Отзиви за Invisalign

• 197 103
  • 1 239
  •   1
Отговори
# 1 230
  • sofia
Малкият най-накрая приключи....след 4 години. Че беше сложно неговото, беше. Изникнал кучешки в небцето, който трябваше да се премести на мястото му. Дълбока захапка и всички зъби бяха наклонени навътре. Иначе си бяха подредени.
След първия сет, който не изкара докрая, имаше още две ресканирания (някаква доставка плащахме на последното). Пружини, ластици, кво ли не. Накрая вече се бъзикаше с доктора на кого му е писнало повече 😂
Иначе платих всичко в началото и после 2-3 пъти се е налагало нещо по 100-200 лв....а и мъдреци вади, ама то си беше отделно.
Целият кяр от работата е, че се хранеше нормално.

# 1 231
Един сет няма да постигне видима промяна, това е ясно. Но аз и не разбрах ако има само проблем със захапката, вие каква видима промяна очаквате?

Иначе ако планът не е постигнал целта си, се прави нов скан, нов план и отначало. Не е изобщо рядкост. Аз лично имах 6 плана.

Бихте ли споделили при кой ортодонт сте били?

# 1 232
Дилкова

# 1 233
Здравейте,

В края на лечението си с Invisalign съм, предстои изработване на ритейнъри, но искам да проуча различни ортодонти, тъй като на мястото, което посещавам, цените на всички услуги за х2.

Ще ми препоръчате ли ортодонти в София, от които сте доволни и също, ако знаете конкретни цени на ритейнъри (постоянни и свалящи се)?

Благодаря! 🍀

# 1 234
Свалящите се ритейнъри ви препоръчвам да са оригиналните на Инвизалайн - Вивера. Тия, дето ги изработват в кабинетите, са страшно неудобни и гадни. Имам и от двата вида.
Постоянните едва ли имат огромна разлика в цената.

# 1 235
Благодаря!
За мен комфортът също е номер 1 и не бих правила компромис с него. Ще поръчам със сигурност Вивера, но просто имам усещането, че и при тях цените варират, както при пакетите Invisalign.

# 1 236
  • София
Аз се чудя дали е възможно при друг ортодонт въобще

# 1 237
Моите са Вивера и за 3 комплекта (които стигат за около 2 години), платих 810 лв. Това, обаче беше преди около година, освен това, цената беше фиксирана в договора. В момента ме знам колко би струвало. Voeva dental.

# 1 238
Аз нося първата Вивера вече 10 месеца и не е мръднала

# 1 239
Аз нося първата Вивера вече 10 месеца и не е мръднала
Къде сте правили ритейнърите?

Общи условия

Активация на акаунт