Отзиви за Invisalign

• 204 682
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 1 110
Ужасс 😞

# 1 111
Моята беше дълбока, оправена е. Даже адски бързо се повлия. Виждала съм и кръстосана захапка оправена с инвизалайн. Не е проблем.

# 1 112
Здравейте, има ли някой, който се е отказал от лечението по-рано? Има ли някакви рискове ако не се довърши според вас?
Говоря за сценарий, в който е постигната промяна, която за мен е приемлива, макар и не идеална, но не искам да инвестирам още месеци наред без яснота кога изобщо ще му се види краят. И то конкретно в корекцията на захапката, която не ми беше приоритет.

# 1 113
  • София
Здравейте, има ли някой, който се е отказал от лечението по-рано? Има ли някакви рискове ако не се довърши според вас?
Говоря за сценарий, в който е постигната промяна, която за мен е приемлива, макар и не идеална, но не искам да инвестирам още месеци наред без яснота кога изобщо ще му се види краят. И то конкретно в корекцията на захапката, която не ми беше приоритет.

Трябва да го обсъдите с ортодонта си, за да ви направи ритейнър според етапа, в който приключвате с лечението. Ако свалите алайнерите без ретенция, е много вероятно да имате сериозен регрес.

# 1 114
Здравейте, аз също ще слагам алайнери.
Колебая  се между д-р Мисова и д-р Ончева .
Мисова ми предлага 7 000, а Ончева 5 000.
Ако има тя ни пациенти, може ли да ми пишат на лично за повече разяснения,защото ми се струва, че Мисова е почнала да претупва.
А също така да имате и наблюдения за работата на д-р Нели Джуркова?

Последна редакция: нд, 23 юни 2024, 20:48 от Alis99

# 1 115
И аз търся информация и доста чета напоследък! Много лоши коментари за Мисова, аз ходих на консултация при нея мила е, но е пълен темерут. Безплатно е може да пробваш. Ходих и при нейните зъболекари на консултоция, малки са около 25 - 30години.Така ми изчистиха зъбния камък, че ходих след седмица пак да ми го чисти друг зъболекар. Нищо не обеснява, казва и т.н.Пък то не може само аз да я питам все пак това си е нейното нещо, тя трябва да ме спечели.

# 1 116
И аз търся информация и доста чета напоследък! Много лоши коментари за Мисова, аз ходих на консултация при нея мила е, но е пълен темерут. Безплатно е може да пробваш. Ходих и при нейните зъболекари на консултоция, малки са около 25 - 30години.Така ми изчистиха зъбния камък, че ходих след седмица пак да ми го чисти друг зъболекар. Нищо не обеснява, казва и т.н.Пък то не може само аз да я питам все пак това си е нейното нещо, тя трябва да ме спечели.
Ходих при Мисова на консултация.
Имам горе-долу подобни наблюдения като твойте.
Наистина аз й задавах повече въпроси,тя не ми разясни всичко.
Знам, че съм по-специфичен случай но все пак.А ти къде другаде ходи на консултация?

# 1 117
  • София
Здравейте момичета, обмислям да си сложа алайнери. Може ли да ми препоръчате ортодонт от София, при който цените са по-ниски от 7000лв.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 14:39 от Биби-1

# 1 118
Здравейте момичета, обмислям да си сложа алайнери. може ли да ми препоръчате ортодонт от София, при който цените са по-ниски от 7000лв.
Не знам какви са цените за възрастни при Нели Дилкова, но я препоръчвам с две ръце като подход и умения. На дъщеря ми прекрасно се наредиха зъбите за година и нещо.

# 1 119
Привет! Искам да попитам, наистина ли е толкова зле положението при доктор Мисова? Лекувана съм два пъти с брекети, неуспешно. Дори не искам да си спомням през какво преминах. След втория опит ми сложиха ритейнър само на долна челюст. За горната трябваше да чакам да ми изработят, така и не се случи и зъбите ми започнаха да се движат както си искат. Накрая след доста четене, реших да опитам с алайнери.  Избрах доктор Мисова, защото прочетох само хубави неща за нея. В деня, в който платих цялото лечение, реших да прегледам отново форума и се натъкнах на много негативни мнения за нея. Направо съм отчаяна. Ако и този път лечението е напразно и ще е още 2-3 години, направо не знам. Сега съм на 12 шина и се наложи да ми направят нов скан, защото шината не пасва на едно зъбче. Беше ми обяснено, че не ги нося 22 часа, а аз ги нося средно между 20 и 22 часа. Има ли пациенти на доктор Мисова, които са успяли с лечението си и са доволни?

# 1 120
Понякога някой зъб просто е упорит и не иска да се премести, няма общо с това колко се носят чак толкова.

# 1 121
  • София
Носете ги максимално, не допускайте дни с под 20 часа носене. Аз се стараех да нося алайнерите поне по 22 часа, бях си го поставила като долна граница, за да ме дисциплинира.
Когато започнах лечението си, в един форум ме подиграваха и ми обясняваха как и 18 часа на ден били достатъчни. Сега моето лечение е успешно приключило (само с един рескан), а същите хора още са на поредния рескан и без задоволителен резултат.

# 1 122
От днес съм с таймер, ще ги нося 22 часа, без компромис и дано причината наистина да е в това, а не в доктор Мисова. Притесни ме, че имам рескан още на 12 шина. Казаха ми другите комплекти след 12-ти да ги изхвърля, те ще ми изпратят нови.

# 1 123
От днес съм с таймер, ще ги нося 22 часа, без компромис и дано причината наистина да е в това, а не в доктор Мисова. Притесни ме, че имам рескан още на 12 шина. Казаха ми другите комплекти след 12-ти да ги изхвърля, те ще ми изпратят нови.
Аз съм нейн пациент. В момента чакам шините от 4ти или 5ти рескан, не помня. Лечението ми продължава много дълго. Ако не се лъжа бях споделила какво се е случило при мен, вероятно сте прочели. Не бих я препоръчала по ред причини, но това не значи, че съм напълно недоволна. Виждам доста добър резултат. Малко ме е страх да го кажа, но му виждам края и бих казала, че лечението е успешно, въпреки това колко се проточи и останалите проблеми.
В България въпросът с прехвърляне на случаи не знам колко е развит. Бях питала друг ортодонт и ми казаха непосилна за мен сума. Виждала съм, че в чужбина местенето се случва и без никакво доплащане.
Колкото до новото сканиране, лично мое мнение е, че е по-добре да се направи такова, веднага, когато се види, че нещо не е наред, вместо да се чака да се стигне до края на вече предвиденото лечение.
За продължителността на носене, стремях се да не падам под 22 ч. Когато започна много да ми тежи на емоционалното състояние, го намалих до 21 ч. Мисля, че е важно да се носят по колкото време е заложено. Колкото до обвиненията от тяхна страна, можете да им се изрепчите щом са безпочвени. Нека се научат да питат по колко време ги носите, а не да обвиняват директно.
Стискам палци да се развият добре нещата при Вас Hug

# 1 124
Здравей foaming, при мен по същия начин вече много време продължава, моят зъболекар казва, че имам още малко овърбайт, а Мисова още миналата година вече ме гласеше за приключване. Затова по-назад бях проучвала за кратки лечения за цени. Иначе промяната е много положителна при мен, но не проумявам как тези милиметри да стане добър контакт ще дойдат с ретенцията, ако не са направени преди това...

Общи условия

Активация на акаунт