Скъпите университети

• 166 723
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Финансова помощ като понятие включва както стипендиите, така и заемите. Ако не заминавате със зелена карта, нямате право на заеми за бакалавърска степен. Ако имате - кажете, тогава Ви трябва друг тип информация.

Градът ми е изписан точно под ника ми.

# 616
Eho, zdraveite.Nqkoi moje li da mi kaje za universitetite vyv Franciq i po-tochno v Montpelier.Blagodarq vi predvaritelno. Heart Eyes

# 617
Ако това може да ти е от полза - http://www.montpellier.fr/2754-universites.htm

# 618
# 619
Изчетох всичко. Много интерсна и полезна тема. Продължавам да следя.   bouquet

# 620
Здравейте, 
    интерсува ме всичко свързано с кандидатстването в Америка.Бъдеща единайсетокласничка съм. Кога според вас е най-подходящото време за явяване на САТ1, САТ2 и Тойфел.
Благодаря предварително.

# 621
Хубава тема.Продължавам да я чета. Thinking

# 622
  • UK
Здравейте, 
    интерсува ме всичко свързано с кандидатстването в Америка.Бъдеща единайсетокласничка съм. Кога според вас е най-подходящото време за явяване на САТ1, САТ2 и Тойфел.
Благодаря предварително.

Здравей.
Препоръчвам ти книгата на Георги Вуков "Пътят към Харвард" - поне когато аз се бях засилила за САЩ на мен ми помогна много, по въпросите с всички изпити, сертификати, документи и прочее.
Аз държах SAT I май месец, взех го с що-годе добър, но не изключително висок резултат.  Сега TOEFL ми е на 29 септември и се насочвам към Обединеното кралство. Ще съм 12ти клас тази година.
Изпитите не са толкова страшни, стига да си учиш редовно - особено първия САТ.

# 623
Изпитите не са толкова страшни, стига да си учиш редовно - особено първия САТ.

В какво училище учите тук в България?

# 624
  • UK
В Природоматематическата в Търново с първи език немски. Simple Smile И за Кеймбридж изпитите, които съм държала, и за SAT, и сега за TOEFL се подготвям на частни школи и частни учители, като количеството самоподготовка е огромно.

# 625
Благодаря за отговора.
Необходимостта от допълнителна подготовка обуславя ли се от по-малкото часове на занимания по английски в училище?По немски ако е необходим изпит ще се налага ли доучване?

# 626
november_rain, благодаря за отговора.Прочетох, препоръчаната от теб книга, и,  решх да си пробвам късмета Wink.
Ще кандидатствам и в Обединеното кралство Heart Eyes
Пожелавам ти успех на 29 септември Laughing

П.П. Каква специалност си избрала?

# 627
  • UK
Благодаря   bouquet
Избрала съм си Медия и комуникации Simple Smile

# 628
Привет! Тази година ще уча в Edinburgh Napier University- Interior and Spatial Design и ще сьм на квартира...та ако някое от децата ви сьщо тьрси ськвартирант, ще се радвам да ми пишете на лично сьобщение. Simple Smile)))))

# 629
Браво и честито! smile3525Ако може пиши тук какво училище си завършила.

Общи условия

Активация на акаунт