Отзиви за Invisalign

• 204 583
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 750
Изяждай бързо една пържола преди това Simple Smile)))

# 751
Нищо особено не се случи при мен след атачмънтите.
Обаче най-неприятното нещо на лечението са периодите, в които задните зъби се разместват и захапката и дъвченето стават странни.

# 752
2 шини са много малко, за да се види разлика.
Най-най-рано има мнооого малка разлика около 8ма шина при мен Simple Smile
Всеки комплект шини премества ! някои ! зъби с част от милиметъра, затова процедът е бавен и видима разлика няма в началото.

# 753
Изяждай бързо една пържола преди това Simple Smile)))
Хахаха не бях видяла коментара, но така постъпих на обяд 😂 не беше нищо особено поставянето, 20-30 мин си с отворена уста, но това е най-дискомфортното. Сега алайнера ми е сууупер стегнат, за вечеря ще видя как е със свалянето и как ще се усещат зъбите, но предчуствам, че ще вечерям сладолед хаха. ✌🏻

# 754
Здравейте,
бих искала да знам някаква актуална информация за цените на алайнерите Invisalign, тъй като ортодонтът, който посетих ми предалага алаинери на Делталайн за 36 шини в моя случай и цена от 5500 лв.
Затова се замислих, дали не е много за българските алайнери и съответно, дали да не потърся някой, който работи с Invisalign, но все пак искам да съм ориентирана в цената им!
Благодаря предварително!

# 755
  • Пловдив
6000 при авансово плащане за неограничен  брой алайнери при диамантен провайдър на Invisalign в Пловдив.

# 756
Това е прекалено скъпо за българските алайнери. За тези пари както са Ви писали ще вземете Инвизалайн.

Здравейте,
бих искала да знам някаква актуална информация за цените на алайнерите Invisalign, тъй като ортодонтът, който посетих ми предалага алаинери на Делталайн за 36 шини в моя случай и цена от 5500 лв.
Затова се замислих, дали не е много за българските алайнери и съответно, дали да не потърся някой, който работи с Invisalign, но все пак искам да съм ориентирана в цената им!
Благодаря предварително!

# 757
Благодаря Ви за отговорите и на мен ми изглеждаше скъпо за БГ алайнери и съответния брой шини при мен.
Предполагам,че цената на българските, следва да се различава, затова и попитах за информация!

# 758
Не е изключено да има и увеличаване на цените в последните месеци (както всички останали стоки/услуги).

# 759
  • Пловдив
Да, има. До декември струваха 5700 при авансово плащане, а сега са 6000. Ние трябва да слагаме и на малката, но първо трябва да поработи с логопед, за да оправи позиция на езика. Та нищо чудно и още да поскъпнат, докато поръчаме Sad

# 760
  • София
Българските алайнери и ритейнъри струваха по 150лв миналата година, сега са по 180лв.

# 761
Българските алайнери и ритейнъри струваха по 150лв миналата година, сега са по 180лв.
Да, и аз така се бях ориентирала, но виждам,че има цени не много по-високи за Invisalign, и си мислех,че може би трябва да има по-голяма разлика в цената с българските! А и в някои сайтове за ортодонтски услуги за поставяне на бг алайнери се появяват цени на доста по-ниска цена от 150лв. на шина, и съответно се зачудих до колко това е реално и е така в действителност!

# 762
Това по 150лв да не е на комплект шина, или за цялото лечение?? Много съмнително ми звучи, кой ги сертифицира, че са обучени да работят с тях? Вие гледате ли ги тези неща, или само цената…

# 763
Това са неограничен брой шини ли е? Защото после ако се наложат още 20 * 180...

# 764
  • София
Това е цена за брой, не за комплект. Аз бях с такива. Хубаво, евтино няма. 🙂 Реално, ако имате нужда от по-голяма бройка шини, излиза по-скъпо от инвизалайн, за това не се препоръчва в такива случаи. Ако има нужда от доработка  се доплаща. Снемането на отпечатък, плана и всичко останало си е както при Инвизалайн.
На мен ми излезе с около 1500лв по-евтино.

Общи условия

Активация на акаунт