FarmVille - 29 тема

• 38 288
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • UK
Взех си табелката за био боровинките, или каквото там бяха. Simple Smile Време е да садя за следващата табелка. Simple Smile

# 166
Инсталирах си тулбара и ми даде 10 FV, а къде мога да прочета подробно за бота? Погледнах на 1 стр. но не го открих  newsm78

# 167
# 168
Сега си влизам във фермата и гледам някакво прасе до девойчето стои, с балонче над него. Какво иска?

# 169
Сега си влизам във фермата и гледам някакво прасе до девойчето стои, с балонче над него. Какво иска?

Чака да дойде Коледа...моето човече както държи брадвичка  newsm65

# 170
  • E-CLM & CH-VD

Четох във фрийка, че ако му дадеш подслон, до 24 часа ще имаш малки прасенца  Laughing Угоявай ги и на Коледа сме у вас  Joy

На принципа на осиновяване на животните е  Peace

Чака да дойде Коледа...моето човече както държи брадвичка  newsm65

Joy Joy Joy

# 171
  • Бургас
моря се вече 4-ти ден с тоя еделвайс  Confused - някой може ли да каже дали поне дава табелка?

# 172
  • Кърджали
Еделвайса май няма табелка...Аз тия дето ги пускат не ги садя, сея си тия дето дават табелка. Био боровинките ги няма при мен пък  Crossing Arms И прасето не ме е посещавало  Crossing Arms Не е честно  Whistling

# 173
и на мен не ми пуска проклетата пчела майка  Rolling Eyes

Инсталирайте си временно тулбара на GU, ако искате махнете другите отметки, да не хваща нищо, освен пчела майка. Така ще ви хване от стената. Моята така я хванах - нали го пускам, когато така или иначе съм на стената, после го спирам, но хвана пчела  Peace

тулбара ми е инсталиран.Но нз от къде да си махна др отметки  Rolling Eyes (може и да е писано ама...)

# 174
За трети път попадам на прасе майка от стената и като кликна на него ми изписва:
You've already claimed this little lady. Place her on your farm to share some piglets with your friends!
 Потърсих в кутията - НЯМАМ!?!?
Имате ли идея къде да го търся?

# 175
  • Кърджали
При мен се появи това просволуто прасе.Каза ми,че се е изгубило от фермата на една комшийка и да си го върна там кат ого публикувам на стената на съответната комшийка.Сега чакам да видя мен ще ме огрее ли нещо от това  Rolling Eyes

# 176
Който има боровинките - да сади бързо, защото наистина са само за щатите  smile3511
Който ги няма - да не се и надява да ги пуснат  Naughty

# 177
и на мен не ми пуска проклетата пчела майка  Rolling Eyes

Инсталирайте си временно тулбара на GU, ако искате махнете другите отметки, да не хваща нищо, освен пчела майка. Така ще ви хване от стената. Моята така я хванах - нали го пускам, когато така или иначе съм на стената, после го спирам, но хвана пчела  Peace

тулбара ми е инсталиран.Но нз от къде да си махна др отметки  Rolling Eyes (може и да е писано ама...)

Ето от къде  Peace

# 178
И на мен така - 4 дена не съм се погрижила за тях и оп 4 отлетяха... а съм го обирала всеки ден, но цветя не съм садила  Outta Joint Явно трябва...

Откакто го пуснаха кошера всеки ден саде цветя и кошера със сигурност обирам  Crossing Arms

# 179
  • Кърджали
Който има боровинките - да сади бързо, защото наистина са само за щатите  smile3511
Който ги няма - да не се и надява да ги пуснат  Naughty

А тия пък...Света да не почва и свършва само със Щатите?

Общи условия

Активация на акаунт