Отзиви за Invisalign

• 204 276
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 645
Аз ходя веднъж на два-три месеца

# 646
Здравейте , за София кой ортодонт ше ми препоръчате?

# 647
Нели Дилкова

# 648
Аз започнах лечение началото на юни. Ходила съм точно 3 пъти от тогава, следващото ми посещение ще е април.

# 649
Аз ходя на 4-5 седмици

# 650
А някой с опит с вадене на мъдреци и след това слагане на алайнери - колко време след ваденето може да се започне лечението?

# 651
Аз ходя също на 6 - 8 седмици.

# 652
Това с ваденето на мъдреци е доста индивидуално - дали са ретинирани или не… дори да са ретинирани, пак горе долу за две седмици до месец зараства мястото на операция. Но примерно при мен на долен мъдрец ми слагага и костозаместващо вещество, че тънка челюст а голям мъдрец, но това беше много време преди да сложа алайнери, хирурга трябва да каже кога е окончателно зарастнало.

# 653
Аз вадих горен, след като бях започнала лечението. Долу имам останал един ретиниран, но уж нямало да създава проблем. От 1 година нося алайнерите. Прегледи - през 1,5 месеца -2.

# 654
Здравейте, ходих на 2 места за консултация за Invisalign, но ми казаха че е препоръчително да извадя и 4-те мъдреца, като единият е близо до нерва. Можете ли да ми препоръчате добър орален хирург в София?

# 655
Аз започнах с алайнерите 2 седмици след изваден мъдрец. Толкова ми казаха, че е достатъчно, за да зарастне раната. За хирург в София съм била само при Стоян Казаков, вади ми долен мъдрец близо до нерв.

# 656
  • София
Здравейте,
Отидох на консултация с детето,което е на 14г за брекети,но ни препоръчаха Инвизалайн.
Става въпрос за д-р Мария Лекова 2В Дент-Кръстова вада.
Имате ли отзиви за нея ?
Цената е 4000лв.
Прочетох,че цената е около 6000 за Инвизалайн,при нас проблема е малък,но не съм сигурна дали това има значение ?!
Притеснявам се дали е Инвизалайн ...?
Прочетох за д-р Дилкова отлични мнения,имате  ли мнение за д-р Пападопулу ?
Благодаря

# 657
В сайта на инвизалайн можеш да провериш дали доктора има лиценз да работи с тях..

# 658
  • au bout du monde
Някой скоро да е ходил при Мисова? Как протича консултацията?
Цената още ли е 6000лв?

# 659
Доколкото помня, консултацията беше безплатна миналата година, вече сканиране и план на лечение като навсякъде се плаща и влиза в общата цена. Днес съм на преглед и ще попитам.
Редакция - има 5% увеличение след нова година, пак има вариантите за разплащане, но не ми казаха конкретно цена, казаха др Мисова на преглед ще каже

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 15:08 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт