китен

• 183 533
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Това е линка за Светлина, но купих последните за юли. Абе става цената - за 2 двойни стаи (3-ма възрастни и 2 деца) 7 нощувки със закуски е под 300 лв.

# 556
Здравейте, да ви кажа за кухнята - всеки ден около 11:30 пристига храната в Китен, носят я директно до мястото, където сте отседнали. Необходимо е само предварително да се обадите по телефона, за да ви запишат данните и точен адрес на доставка. Цените са: 160 гр - 5 лв/ден, 210 гр - 6 лв/ден.
http://bambini.bg/

# 557
Някой с отзиви за хотел Сигма ? И храната ме интересува дали е добра там  Peace

# 558
Възползвам се да попитам и тук.Интересувам се от хотел "Морско конче" на 3км от Китен.Ако някой има отзиви , моля да сподели.Интересува ме храната дали е добра в ресторанта и плажа как е , че сме с две деца ?Благодарности , ако някой се включи Hug

# 559
Привет на всички в темата! Тази година се чудим за Китен,не сме ходили от години и почти нямам спомен, Естествено цялата тема не мога да изчета,но бихте ли изказали менние за плажовете? Най-вече дали са чисти и водата разбира се Simple Smile
Интересува ме хотелче с басейн,ако може (много държа да е чист!) и да е около 30-35 лв на човек. Имаме детенце на 4,6 год. И преди да ми кажете,че з атакава цена няма,ще ви кажа,че сме намирали,но в Китен.

# 560
vikiimm, ще чакам с нетърпение впечатленията ти от хотел Принцес резиденс. Ние сме резервирали там, само че от 4 юли. Пожелавам ви хубаво време и много весели емоции!
Момичета, ще съм много благодарна за всяка информация за тази или друга детска кухня, защото иначе трябва да си носим оттук 30 бурканчета.
Мерси, Хелда!
Малкия в момента е болен и се надявам до 23.06 да се оправи и наистина почивката да е хубава!
След това ще пиша!

# 561
Пуснах специлана тема за х-л Кремиковци,но май е добре да питам и тук. Има ли някой по-пресни впечатления от хотела? По-специално ме интересува чистота на стаи и басейна. Соц стила не ме притеснява.

# 562
Аз съм била в хотел Кремиковци но преди 2 години .Бяхме в апартамент на 9 етаж гледката е невероятна виждаш една безкрайна шир от море до кадето ти стига погледа, басейните бяха чисти и големият и малкият ресторанта е голям храната беше хубава порцйти бяха големи.  Вечерно време имаше програма в ресторанта.апартамента има две стаи плюс кухненски бокс вярно че бяха стари мебели ама аз не съм отишла да ги купувам а да почивам .Чистачките чистеха всеки ден,подчертавам че това беше преди две години,последната седмица на юни.

# 563
За Витоша 1 ако някой се интересува  Simple Smile да споделя,че мои приятели са възпрепятствани няма да могат да отидат там , та капарираната от тях една  малка семейна къща остава свободна за периода 25.06 - 30. 06.

# 564
Здравейте, момичета! Давайте предложения. Нещо евтинко, близо до плажа, чисто и ако няма наблизо готвено, кухненски кът. Без претенции за соц, модерно и пр. важното е да е чисто. С две малки деца сме... Благодаря!

# 565
  • Ловеч
Разглеждам тази оферта http://www.vipoferta.com/offer.php?offer_id=1143&aff_id=MTMz … ==&nsl_id=824 някой посещавал ли е хотела?

# 566
ние ще ходим на Паркбийч близо е до южния плаж Party

# 567
ние ще ходим на Паркбийч близо е до южния плаж Party
После да разкажеш как е.Знам че можете да се храните в станцията на медицинска академия.

# 568
ще разкажем.стискайте палци да е хубаво времето  Sunglasses

# 569
Разглеждам тази оферта http://www.vipoferta.com/offer.php?offer_id=1143&aff_id=MTMz … ==&nsl_id=824 някой посещавал ли е хотела?

Една колежка беше там миналата година - стояха точно два дни и смениха хотела. Каза ,че било отвратително - стаите мръсни,миришело на мухъл...За басейна каза, че изглеждал чистичък,но... никой не се къпел в него...  LaughingИнъче е много близо до плажа, на централна улица.... Но и те бяха с дете и каза , че изобщо не е подходящ хотела....

Общи условия

Активация на акаунт