МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - тема 3

• 129 261
  • 770
  •   1
Отговори
# 750
  • София
да, Нори4ка, права си в обикновената спермограма се оказа, че не е включено, вчера разпитах док, на процедурата, която предстой щяло да се види ако има отклонение в морфологията, защото, когато била добра обикновената спермограма не се налагало да се пуска по-разширена Hug

# 751
Радвам се, че съм била полезна.А щом вашата спермограма е добра - СУПЕР!
Успех на всички! Hug

# 752
  • София
НОричка спермограмата уж е добра,ама другите неща не са ни добре, щом сме го докарали до Ин-Витро Simple Smile

# 753
  • Русе
При нас бяха понижени брой, подвижност и морфология. За операцията на варикоцеле при д-р Кацаров март 2011год. дадохме 500 лв

# 754
Петя, вие колко бяхте по Крюгер?

# 755
  • Русе
8 % с нормална морфология по Крюгер

# 756
Ние сме с 6% и аз се надявам на естествена бременост  newsm78

# 757
  • Русе
Дано да стане. Ние сме и с лоша подвижност. Аз съм бременна след самофинансирано икси. Имам малко трудна и проблемна бременност. Дано всичко е добре до края.

# 758
Момичета, ние сме с 3% нормални по Крюгер.Действаме си за нормална бременност, ама сега подаваме и документи за фонда, а март месец мислим да направим едно инсе.
Петя 78, колко ви струваше всичко по процедурата?Хич не ми се чака цяла година и мисля да теглим кредит.
Лека и безпроблемна 9-месечна бременност!

# 759
да, Нори4ка, права си в обикновената спермограма се оказа, че не е включено, вчера разпитах док, на процедурата, която предстой щяло да се види ако има отклонение в морфологията, защото, когато била добра обикновената спермограма не се налагало да се пуска по-разширена Hug
При нас само морфологията е проблема и го откриха точно чрез разширена спермограма.

Петя, благодаря за отговора. 500 лв. не е скъпо за операция, дано да е успешна. А операцията тежка ли е? Колко време болничен се налага след нея?

# 760
  • Sofia
При нас само морфологията е проблема и го откриха точно чрез разширена спермограма.

Петя, благодаря за отговора. 500 лв. не е скъпо за операция, дано да е успешна. А операцията тежка ли е? Колко време болничен се налага след нея?

Операцията не е тежка, до два три дни ще е супер. Мисля, че дават 15 дни. Успех! А не беше ли 500 лв. като се занесе направление от личния лекар? Имам някакъв такъв спомен, че носихме нещо по здравната каса.

# 761
Miho, благодаря за отговора. А знаете ли колко струва операцията без направление от личен лекар? Ние не живеем в БГ и няма опция здравна каса при нас. Има ли някой, който се е оперирал при Кацаров и не е минавал през здравна каса?

# 762
  • София
Ние не носихме никакво направление, платихме 450лв, но беше декември 2009.

# 763
  • Sofia
Miho, благодаря за отговора. А знаете ли колко струва операцията без направление от личен лекар? Ние не живеем в БГ и няма опция здравна каса при нас. Има ли някой, който се е оперирал при Кацаров и не е минавал през здравна каса?

Жълта Роза, според мен най-дсобре, звънни на телефона на Кацаров - http://www.drmilenkatzarov.com/ вдига го сестрата, питай я и тя ще ти каже най-сигурно. 

# 764
Miho_She, мерси за сайта!  bouquetДа звънна ама ние с тази голямата часова разлика... не е много удобно. Гледам, че на сайта можеш да направиш запитване и така ще направя, предполагам ще ми отговорят на е-майла. Щом Бамба казва, че 2009 е било 450 лв. без направление сега няма да е повече от 1000 предполагам.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт