китен

• 183 490
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Да, не съм разбрала първата част на поста ти, но вече  Peace

mimi0585 - какво си препоръчала, явно съм изпуснала  Embarassed

# 526
  • София
Здравейте на всички,не съм ходила в Китен и това лято обмислям вариант с детето да почиваме там.Притеснявам се само,че отпуската ми е от 13 до 23август и не съм сигурна дали ще има хотели по това време,а ще пътуваме с автобус.Чета и гледам че доста се препоръчват сайтовете за групово пазаруване и случайно попаднах на тази оферта,да си призная не съм пазарувала и пътувала така,но се замислям.Дайте мнение за хотела и офертата ако можете.
http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=1049&aff_id=MTMwODI1Njg0NzM4

# 527
Здравейте на всички,не съм ходила в Китен и това лято обмислям вариант с детето да почиваме там.Притеснявам се само,че отпуската ми е от 13 до 23август и не съм сигурна дали ще има хотели по това време,а ще пътуваме с автобус.Чета и гледам че доста се препоръчват сайтовете за групово пазаруване и случайно попаднах на тази оферта,да си призная не съм пазарувала и пътувала така,но се замислям.Дайте мнение за хотела и офертата ако можете.
http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=1049&aff_id=MTMwODI1Njg0NzM4
Как така дали ще има хотели newsm78а хотела е точно до центъра срещу лунапарка.И аз имах запитване преди точно за него и то със валчер.Погледни малко по назад в темата.Отговора беше положителен.А и най важното офертата не важи за август месец.Гледай винаги за кой период са най отдолу. Peace

# 528
  • София
Мими 0585 благодаря .Ами от бързане съм писала малко бързо newsm62 имах предвид свободни места по хотелите.

# 529
Мими 0585 благодаря .Ами от бързане съм писала малко бързо newsm62 имах предвид свободни места по хотелите.
да да разбрах Laughingофертата е от 8.06 до 25.06 и от 1.09 така че предполагам няма да ти свърши работа.Относно местата предполагам че ще си намерите места зависи какво търси човек.

# 530
.:Диди:. моляте сподели коя е тази квартира за която говориш.  Heart Eyes

# 531
  • София
Как да кажа?Няма име,няма сайт,на улица Чайка се намира,втората къща в ляво...
Какво повече те интересува?

# 532
bleido, мога да ти препоръчам 2 хотела точно до плажа Атлиман, това е северния плаж. Хотелите са Бодуров и Теос. Предлагат изхранване, но може и само спане, поне миналата година беше така.

мога да препоръчам хотел Съндей

http://hotelsunday-bg.com/sunday/?go=prices&ln=bg

# 533
ами квартирите са определено по-евтини(то зависи и от квартирата), но пък за 60 лв в ниския и 80-90 лв във високия сезон с включена храна за 2-3 човека в семейните хотели е по -евтино. при 36 лв квартира остават 50 лв за храна за цялото семейство и то няма как да стане на ретсорант

http://hotelsunday-bg.com/sunday/?go=prices&ln=bg

Абе и по мое мнение сем.хотели са по-евтини от квартирите, всяка годин асподелям конкретни цени в тази насока, защото като отида на море информативно си разглеждаме, но питам това, което ме интересува в момента - евтина нощувка, квартира, Китен   Laughing

Иначе по твоя въпрос - да, на Атлиман ще е гъчкано, на южния по-вероятно да има повече пространство.

100% не са по-евтини,миналата година се наложи да почиваме на квартира,бяхме на ул.Чайка,която е много близо до плажа,срещу Додо бийч е улицата.Къщата и стопаните бяха прекрасни,бяхме в тройна стая,с тв,с хладилник,с огромна тераса,прекрасна градина в топ сезона и плащахме 12лв на легло.Тази година ще ни е по 10лв леглото и пак там ще отидем.

# 534
Здравейте! и аз ви следя отдавна. още не сме избрали точното място. Че ще е китен да , ама къде...........????????
Макар че се разколебах с това което видях за Владимирови и Шулерови в Приморско - хареса ми.
държа на баня, тераса и климатик. с дете на  не държа на изхранване. бюджет около 250 за 5-6 нощувки. Отделно се надявам толкова да стигнат за храна и други.....
Хареса ми вила горски кът - но не намирам мнения. Иска ми се сякаш да има място където да приготвям нещо на малката пък и за нас. Ще кажете еййййййй големи претенции!!!!!!!!
А и да питам Има ли детска кухня в Китен??????

# 535
bebo79 кажи за кой период, за да те ориентират по добре момичетата  Wink А Шурелови и Владимирови и на мен са ми фаворити , много китни дворчета имат  Wink

# 536
bebo79 кажи за кой период, за да те ориентират по добре момичетата  Wink А Шурелови и Владимирови и на мен са ми фаворити , много китни дворчета имат  Wink
И за предпочитания за плаж  Peace

# 537
Период от 05- 15 юли. Плаж, нямам претенциии и двата ми харесват. навремето ходихме сама на атлиман. по 24 май бях в китен плажа на Атлиман от към Орбита е ужасен. Вътре камъни във водата, едно поточе върху което сложили едни дъски. Предполагам че сега няма да е така ама де да знам. Иначе от към Теос беше супер. А пък южния един голям , една голяма ивица мммммммммммм супер. Така че нямаме претенции. така и така ще ходим най вероятно с количката че на обяд Вики ще е каталясала.

# 538
По темата, аз вече сведох избора си до няколко места - първоначалната ми идея беше за бунгала, та смятам все пак да звънна един телефон до Витоша1 преди да тръгнем, въпреки , че с е-майл ми отговориха, че няма свободни места, спряла съм се още на няколко апартамента, и семейни хотели, ще започвам да звъня, та да видим... Другата седмица тръгваме...Но може и всички места , които съм набелязала да са заети...и да търсим нещо в движение...

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 19:38 от Tatti

# 539
Горски кът нямат свободни места за повечето дати вече. Къщата е страхотна, дворът също. От 6 или 7ми юли имали само една двойна стая...
Къща Тера е 40лв с доп.легло за началото на юли, имат места,а Зелената къща, която лично на мен доста ми се хареса - 40лв двойната и 60 тройна.
Все сем.хотелчета с дворове споделям- защото затова се заговори...

Общи условия

Активация на акаунт