Фотография 50 - юбилейна :)

• 35 110
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • USA
Айде и аз на опашката: http://www.flickr.com/photos/39477990@N04/. Искам да съм приятел с всички.  Mr. Green

Пумпал, не успях да те видя, а много искам.

Агент, последните снимки, които са с теб са много по-хубави от "реалистичните".  Hug

Трейси, първата и последната са супер.

# 676
  • на брега на Дунав
Муцуна, благодаря ти за забележката  Hug. Аз видях, че съм позасилила обработката, ама и в това видях известен чар  Mr. Green ...  явно ми е малко шантавелесто виждането  Laughing. Но веднага се вслушвам  и отивам да се поправям във фотошоп ... да взема да се поразкрася малко  Flutter. А червените розички моментално ги изтрих  Mr. Green, ама пусто хем ми се искаше да е чернобяла снимка, хем като се изгуби цвета на розата и ме издразни ... та затова така.
Пумпалче, и аз немога да ти видя снимките би ли ме добавила и мен http://www.flickr.com/photos/korneliya/page2/

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 20:17 от КорНиШонка

# 677
Аз стигнах до извода, че всички фотографки са и много хубави жени, повечето и готвят добре, че и деца гледат. Ихааа Simple Smile

# 678
Агент ако това дупе с дантелото бельо е твое Laughingмоите поздравления момиче, точно този модел стои само на много готино дупе Hug Hug Hug
Така е хормоните са причината за целулита и добре че е така, макар че някои жени си имат такъв и без да са родили нито да са бременни.... Confused
Сега покрай твоята серия с бременни снимки цял ден ми се въртят в главата точно такива идеи за снимкиснимки......мен например ме мъчеше много безсъние и веднага ми изникна една такава идея.....ама другият пък като забременея ще ви я покажа Laughing Laughing Laughing

Аз от два дни правя по цял ден аксесоари за снимки и утре сигурно ще ви покажа едни цветя които направих в ретро стил от 50-те Laughingза моя изненада се полчиха много добре............а какви тутута направих..........в момента холът ни е целият в тутута...чак ме е яд ,че преди време си бях харесала един метален корсет , който изглеждаше като закачалка и то от  много чудене дали да го купя , сега като се върнах в магазина бяха го продали..........................та сега щях да си снимам там тутута и да си сложа едно такова на него за красота вкъщи....................ще чакам нов да се появи.. Cry
Някой да знае от къде мога да си купя манекен като от тези в магазините на витрините....манекен жена?

rtacy_tтютюновата снимка си ми е в фликр.....

# 679
#Cussing out влизам със супер странен въпрос, днес привечер снимах, после даже разглеждах снимките, няколко пъти
прибираме се, вадя картата и слагам в лаптопа и снимки йок, до вчера позите
място има  ooooh! идея си нямам какво се случи, някой дали ще подскаже
а такива хубави слънчогледи на залез слънце снимах  ooooh! ooooh! ooooh!

# 680
ели има магазини за оборудване (?) закачалки и щендери и манекени. около женски пазар съм виждала, ще питам къде още има

# 681
Ели, такъв манекен (метален, с орнаменти, декоративен, ако това е което търсиш) съм виждала на Раковски. Ще се опитам да обясня. На кръстовището Дондуков и Раковски има голяма аптека, 2-3 магазина след нея посока Сливница има магазин за мебели. Не Чакрини, преди него. Манекенът беше много красив, мисля че в бяло.
Съжалявам за спама.

# 682
# 683
Ели, аз  имам такъв торс, метален на стойка, даже с рокля, но преди 2 години, незнайно защо реших да го боядисам в  оранжево. Сега стои в единия ъгъл на спалнята на вилата и обесвам гердани на него.
За манекена - потърси в Гугъл магазинно обзавеждане. Да те предупредя, че хубав манекен, с добри пропорции, с добра стойка, стабилна основа, от добро ПВЦ е около 1000лв. Внасят ги предимно от Турция, има голям избор.
п.п.
за какво ти е тая гадост/ ако не е тайна/ кой знае какво си намислила  Crazy

mini_79,  #Crazy не знам, картата като е във фотото, виждат ли се снимките през дисплея му?

# 684
ooooh! да бе, егати абсурда, разгледах ги, показвах на Ник, но той шофираше и вика айде в нас на компа ще видим какво  ooooh! слагам в лаптопа- няма никой, пак сложих във фотото, вече не се виждаха, сканирахме с Гетдатаебек, възстанови една снимка от днешните  ooooh!
снимахме после- показа си я снимката и във фотото и на компа  Tired
ситуацията е шах, мат и две пешки метър  Shocked

# 685
  • Пловдив
малко се позабавих, но не забравих.
Моята трета седмица от лято 2010 бе дъжд, пак дъжд, само дъжд...

# 686
Mини_76, и аз имах такъв проблем тъкмо три пъти. Оправиха ми ги с TrueCrypt.
Купи си нова карта, явно тази ти дава грешка. Или пробвай всеки път да форматираш..но ако пак ти го направи този номер, хвърляй и вземи нова.

# 687
да си покажа гарджето, да не си помислите, че го крия. снимката няма грам фокус; приемете я като за дом. албум - родата много ще я хареса, сигурна съм  Mr. Green . две неща установих - да снимаш новородени е адски трудно и това определено не е моят стил. не, че не ми харесват такива снимки - дори напротив - но не ме влече аз да правя такива (стана малко като гроздето е кисело, ама хайде... Simple Smile )
цък

# 688
да си покажа гарджето, да не си помислите, че го крия. снимката няма грам фокус; приемете я като за дом. албум - родата много ще я хареса, сигурна съм  Mr. Green . две неща установих - да снимаш новородени е адски трудно и това определено не е моят стил. не, че не ми харесват такива снимки - дори напротив - но не ме влече аз да правя такива (стана малко като гроздето е кисело, ама хайде... Simple Smile )
цък

еее, просто ти е трудно да превключиш
а и той съвсем ското няма да е новородено:)

# 689
  • София, Борово
Здравейте,
прекрасни кадри сте показали всички. Браво!
Някой питаше за големи балони - аз имам едно нещо, което прилича на игла, но е към 40-50 см и прави много големи балони, ако някой го иска ще му го пратя.
Хубав ден на всички.

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 06:40 от Diana

Общи условия

Активация на акаунт