Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 596
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
Сю, абсолютна разкошница и красавица е Лия  Hug Hug Hug фантастично, пухкаво, прекрасно бебе!

А майка и грее все едно е снимала водно раждане за Холивудска продукция, а не е раждала 3800 бебка  Grinning
И тати грее, а мъничката много ми прилича на тати  Grinning

Да сте много щастливи тримата! Дай боже всекиму толкова спокойно, усмихнато и чудесно раждАне, като твоето!

# 241
Леле Сю, малката е много красива, кукла!
А ти както са казали момичетата си голяма свежарка!
Много готино семейство сте!
Момичата, там където сте правят ли ви всеки месец мануален преглед за проверка състоянието на шийката на матката?
Във френско всеки месец, но тук не.Дали не трябва аз да и искам такъв, защото тук няма такава практика, а е важен.

# 242
   Siiu, прекрасните, много,много щастие ви желая и на тримата и да сте винаги в такава красива хармония. Малката е прелест Heart Eyes и двете изглеждате много релаксирани и спокойни Grinning

# 243
Сю, големи сте сладури  Heart Eyes !

Момичата, там където сте правят ли ви всеки месец мануален преглед за проверка състоянието на шийката на матката?

Не, не ми правят, не бих допуснала без причина да ме ровичкат  Naughty , абсолютно ненужно е, особено пък в ранните месеци. Вече съм след термин и още не са ме "бъркали".

# 244
  • Rennes, France
Мари, мен /тук във Франция/ - всеки път прегледа ми при гинеколожката е мануален преглед - тоест съвсем леко и внимателно "бърка" и проверява томно за секунди, и след това е ехото.... Така се почна още от първия преглед, когато бях 5-6 седмица.... Ама аз се доверявам да ти кажа - докито ми е готина, с препоръки и много внимателна. А, и мери ми тегло и кръвно... Това е Hug

# 245
Да , този преглед е задължителен при нас, и мен така, макар ,че докторът ми беше бивш ръгбист, със супер големи ръце, никога не съм имала дискомфорт.

# 246
  Eто ме, вече офицялно по майчинство  Laughing Цял ден се държа да не ревна, успях даже, прибрах се и право на компа да видя новините за Боби и като прочетох разказа на Сю, лелеее рев ли бе да го опишеш  Laughing Браво Сю, чудесен разказ, снимките са страхотни, а малката е направо Ангелче, да ви е много здравичка. А Боби аз и през ноща като станах проверявах за новинки, но ще изчакаме още малко  Simple Smile Днес иначе на работа имах много изненади, цветя, балони, подараци и тн. Голямо вълнение беше, сега обаче отивам да си поспя, че едвам гледам.

mari:) мен никога не са ме проверявали. В Англия май няма такава практика.

# 247
хайде имам честта да донеса голямата новина!!!!

днес в 16.20 часа боби роди Леа Ерика!!!! малката тежи 3600 грама:) боби каза че е било "большой театър" и е зор,но кеф:)
боби,честито и тук! пожелавам ти сега едно супер майчинство и супер детство на малката ти дъщеря!

# 248
Сю,и аз да кажа все пак,че снимките са ти чудесни,а и раждането....другите момичета са казали вече всичко.аз се присъединявам към тях Hug

# 249
Добре дошла на Леа Ерика!
Да е здрава, усмихната и да носи смао радост на мама и тате!

Боби, браво и на теб! Бързо възстановяване и те чакаме с разказ и снимка!  bouquet  bouquet  bouquet

# 250
БРАВООО БОБИ!МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С МАЛКАТА ВИ ДЪЩЕРИЧКА ЛЕА ЕРИКА!ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА  bouquet

# 251
  • Rennes, France
БОБИ МОИТЕ НАЙ-ИСКРЕНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! ЧЕСТИТА ДЪЩЕРЯ ЛЕА ЕРИКА. ДА ВИ РАДВА С ТАТКОТО, ДА СЕ СМЕЕТЕ И ВИНАГИ ОКОЛО ВАС ДА Е ЗАБАВНО newsm44 newsm51.
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ С ДЪЛГООЧАКВАНАТА КОКОНА... Hug Hug Hug
ЩЕ ЧАКАМЕ ДА РАЗКАЖЕШ ЗА "ТЕАТЪРА" И ДА НИ ПОКАЖЕШ МАЛКАТА... АМА ПУСНИ ЛИНК ТУК В ТЕМАТА, ДА Я ВИДИМ ДОБРЕ ВСИЧКИ  bouquet

# 252
обзалагам се,че разказа ще бъде доста интересен....чакам го с нетърпение хихихихихи

# 253
   Боби Честито!!!! newsm51  Най-чаканото бебе newsm44 Да е здравичка, послушна и да ви дарява с много щастие малката Леа Ерика(много хубаво име Heart Eyes). На теб бързо възстановяване Hug

# 254
Ха...а аз ви бях наредила първо Боби , после Сю, Маритка, а то какво стана -обратен ред!
И аз чакам с нетърпение разказа на Боби.

Общи условия

Активация на акаунт