Направо съм бясна!!!

• 10 071
  • 143
  •   1
Отговори
# 45
,защо държиш да си единствената .....? Rolling Eyes

ами защото е жена Laughing

# 46
Ох,ама сега всички да вземат да я нападнат. Дали някоя от "умниците" в темата, които така хубаво критикуват се сети,че може би не е и е заради роклята, а заради тъпото изпълнение на онази куха лейка!?  #Crazy Едва ли на някоя от вас щеше да й е приятно да хвърли маса пари за да изглежда уникално, и после някоя дрисла най-нахално да й "открадне" идейката?Естествено, че авторката ще е неотразима, спокойно мила,на сватбата след младоженците най-гледани са кумовете, онази мишка никой няма и да я забележи.А коментара за фигурата на авторката беше 1 път, няма такава тъпотия.  ooooh!

# 47
Аз ,явно не съм в час.... Rolling Eyes,все нещо не съм доразбрала пишещите в темите....
Не мога да разбера ,къде е драмата в цялата история и всичко за една рокля?
На всяка фигура  изглежда различно,надявам се не страдаш от излишна суета или комплекси,защо държиш да си единствената .....? Rolling Eyes

'що,вие с твоите приятелки да не се събирате по 5 еднакво облечени?  Rolling Eyes

# 48
Миличката, никак не си миличка  Joy
И аз не бих се ядосала ако ми се случи подобно нещо. Напротив, бих се изсмяла.

# 49
Миличката, никак не си миличка  Joy
И аз не бих се ядосала ако ми се случи подобно нещо. Напротив, бих се изсмяла.
  hahaha Знам,току що изчетох темата за свекървите и чак на мен ми кипна. Да,за смях си е,права си, горкото жалко момиче без мнение.Понеже съм заобиколена с такива,знам какъв кошмар може да е.  Peace Дразня се по-скоро на хората, които пишат в темата,а нямат какво да кажат.  Grinning

# 50
Постъпката е отвратителна, може дори да е съвсем тенденционна с цел да компрометира външния и вид.

Между другото, случва се и сред знаменитости. При всички случаи е много гадно. Сред такова изобилие на тоалети да се обличаш еднакво с някой и при това за едно и също събитие, това направо си е удар под кръста.

# 51
  • по пътя на светлината
Да случвало се е да сме еднакво облечени и то умишлено,не виждам нищо лошо в това.Simple Smile

# 52
Е, ти гледай да не си облечеш роклята!!!! След като си положила толкова усилия, да не ти пука. ooooh!
Ако ти стои по-добре, още по-хубаво. Laughing

# 53
е,не,не е истина това,ти на наградите Оскар ли ще ходиш.
Каква трагедия те е сполетяла Joy
Обувай анцунга и джапанките,сигурна съм,че сте си различна

# 54
Да случвало се е да сме еднакво облечени и то умишлено,не виждам нищо лошо в това.Simple Smile

Само че хората не знаят коя от коя копира и за тях и двете сте патки без вкус. И чувство за собствено достойнство защото това си е унизително.

Няма по-тънък и долен женски трик да направиш мръсно на друга жена от това да се облечеш като нея на мероприятие където тя ще е център на внимание.

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 22:57 от Delusion

# 55
  • E-CLM & CH-VD
Ще си сложа роклята, въобще не ме интересува дали някой има същата. А като се видя със сестрата, ще й кажа нещо от сорта: я, виждам, че ти е харесала роклята ми, чак си си купила същия модел.  Twisted Evil
А ако модела не е прекалено екстравагантен, никой няма и да забележи, че са един и същ модел - аксесоарите променят страшно много.  Peace Само не допускай грешката да ги покажеш на сестрата  Joy

# 56
  • София
Хаххаха боже, боже....докъде се стигна.
Патка без вкус би била някоя, която подари 1 кубик дърва за огрев на младоженците.

Аз лично дори не бих забелязала. Дрехите не правят нито купона, нито човека.

# 57
Хаххаха боже, боже....докъде се стигна.
Патка без вкус би била някоя, която подари 1 кубик дърва за огрев на младоженците.

Аз лично дори не бих забелязала. Дрехите не правят нито купона, нито човека.

Е...това че ти не би забелязала не значи че никой не би забелязъл. Както виждаш, еднаквите рокли дори не на едно и също събитие се коментират и в медиите, какво ли остава да запушиш на хората устите или да им забраниш да си правят изводи.

Цитат
А ако модела не е прекалено екстравагантен, никой няма и да забележи, че са един и същ модел - аксесоарите променят страшно много. 

Няма такива аксесоари които да ми попречат да забележа, че са с еднакви рокли. Wink

# 58
На моята сватба се оказа, че една от гостенките има същата рокля като на кумата ми, даже цветът беше едно към едно. Никакъв проблем не се получи от това.

Жалко, че знаеш предварително и сега само ще го мислиш. В деня на сватбата можеше и да не забележиш даже...

# 59
На моята сватба се оказа, че една от гостенките има същата рокля като на кумата ми, даже цветът беше едно към едно. Никакъв проблем не се получи от това.

Жалко, че знаеш предварително и сега само ще го мислиш. В деня на сватбата можеше и да не забележиш даже...

Това обаче не ти попречи да го запомниш за цял живот. Mr. Green Съвсем никакъв проблем. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт