Днес празнуват първата си година-АВГУСТинчетата .....тема №20

• 30 474
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро! На нас ни изби и 5тото зъбче - втория среден резец. То се получи като с долните 2 - един след друг в рамките на 4 дни  Grinning Слава Богу без много ексцесии, както бях казала и с предния резец. Последните 2-3 дни се киселеше я следобяд, я през нощта мъничко. Снощи поплака малко. А на нас с баща й какво ни стана - скъсахме се да я гушкаме, цункаме и милваме, много ни беше миличка - вероятно емоции поради утрешния ден!  Heart Eyes Heart Eyes

Терпсихора, честит ви 8ми зъб и на вас! за отслабването не съм мръднала откакто се видяхме Wink Ти сигурно вече си свалила доста повече от мен Simple Smile

Аси, мерси за кафенцето, тамън пийнах Simple Smile Честити 2 зъба и на вас! Simple Smile

Алегория, както и ти ми каза онзи ден - има такива дни! Днес сигурно си по-добре с настъпването на новия ден? Поне на мен повечето пъти ми минава като преспя Simple Smile А командировките е СУПЕР гадно и направо не мога да си представя да съм в такова положение и то да съм в град, който не е мой и няма какво да правя. Поне аз така те усещам, че не си много щастлива там.  Sad

Рени Вм  Hug

Отивам да пека платки.  ooooh!

# 496
Добро утро и от нас!Ние снощи май проходихме  Grinning!Правим по 4-5 крачки и тупваме,ама си е напредък де!Днес мисля цял ден с това да се занимаваме  Joy!Само не знам навънка,като е с обувки,как ще е  newsm78!Пожелавам на всички весел и пълзотворен ден и усмихнати деца!Мерси за кафенцето,отивам да си пийна  bouquet!

# 497
Здравейте  Hug

И аз ще правя пита за първите крачки на Коци  Shocked Направо не мога да повярвам, вчера се пусна, навънка падна на главата и има джонга и синка, мислех, че ще се изплаши, но като видях днес как препуска у нас ми настръхна косата.

Честити нови зъбчета на всички и ходещи крачета.

# 498
  • Бургас
Айдееее и при нас стартира обратното броене - Марти вече е на 11 месеца Simple Smile

Обзело ме е едно приятно нетърпение,примесено с леко притеснение - като миналата година по това време,когато се чудех малчо да не вземе да изкочи предварително.Той,пък,взе,че закъсня  Laughing

Казвам нещо последно,с което приключвам темата за себе си: Лилия,самия ти начин на изразяване ме провокира да напиша своя пост.По принцип разбирам какво искаш да кажеш,но всяко нещо може да се изрази по различни начини и да предизвика различни реакции.Самата ти очакваше негативен коментар...От следващото,което си написала,проличава,че не се различаваме много по начин на мислене,така че може би наистина става дума за по-остър език. Мир?  Hug  Wink По-важното е - честито ви прохождане и дано по-бързо ви минават гъбичките!

Честито прохождане и на Коци на Дю!
АлегорияHug

Вчера стана дума за подаръци,които могат да се направят за рождените дни.Сетих се за още нещо-гледах,че в Практикер има големи намаления на летни артикули и се замислих за онези големи басейни като игрални площадки.Дето от едното басейнче с пързалка се преминава в другото и има разни палми ,рингове,т.н.Мисля,че сега са на около 45-50лв.,а ще са страхотни за игра  в бъдеще(може би за няколко лета,ако са издръжливи).Само трябва двор,разбира се,че кой ще надува и спуска такова нещо за всеки плаж  Joy

# 499
Привет от нас!Взехме кухнята и се прибрахме.Валентин удари един сън в количката и ще спи чак към 16-17.00.Спим 2 пъти на ден и вечер заспива чак към 23-23.30.направо ме побърква.Но не мога да го науча да заспива по-рано.Просто таквоа е детето явно.
Честито на ходещите крачета!Аз знам,че питката се меси от жена с двама живи родители и за това аз не мога да я омеся понеже моя татко е починал...Но който не вярва в суеверия няма проблем. Hug Аз ще помоля някоя приятелка да ми я омеси като му дойде времето. Simple Smile

# 500
Аз знам,че питката се меси от жена с двама живи родители и за това аз не мога да я омеся понеже моя татко е починал...Но който не вярва в суеверия няма проблем. Hug

Това го знам за когато погачата за 40 дни от раждането се разчупва - 2жени с живи родители я разчупват над главата на майката, държаща бебето. За месенето не съм го чувала, но пък може и да има логика - нали е все питка, свързана с мама и бебе  Joy Стринка ми винаги ми меси питките, а тя няма живи родители, но пък и аз много не робувам на такива суеверия де.  Grinning

Фликс   bouquet много си права - отново. Има 1000 начина да се каже 1 нещо и това е урок, който уча и до днес! Но важното е, че имам прогрес.  bowuu Човек обаче трябва сам да достигне до това заключение и желание за промяна.

Честито прохождане на Коци и Таня!  Hug  bouquet

# 501
Не съм въобще от суеверните /питката за 40 дни даже ни беше поръчана от Ни кай/, но от баба ми знам, че за 40 дни или прощъпулник питката се замесва от "майчино и бащино" /дете или човек с двама живи родители/ Замесва - стига само да забърка началото, после да я доомесва, който може. За погачата въпреки, че поръчахме баба ми държеше да направи питка. Вуйчо ми я е забъркал с лъжица колкото да се захване тестото и после баба /която няма нито един жив родител/ я е омесила докрай.  Peace

# 502
  • На плажа
Славенче радвам се,че се включваш по-често,както и Лилия златна  Hug
И Вики е като Валентин,винаги е заспивала много късно,докато Нико си заспива в 9 часа,е вярно е ,че става рано,ама поне вечерите са ми свободни Peace
Честити нови зъбчета на Анди , Ради и Александър,да растът бели и здрави  Hug
Честити ходещи крачета на Коци и Таняда ги водят сигурно по пътя Hug
А тези суеверия не съм ги чувала.На Вики питката я прави свеки.Само майка и е жива ,татко и е починал.
Сега ,за Нико аз ще си я правя,и не заради суеверията,а защото вече се научих да меся и питките ми стават страхотни  Mr. Green
Ренне писах ти на лични  Hug

# 503
И аз знам, 4е питката за прощъпулника е хубаво майката да я замеси/ако умее,ако не..... може и купена/,то затова и аз я месих, въпреки ,4е никак не умея...ама все ми стават горе долу.Винаги са вкусни,ама на вид не мязат на нищо  Mr. Green
Пога4ата за 40 ден,както и за сватбата ни , пак аз само я забърках, а леля ми я домеси/ама тя умее и ги прави супер вкусни и красиви/.Но наистина е хубаво да са замесени от жена с двама живи родители....но това пак са суеверия де.Аз и затова прощъпулника го направих в сряда, защото пак някъде 4етох, 4е е хубаво да е в сряда...но може и през уйкенда.Кой както му харесва.
Фликс, 4естита ви месе4инка. За кои басейни става въпрос, 4е не се сещам.Можеш ли да дадеш снимка
Лилия златна, 4естити ви първи кра4ки.
Дю  Честити кра4ки и на Коци
То май само аз толкова закъснях с тоя прощъпулник, въпреки 4е Ради от пове4е от месец ходи, 4ак сега го направихме.Незнам защо си мислех,4е трябва да е много стъбилен и да си ходи като голям 4еовек ,за да го направим.Сега като се замисля, май още тогава трябваше, ама...здраве да е.
Ян4е ,4естити ви зъбета и на вас
Терпсихора,4естити и на вас...мале 8 зъба  Shocked
Дани ,да ми пратиш от твойта питка...или направо я вземи ми направи една само за мен, щом ги умееш тия работи...Ще 4акам.Пък ако искаш,донеси ми я ли4ко...още по-добре, а аз ще те 4ерпя с торти4ка  Mr. Green
А Трейси не се ли прибра ве4е? Таз жена никаква не се появи.... newsm78

# 504
ХА ХА, и навънка сме добре с обувките,ама по-странно стъпва!Аз ви казах и преди,че първо ще проходим,а после ще ни никнат зъбите hahaha!Честито на всички оЗЪБени и ПрОхОдИлИ,а и на обратното броене!Аз питка също няма да меся,защото не мога и ще поръчам!Само бабата на мъжа ми ще меси на село,ама щото така се правело,пък и там има малко състезание,понеже е приятелка с още 2 баби,на които правнуците са колкото нас и сега излезохме на първо място,като вече ходещи  Joy !

# 505
Здравейте!

Ние сме още в Гърция. Ако не спрат да стачкуват бензинаджиите до края на седмицата, оставаме тук за неопределен срок Simple Smile, егати маймунете, да започнат да стачкуват точно сега!

Честито на всички рожденици, месечинковци и щапурковци, които съм пропуснала! Специално на Софи, честит рожден ден, малко човече  Simple Smile, да си жива и здрава!

Сончето най накрая й изби единия кътник, откога го чакам! Има си вече 9 зъба. Но почивка няма, на път е следващият кътник. Тук тотално развалихме хранителната дисциплина, какво ли не яде тва дете - омлет, пържен картоф, сладолед, свински пържоли, портокали...ама диването отказва да си яде нейните храни когато сме навън, бърка по нашите чинии, взима и лапа. А откакто тръгнахме от Австрия, започна едно цокане, като новородено, през два часа ме напада, бебешките храни нула внимание какато казах, от нашите хапва нищожни количества, макар, че сутрин си изяжда един тост с шунка и кашкавал, но през останарото време го кара на кърма, и по молко кисело мляко, хляб, плодове и домати.

Това е за сега от нас, Соня се наспа и отиваме на плаж. За който има време, желание и Facebook, ето снимки, мисля че албума може да се види от всеки - http://www.facebook.com/album.php?aid=467815&id=829550354#!/ … &id=829550354

# 506
Поли зое ,4естито ви зъб4е и на вас.Сон4ето опасна бандитка е станала и колко работи яде.....Браво на нея.Аз немога да ти видя снимките, ама ти пратих покана за приятелство...Ще 4акам да ме приемеш и да разгледам албума

# 507
Аси, френдс сме вече  Grinning, ама и аз си оправих албума и всеки може да гледа вече.

# 508
  • Бургас
Аси,мисля,че беше нещо такова:

# 509
Poly  Hug Страхотни снимки! Радвам се че ви харесва, всички изглеждате превъзходно! Емчо,,,истински красавец. А Соня... няма такива очи  Heart Eyes невероятни! Ти идеално се вписваш в пейзажа като археа Еллинида  си Grinning Не се притеснявайте, стачката няма да продължи дълго. Те нарочно сега като сезона е в пик,,, иначе няма да им обърнат внимание. Приятен плаж, до.. после!  Sunglasses

Дани,  Hug  hug  smile3538 Благодаря ти...   bouquet

Ра Ив, много се накефих на Теди,, много добре се справя с ходенето и сам. И какъв е хубав, целият в трапчинки  Grinning Ние с вас сме на една дата, но ние сме далеч от такова самостоятелно ходене. Здрава да е.  Grinning Затова пък вчера каза "бай–бай и се разкрещя на децата– "цата" Направо откача като види деца, мн.им се радва. Нали не вижда често.  Tired
Ох ако бяхме в София сега, с удоволствие щяхме да се качим на Витоша с вас.. Супер щяхме да си изкараме..  Hug

Честито на всички проходили, месечинковци и нови зъбчета!

Общи условия

Активация на акаунт