Днес празнуват първата си година-АВГУСТинчетата .....тема №20

• 30 509
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Честит прощъпулник на моето мило сладко зетче!   bouquet  Hug   bouquet Да топурка безаварийно с крачета и да стане голям и снажен момък за София...  Laughing   Blush  Heart Eyes Хубави гозби ще й сътворява щом черпака е дограбил...  Laughing

Ганушка, честито преместване и от мен! Вие точно преди голямото празненство...

Фликс,  Hug Много истински казано!

Бърби, смях се на изказването ти, че ще запомниш София "винаги прелестна и винаги на гърне".  Laughing  Laughing Ами все така се случва, че с разни красиви рокли я снимам на гърнето, ама там ми е най-удобно да й правя снимки.  Laughing

Ето го нашия подарък от Мариелка и Алексче:
Много готина раничка, благодаря, Мариелка!  Hug С радост ще си я носим по разходки!  Grinning

Ние днес бяхме на консултация. Госпожица Рожденничка е наддала 400г (10,100кг) и е пораснала с 2 см (78см). Питах педито дали да минаваме на 3-ка мляко. Тя каза че може, но да изчакаме да мине и август месец, за да не сменяме млякото в жегите.

За сведение на всички от утре започва промоцията на Памперс в Метро. Цената им ще бъде 17лв за пакет, там някъде, не я помня с точност, но със сигурност е най-евтината, която някога съм виждала!

# 466
За сведение на всички от утре започва промоцията на Памперс в Метро. Цената им ще бъде 17лв за пакет, там някъде, не я помня с точност, но със сигурност е най-евтината, която някога съм виждала!
Аз гледах брошурата, ама ми се стори ,4е не е за Jumbo пакета,а за по-малкия.... newsm78

Много ви е хубава рани4ката....

# 467
Италиана, би ли споделила откъде си купила дрешките? Просто от интерес.. А за играчки и аз преди бях питала, но май нямаше много отговори. Както и при раждането обаче и сега никой не ме пита аджеба от какво има нужда това дете! Аз на Анди й купих конструктор върху едно влакче. Хем може върху него да се строи, хем може самото влакче да се дърпа. Сега се съмнявам, че ще й е интересно, но след 2-3 месеца може би мисля, че ще й е много интересно. Взех това след доста четене из форума за играчки, които не омръзват бързо. Хем ще я учи на цветове, хем на формички, хем ще развива въображението й докато строи или пне така се надявам  Laughing Баба й и дядо й купиха каишки за ходене и кукла бебе, а на другата баба съм поръчала един хубав албум за бебешки снимки, че така и нямаме... Само се моля останалите да не ни наподарят разни плюшки или пък ЛЕТНИ дрешки, че ще припадна!  #Crazy

Аси, така е мила! Точно когато трябва нищо не става както го искаме и за това май е по-добре да не тръгваме напред с твърде смели планове и очаквания. Това поне е моя грешка, която трябва да престана да правя! Евала, че и питка си месила! Аз така и не се научих да меся, но след сладкарството, това ще е следващото, по което може да се зарибя!  Joy

# 468
  • Бургас

Hug  Hug  Hug
Аси,честит ви прощъпулник - не се кахъри за питката и тортата.След някоя и друга година явно Ради сам ще си ги прави  Laughing

Бърборанка: Много сладко как те е викала Анди  Heart Eyes Забрави всякакви грижи,нали?

Александра: Кати да не е гледала "Здрач" или нещо по тематиката,че си смуче китката?   Laughing

За прясното мляко и белтъка - не се бях замисляла кога да давам.Имам съмнения,че в детската кухня се използват като съставки.Предполагам,че след годинката и аз ще ги намеся в менюто.
Като казах ДК- оня ден за десерт имаше крем горена захар.Не мислите ли,че е рано за нещо толкова концентрирано?  newsm78
За стерилизирането - от около месец започнах да стерилизирам през 3 дни,но от миналата седмица май го правя както ми падне.
За подаръците - те май количките са на дневен ред при всички,но и аз се чудя какви други подаръци може.Мислела съм си,ако не се сетя за друго - в Хиполенд предлагат ваучери на различна стойност,които важат 3 месеца (ако не се лъжа) след покупката.Така хем не ти дават пари,хем е полезно и ще си вземеш нещо,което харесваш и ти трябва.

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 15:55 от flix

# 469
  • София
За подаръците мисля си, че никой не би постигнал успеха на Калина и Ния - 8 розови рокли и 6 саксии с цветя или нещо от сорта беше.
Днес му купих една количка за бутане, след това за яздене, мисля че в момента това най му доставя удоволствие. По-късно като се събуди ще го снимам как я експлоатира  Grinning

# 470
Ето Прощъпулник - клип4е
и няколко снимки....

# 471
Нашите подаръци пък са повечето пари. Едно бебе кукла, едно телефонче.. с плюшени уши  Laughing , уолкър, комплект обици и колие с кристали Сваровски /много красиви в интерес на истината/, златни обици и синджирче с кръстче осветено на Божи гроб. Общо взето от бебето и телефончето разбра повече  Mr. Green
Сега съм решила с част от парите да накупя злато... Все ми се струва, че няма да поевтинява и е добра инвестиция.. Дано не бъркам, но поне един ден ще носи каквото й харесва.

# 472
  • Sofia
Леееееле, какъв сладур е Радииии ...  Hug  Hug  Hug Много му се изкефих!  Grinning  Laughing
И Аси, клипчето си е много готино!
А какво й е на тортата?! На външен вид е добра, а казваш че е и вкусна, това е което се иска. Е, може и да си си я представяла по друг начин, но следващя път ...  Peace

# 473
А какво й е на тортата?! На външен вид е добра, а казваш че е и вкусна, това е което се иска. Е, може и да си си я представяла по друг начин, но следващя път ...  Peace
Да...вкусна е много даже, ама явно имам прекалено големи о4аквания понякога и после съответно съм леко разо4арована  Mr. Green

# 474
Аз си знаех,че така ще ме нападнете и ще си изтрия поста,обаче не е правилно,при положение,че има и други майки със сигурна съм,повече възможности от моите,които също се хвалят със скъпи покупки,ама тях не ги нападате!Айде,то за това тука си пишете едни и същи и аз явно не се вписвам в картинката! Stop

# 475
Здравейте мами и вече пораснали бебоци!   bouquet
Честит рожден ден на прекрасната Софи с уникалните очички! Хариелка да ти е все такава голяма радост!  Hug   bouquet
Аси темата е страхотна както винаги! Браво на проходилия мъж! Да крачи уверено напред!!
Отдавна не съм писала а и много не съм чела защото Александра ми е все на главата. Сега е на тема "мама и никой друг" и е направо ужасна. И за капак й никнат 5 зъба едновременно. Направо кошмарна история.
Сега да се похвалим малко - баткото го приеха в спортното училище на "Левски". Кандидатства с футбола и се справи блестящо на изпитите. И оня ден навърши 12 години. Да ми е жив и здрав! Ето снимки от рождения ден

# 476
Ей Лидия, никой не е казал да не пишеш или пък да не хвалиш скъпите неща!  Naughty Разбира се, че ще се похвалиш. Никой не е отрекъл това. А коментара за марките е друго. И за парите също. Но хора всякакви - мнения различни!
Малееее Ради - страхотен е! И майка му също! Страхотна торта - явно ще е наследствено готварството    bouquet

МХристова - честито!!! ! Да ти е жив и здрав   bouquet  bouquet

Аз пък да ви кажа за подаръчето за Терпсихора  Joy. Както бях казала и на Янчето, бях решила какво искам да вземем с Теди за подарък. Още веднага като разбрах за кого е! Та...нали съм в тази дива Индия...намерих го по интернет, обаче го има само във Варна  Rolling Eyes...чудех се кого от милите ми останали приятели да ангажирам, а то хич не ми иде на ум, че мъжо е там в командировка  Joy. Та днес му дадох бойната задача. Ходи той, намери единия магазин. Обяснява ми - ми не е това. Оказа се, че го има в друг, който е на м...си. Но той като боен татко се нагърби и отиде пеш! Та взе го  newsm44. Много се радвам, че успях. Само се надявам, да е това, което си мисля! И дано му се радва малкия момък! Та и таткото е участвал в подаръка  Joy, няма само ние да сме активни я  Mr. Green

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 17:44 от alegoria

# 477
Аз за пари не обичам да говоря и не съм говорила  Hug!Просто много ми се промени мисленето,откакто станах майка!Преди си купувах нон-стоп парцалки(като всяко младо момиче),сега обаче се появи едно същество,което безумно много обичам и всичко се обърна с главата надолу!Ако кажа,че откакто съм родила,съм си купила 5 парцал на мен,ще ми повярвате ли?Имам да си свалям още 25 кила и затова купувам на детето!Някакси ми се струва по-правилно,щото на мен нищо не ми седи като хората Cry!Спряла съм да се гримирам и козметиката ми се състои от шампоан и балсам,готвя на Таня и не купувам пюрета!Другото което практикувам е да не купувам излишни играчки,вземам едно нещо на 2 месеца и така хем това нещо е по-голямо,хем не се затрупвам с играчки!Оплаках се!МХристова,много сте сладки!  bouquet

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 18:32 от Liliq Zlatna

# 478
  • София
Аси, честито за прощъпулника. Много е сладък Ради  Peace

М.Христова, браво на вашия батко за приемането. Да ти е жив и здрав  Peace

Италиана, за играчките след като се разубедих да вземем на Алекс уокър сега се спряхме на едни занимателни масички, с разни копчета, светят, издават звуци и тн. Гледахме ги в Джъмбо. Мисля, че това ще му е интересно и ще му задържи вниманието по- дълго време. И аз да те попитам- от къде поръчваш дрешките за Марти?

И накрая..... принципно се въздържам от даване на мнение по разни въпроси, които предизвикват спорове, но този път мисля да се изкажа Simple SmileЗащо сега от един пост се закоментира по въпроса за възможностите и колко било крайно и грозно да се пише за марки и тн. Откакто чета и пиша тук доста често някои се е хвалил от къде пазарува, какво и за колко е купил на детето си, къде е ходил на почивка и тн. Не искам да бъда разбрана грешно, самата аз също съм го правила. Просто си мисля, че сега нещата са малко тенденциозни ...................

# 479
Аси, браво на момъка!Много е сладък! пу-пу-пу  Hug

За белтъка и прясното мляко забравих дали писах...Белтък не съм давала, но мсиля да е под формата на застрохйа за супа, а прясно мляко яде от 6 месеца - нали е накухня там кремчетата ги правят с такова.Да не би да се заблуждавате че във вашите кухби е по-различно?Та всички, които сте на кухня бъдете сигурни че ядете вече прясно мляко. Grinning

Нищо не стерилизирам,защото той на практика пие вода от чаша и шишета не ползваме,а залъгалка пък никога не сме ползвали,защото не я пое. Peace
МХристова, честита ти двайна радост - хем пораства юнака, хем пък са го приели каквото иска!Браво! Hug

А по темата с парите - понякога ми е много болно,че нямам възможности да купувам на децата си големи и скъпи неща или подаръци, но пък се моял всеки ден да са ми живи и здрави и по-хубаво от това мисля че няма!Ето и сега съм с 4 лв в джоба и чакам с нетърпение да взема детските,че да купя нещо за ядене,защото и хладилника е празен...но пък днес с такава любов избирах подаръка за рожденния ден на  синчето на sosmy, че се надявам много да зарадвам едно детенце !

Аз всички си ви обичам тука и бях ви казала веднъж,че понеже нямам сестри си ви чувствам като такива!Е, понякога сигурно ви дразня,защото съм много импулсивна и емоционална и сигурно на някой му дотягам, но се надявам на повечето да съм им скъпа както сте вие за мен! Hug
Ето...пак съм на емоционална вълна... Joy

Общи условия

Активация на акаунт