Отзиви за Invisalign

• 196 466
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Здравейте, дали има пациенти на др Джонева и др Джорова? Бих се радвала на мнения

# 1 186
Здравейте, може ли да ми дадете някакви отзиви за доктор Нели Дилкова и доктор Михаела Михайлова (СмайлЛенд в Дружба). Става въпрос за дете на 8г.
Благодаря ви

# 1 187
Здравейте, може ли да ми дадете някакви отзиви за доктор Нели Дилкова и доктор Михаела Михайлова (СмайлЛенд в Дружба). Става въпрос за дете на 8г.
Благодаря ви
Мога да дам мнение само за д-р. Дилкова. Прекрасна е, като лекар и като човек. Никакви забележки нямам, на дъщеря ми се наредиха зъбите за около година /започна на 7г./.

# 1 188
  • София
И аз съм с отлични впечатления от д-р Дилкова. Писала съм и преди - за мен е наистина талант в специалността си, мой близък ѝ е бил състудент и ми разказа, че още като студентка е била блестяща. Освен това е ангажирана, внимателна, помни всякакви коментирани детайли по лечението, съобразява се с всевъзможни фактори. При мен лечението съвпадна с въртележката около кърмене на бебе номер едно, бременност, раждане и кърмене на бебе номер 2 и на всеки от тези етапи д-р Дилкова отчиташе и медицинските, и чисто човешките му особености и съгласуваше стъпките по лечението с тях.
Доколкото разбирам обаче вече доста натоварена и се чака повечко за час. Което е обяснимо предвид качествата ѝ.

# 1 189
Големи благодарности за отклика, който ми дадохте.

# 1 190
Може ли актуални цени при доктор дилкова за алайнери ?

# 1 191
Здравейте, може ли мнение за доктор Софиен Риахи и ориентировъчна цена за брекети? Благодаря!

# 1 192
Здравейте интересува ме актуални цени при
Д-р Нели Дилкова. Също така има ли възможност за разсрочено изплащане и във какъв срок трябва да се изплати?

# 1 193
Мен също, бях на преглед и прегледът протече меко казано странно. Нямаше скан, а само снимка и доста обща информация за шините. Самата цена на лечение изобщо не беше спомената.

# 1 194
Здравейте интересува ме актуални цени при
Д-р Нели Дилкова. Също така има ли възможност за разсрочено изплащане и във какъв срок трябва да се изплати?
Питайте директно Дилкова при прегледа . Няма нищо лошо. Цената е важна за всяка сделка и трябва да се обяви.
Преди години прегледа ( нещо като запознаване с усулгата, без снемане на отпечатъци, снимки и т н ) не струваше нищо, май. Но офицялно трябва да ви даде даже писмена оферта.

# 1 195
  • София
Здравейте, има ли някой, който да е коригирал кръстосана захапка с операция със счупване на горната челюст по средата и експандер? Ако да, при кого се е оперирал и успешно ли е? Носила съм брекети преди много години, но проблемът с кръстосаната захапка си остана, помня че ми предлагаха да нося апарати за малки деца (вече бях 18+), което е погрешно, после ми сложиха брекети. За метода със счупването научих много години по-късно от YouTube видеа, което е безумно, при положение че навремето обиколих куп ортодонти и "светила" и нито един от тях дори не го спомена.

# 1 196
Здравейте, правя лечение с Инвизалайн в чужбина вече три години и съм крайно недоволна от зъболекарите си. Оказа се, че сега имам проблем със захапката, който нямах преди и искам да се преместя при Др Дилкова, защото тя изглежда има доста опит и позитивни отзиви. За съжаление намерих час чак за средата на януари. Някой има ли опит или съвет за получаване на по-ранен час?
Благодаря!

# 1 197
Здравейте! От няколко дни съм с Invisalign. С какво ги почиствате? Използвах кристалите на Invisalign, но тази ужасна миризма на белина не ми харесва. 😏

# 1 198
Таблетки от ДМ ползвам. Над сто са..за под 10 лв.

# 1 199
  • Пловдив
С таблетки Корега.

Общи условия

Активация на акаунт