 2-3 прием на Малтофер ми се случи. И аз не го взимам оттогава, май ще дъвча по 1 през ден, но не и всеки ден. Аз едно че се разстройвам от Магнерота, а сега и това  Thinking

bubbast, и моят мъж не харесва някои от дизайнерските ми решения, но то и аз не харесвам някои от неговите. Wink Обикновено правя така - когато го няма по работа, викам си майстори, взимат мерките, той като дойде само вижда резултата и каквото и да мисли, късно е чадо. Точно днес беше при мен един майстор, че ми трябва допълнителен шкаф за антрето и едни полици за детската. Мъжът ми просто ще ги види готови в края на седмицата и на свършен факт какво да каже, нищо. Някои неща съм оставяла изцяло на него и въпреки че уж уточнявахме и цвят, и всичко, сега си имам вграден гардероб и скрин, които очаквах да са снежнобели, а те са млечно бели, почти бежови. Но какво пък, щом са му храесали, приемам ги, те са си хубави освен цвета, и той така приема моите, къде ще ходи. Единствено в кухнята и двамата имаме равно участие, и затова тя се прави 6 месеца, 3 пъти сменяхме проекта и едвам стана накрая  Crazy

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 12:47 от Danna_2010

# 313
Като споменахте за разстроения стомах... аз съм си така цяла бременност. От време на време имам по-екстремни преживявания, но като цяло, не си спомням някога да съм имала толкова редовен стомах. Не ми пречи, по-неприятно би ми било да съм запечена.
Их... сега си видях лентичката, вече съм в осми месец, въх... не остана!

Благодаря за успокоенията момичета...

Tommelise, ще ти стискаме палци за изпита. И да не ти пука за подаръците. Аз за толкова време съвместен живот не се научих да разбирам какво би искал половинката за подарък и всеки път, като трябва да му мисля такъв е една яка главоблъсканица. Като стана на 30, исках да му направя по-различен подарък, бях се уговорила да му подаря бънджи скок, трябваше само да минем през офиса на Адреналин да си заплюем точно деня... естествено, за него това беше изненада (винаги сме си приказвали, че това е от нещата, които бихме искали да опитаме). И тъкмо отиваме към въпросния офис, казах му аз какво съм измислила - а той като се запъна и каза, че искам да го претрепя, че бил стар вече за тези неща... Така се спече, че дори не пожела да си празнува рожденния ден, отказа да бъде сниман, едва му набутахме с техните една торта да изяде и свещичката отказа да духне. Crazy

# 314
Щица, може да се е поуплашил просто. То и аз едно време имах мераци да скачам с бънджи, парашут, но сега ме е шубе.
Иначе за подаръците - ние обикновено не се изненадваме, а ги избираме заедно, то милото ми е по-претенциозно и от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт