Направо съм бясна!!!

• 10 071
  • 143
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Хаххаха боже, боже....докъде се стигна.
Патка без вкус би била някоя, която подари 1 кубик дърва за огрев на младоженците.

Аз лично дори не бих забелязала. Дрехите не правят нито купона, нито човека.

Е...това че ти не би забелязала не значи че никой не би забелязъл. Както виждаш, еднаквите рокли дори не на едно и също събитие се коментират и в медиите, какво ли остава да запушиш на хората устите или да им забраниш да си правят изводи.

Е, хайде моля те. Едва ли тази сватба ще е тип Бранджелина, че и медии да са там  Joy

# 61
Хаххаха боже, боже....докъде се стигна.
Патка без вкус би била някоя, която подари 1 кубик дърва за огрев на младоженците.

Аз лично дори не бих забелязала. Дрехите не правят нито купона, нито човека.

Е...това че ти не би забелязала не значи че никой не би забелязъл. Както виждаш, еднаквите рокли дори не на едно и също събитие се коментират и в медиите, какво ли остава да запушиш на хората устите или да им забраниш да си правят изводи.

Е, хайде моля те. Едва ли тази сватба ще е тип Бранджелина, че и медии да са там  Joy

Това няма как да го знаеш  Mr. Green И после...не е задължително да е знаменитост за да е обсъждан външния вид на една жена пък макар и без медии. Още повече на кумата на сватба.

# 62
Благодаря за милите думи!
Още веднъж да повторя, разстроиме това , че тя купи роклята когато вече видя моята, ако я беше взела съвсем случайно изобщо нямаше да ми стане гадно.
Мисля, че всяка жена иска да е различна от всички други на такива празненства.  bouquet

# 63
На моята сватба се оказа, че една от гостенките има същата рокля като на кумата ми, даже цветът беше едно към едно. Никакъв проблем не се получи от това.
Това обаче не ти попречи да го запомниш за цял живот. Mr. Green Съвсем никакъв проблем. Laughing

Естествено, че ще го запомня - то си беше куриоз. На кумата ми обаче въобще не й пука от такива детайли. А на мен ми беше все едно кой с каква рокля е, важното е че моята не се повтаряше  Mr. Green

# 64
  • по пътя на светлината
Роклите са с различни цветове,различни дължини ,с някой аксесоар и бижу,няма да изглеждат като нощни шкафчета.
Определено няма да съм бясна на приятелката си и да се треса от нерви. Wink
Какво значи нямат собствен вкус?Този модел може да бъде харесан от много жени,иначе как ще се продава? Simple Smile
Никога не ми се е случвало да коментирам хората кой с какво се е облякъл,всеки се облича в каквото се харесва и се чувства комфортно.

# 65
Съгласна съм с Delusion Simple Smile никой няма да знае, кой от кого е копирал.
И според мен щом още от сега си бясна не слагай тази рокля.Щом нямаш възможност за нова пробвай да я преправиш тази, ако разбира се позволява корекции или облечи червената.
Все пак на сватбата се гледа булката и кумата, но тази дама със същата рокля все пак е сестра на булката, а не някой далечен роднина.При всички случай ще се види,че сте с еднакви рокли, ако пък има и подмятания съвсем ще се вкиснеш, а недай си боже на сестарта да стои по-добре от теб и то все пак за една и съща рокля говорим.

# 66
На моята сватба се оказа, че една от гостенките има същата рокля като на кумата ми, даже цветът беше едно към едно. Никакъв проблем не се получи от това.
Това обаче не ти попречи да го запомниш за цял живот. Mr. Green Съвсем никакъв проблем. Laughing

Естествено, че ще го запомня - то си беше куриоз. На кумата ми обаче въобще не й пука от такива детайли. А на мен ми беше все едно кой с каква рокля е, важното е че моята не се повтаряше  Mr. Green

Е кумата ти е била непукист за външния си вид. Нормално една суетна жена държи да бъде уникална в облеклото си. А кумата на сватба пък хептен. Неприятни са опитите да ти крадат с плагиат от полагащото ти се внимание. Ами ако се беше изтъпанила някоя като теб-булката? Mr. Green

# 67
Роклите са с различни цветове,различни дължини ,с някой аксесоар и бижу,няма да изглеждат като нощни шкафчета.
Определено няма да съм бясна на приятелката си и да се треса от нерви. Wink
Какво значи нямат собствен вкус?Този модел може да бъде харесан от много жени,иначе как ще се продава? Simple Smile
Никога не ми се е случвало да коментирам хората кой с какво се е облякъл,всеки се облича в каквото се харесва и се чувства комфортно.
Да,обаче доколкото аз разбрах авторката я дразни не толкова,че сестрата на булката ще бъде със същата рокля,ами фактът,че е я купила когато вече е видяла/разбрала за нейната такава-демек копира от нея съвсем умишлено,това е гадно,извинявам се...на всеки би му станало неприятно (абе и в двата случая си е гадно),кумата си е кума и също като булката трябва да бъде единствена и уникална...,център на внимание,айде да не си говорим глупости,замислете се и се поставете на нейно място и после кажете,че не ви пука.

# 68
Авторката има предимството че го е разбрала преди сватбата и има време да смени роклята. Би било наистина ужасно ако беше видяла това лично на самата сватба. Щеше да и отиде на кино всякакво настроение за празник.

# 69
ох каква трагедия

# 70
Авторката има предимството че го е разбрала преди сватбата и има време да смени роклята. Би било наистина ужасно ако беше видяла това лично на самата сватба. Щеше да и отиде на кино всякакво настроение за празник.
Абсолютно.Има време да помисли и,ако прецени да смени роклята,въпреки,че ако бях аз направо щях да кажа на сестрата тя да си смени роклята...,аман от плагитки и жени без собствено мнение Twisted Evil

# 71
Добре, когато е толкова важно роклята да е уникална - има си лимитирани серии дрехи, уникални такива и винаги е налице възможността да се шие по поръчка. В противен случай, суетен или не - рискуваш да изпаднеш в подобна ситуация. И като се случи е по-добре да не си го слагаш на сърце. Може би аз не разсъждавам правилно.

Това не е толкова към авторката на темата, тя много пъти подчерта, че не самото дублиране на роклята, а отношението я е подразнило повече.

# 72
А според мен, независимо на коя и стои по-добре роклята, и в двата случая е еднакво гадно. Ако на другата и стои по-добре, ясно защо, но дори и другата да изглежда като чучело в роклята, това пък компрометира твоя образ.

http://www2.spletnik.ru/img/2008/12/mine/4/gwyjemdress1229preview.jpg

http://img1.liveinternet.ru/images/attach/b/3/21/888/21888223_parisgwenfull.jpg

http://www.spletnik.ru/img/2008/09/Igor/16-23/bitva_paula_lopez.jpg

http://tv.ukr.net/i/uploads/Image/f2(494).jpg

http://s56.radikal.ru/i154/0809/33/3005e4e5095a.jpg

В примерите има различни на цвят и дължина, но това никого не може да заблуди че е еднаква рокля. В нета е пълно с теми "коя кого копира". Явлението е известно като "битка на роклите" и не е проблем само на авторката. Wink

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 23:45 от Delusion

# 73
Аз в този случай веднага се сещам за тези рокли -

Но според мен, ключово е на кой стои по-добре. Laughing

(Между другото, не можеш ли просто да й кажеш, че ще е смешно да сте с еднакви рокли, и тъй като ти си си я купила първа, тя да си облече нещо друго??)

И аз съм си купувала дрехи като на приятелка, но след като съм питала, и без да ги нося на същото място, да не говорим за такова събитие...

# 74
Уффф, такива плагиатки са отвратителни просто!
Братовчедката на моя приятелка редовно и прави забележки за облеклото, лелкинско било, грозно изглеждало, разпитва откъде е купено и след няколко дена отива и си купува същото  Mr. Green . Питала съм приятелката ми, защо не я постави на място, но на приятелката ми и е само смешно и и гледа простотията !

А иначе тъкмо с тази приятелка имаме много сходен вкус и когато се случи да харесаме едно и също нещо, винаги се питаме предварително дали другата може да си го купи !

Общи условия

Активация на акаунт