Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 509
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Реших аз, че няма да излизам, така ми се вие свят, че ме е страх да не припадна някъде. Ще чакам мъж ми да се прибере от работа и да идем до магазина поне да се разтъпча.
  Диде има време да се обърне, не се притеснявай толкова, сега като си дойде домочадието и бебето ще скокне  Simple Smile Те защо изобщо са ти казали толкова рано само да го мислиш.
  Синьо аз като търся нещо и не намирам влизам в ибей  Laughing Поне в английския имам чувството, че има всичко на планетата. Та сега влезнах и само на първи поглед ми излезна, това легло на Мадъркеър http://www.mothercare.com/Bedside-Cot-Beech-Finish-Save/dp/B000I … 5041&mcb=core  и това http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Nursery/Cots-and-Cotbeds/Ri … n-Natural(0078325)  Незнам дали ги имате тези вериги магазини при вас, но имат доста модели с падащо предно. Това второто е по-голямо легълце. Порови, сигурна съм, че ще намериш. Даже сега и това видях, то немско http://cgi.ebay.co.uk/BEDSIDE-COT-2in1-CO-SLEEPER-HEIGHT-ADJUSTA … sh=item4cf0bc57a3
 звездичка честит подарък, аз пак не разбрах - в къщи ще раждаш, така ли  newsm78
Agent Provocateur честито за резултатите, а за хобито не го запускай, определено ти се отдава доста. Никога не е късно  Simple Smile

# 526
Agent Provocateur
 чудесно за резултатите!И на мен ми се снима, но така ми треперят ръцете, че няма накъде повече. Rolling Eyes Но и аз някой ден... па макар и със статив. Crazy

Няма как и да искам да раждам у нас( минаваше подобна  мисъл), са ме писали "рискова бременност" и  трябва да раждам в болница, че и с гинеколог, а не с акушерка. А така ми се щеше да опитам поне веднъж с акушерка. Предния път раждах пак с гинеколог заради преносването.

# 527
# 528
 звездичка, а защо са те сложили в графа "рискова" нали накрая резултата за диабета беше ок.  В Израел не се приема много раждането вкъщи, за 3то-4то дете по принцип, зарадии бързото раждане( има доста такива многодетни семейства тук Grinning). И ако се роди вкъщи бебето трябва до 24 часа да се отиде с него в болницата иначе си губят всички права за майчинство, помощи и т.н.
      Agent Provocateur, и аз да отбележа, че имаш талант. На мен единствения ми талант е да ценя изкуството Mr. Green Честито за резултатите от БХС.
      Синьо,  и аз вече носталгично чакам есента Grinning, а като се замисля, че в БГ хич не я обичах, а сега се моля да мине август по-бързо Crazy
    Отивам да готвя, дейност при която свалям по литър вода тези дни  #Crazy
   Марита, Алесандро е вече голям мъж направо Heart Eyes. Много сте сладки, снимката с червените чорапчета е уникална Heart Eyes

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 18:07 от mimkis

# 529
Гаца Баца (марита)
 ох, че красота! Hug
Значи вече си кърмиш и навън, а?

mimkis

то пък тук едни детски... 50 евро на месец. Майчински няма. Mr. Green Ако не се смятат 3-те платени месеца де.

Рискова ме сложиха още в началото и връщане назад няма. Като отидох първия път  при акушерката ме изкара с кръвно 140 на  90( ли беше или 80),  и понеже съм имала голямо бебе, а и съм към 35( чак догодина ще ги навърша) и хоп ме прехвърли на гинеколог, въпреки че и захарта ми си бе във норма.  Бях шокирана, понеже тук не те пращат тука-така на специалист. Та явно се презастрахова нещо си.

Та затова сега си ходя често на ехограф и т.н.

# 530
Маритке, много сте хубави, и таткото колко доволен изглежда, ама то с такова синче как няма да е доволен.А за малка принцеса не се ли замисляте Wink, я виж колко бързо влизаш във форма, все едно не си раждала.
Агентката си я знам от една друга отчетна, че е много добра с апарата Hug
Отивам при гинеколога си.

# 531
Гаца Баца (марита), много сте хубави!

звездичка, аз си мислех, че ако си с безпроблемна бременност в Холандия първият избор за раждане е вкъщи. На мен така щеше да ми е много лесно да се реша за такова раждане, а и да убедя други хора също.
Радвам се, че не си истинска рискова бременност. Simple Smile

tsvelichkova, благодаря за линковете. Да, в Германия досега сме намирали само такова малко легло. Но не искам такова, защото едва ли ще се ползва повече от 6 месеца, че може и толкова да не са. Наистина са прекалено малки. От e-bay няма да тръгнем да поръчваме, но сега ще погледна в немския, може да изскочи някоя фирма в Германия. Mothercare си нямаме.

Agent Provocateur, браво за добрите резултати.

Моя милост пак спа днес. Simple Smile Общо взето проспах деня - веднъж след закуска и веднъж след обяда. Laughing Гледам е спряло да вали и сега следва разходка.
До скоро!

# 532
mimkis хахаха надявах се никой да не ги забележи....чорапчетата де:)) как съм се тюфкала,че забравих детето да ходи така "издокарано" хахахахха....иначе е порастнал да...и му се поизглади физиономията,че беше намачкан хахаха

звезди,то нищо май не ми пречи,като се гледам...психически де.иначе ми липсва възглавницата ми за кърмене:) за съжаление там с червените чорапчета го кърмих за пръв път навън,но забравихме да го документираме,та вчера викам айде това е за втори път и може да мине за първи:)

мари,изглеждам направо ужасно:( срам ме е да ти покажа едни други снимки с телесата ми (добре изглеждащи телеса и преди бременността) да откриеш 10-тте разлики Mr. Green и нямам никакво желание нито да се гримирам,нито нищо,а и къде ти да се гримирам....да земе да се алергизира детето,ак ого допра с гримове.
иначе....замисляме се да.аз и без това сега с две момчета....ще м исе едно момиченце да избачкам,но....все още много ме е страх и не го обмислям сериозно.ако забравя с времето и ми дойде спонтанно,както сега ми дойде желанието и момента.....може би:)

Синьо мерси и на теб!:)

# 533
...
звездичка, аз си мислех, че ако си с безпроблемна бременност в Холандия първият избор за раждане е вкъщи. На мен така щеше да ми е много лесно да се реша за такова раждане, а и да убедя други хора също.
Радвам се, че не си истинска рискова бременност. Simple Smile

...

Ами аз като имах възможност ме тресяха простотии от рода на "ама защо мен не ме боцкат всеки месец", ама "защо не ме гледат на ехограф" и т.н. Mr. Green А за раждане вкъщи дори не ми се мислеше, и този път си представих една идилия, а то...
Но въпреки всичко съм много позитивна и не мисля да стоя  в болница дълго. отивам раждам -  по естествен път и ме пращат вкъщи. Whistling

# 534
  • Eemnes, NL
Виж тука:

http://www.baby-walz.nl/dmc_mb3_search_pi1.num/10000/dmc_mb3_sea … antje.a930.0.html

и тука:
http://www.baby-walz.nl/dmc_mb3_search_pi1.num/9/dmc_mb3_search_ … taten.a832.0.html

Ами така каза акушерката ми последния път, че ако не се завърти докрая ще е секцио, не я попитах защо, може би е свързано и с лапарото ми от миналата година, а да ти кажа аз от това поне което изчетох всяко седалищно си е доста рисково и много често завършва със секцио така или иначе, няма значение дали си раждал, а то и с от моето са минали вече почти 8 години. Ще видим, каквото е такова, няма да го мисля от сега. Довечера ще пробвам с хипнозата и разговора. Wink Flutter
Маритке - големи сте сладурчовци - пу,пу. Hug
Клерет - и от мене имая стиснати палчета. Peace

# 535
Здравейте момичета!

Ама, хич не остава време за форум напоследък.... не съм ви чела отдавна, а за писане и дума не може да става....
Ние с Дамян сме добре. Преборихме се с препълнените гърди и чувствителните зърна за 3 дни (кошмарна работа  #Cussing out), то не бяха топли компреси, студени зелеви листа и какво ли още не. Милото бебче така се измъчи.... Гърдите ми като камъни, млякото като шурне, тече със страшна сила и го задавя, но той милия геройски стиска и не пуска. Слава богу, изглежда преминахме през това изпитание, но май някакви колики започват да ни мъчат. Сега човека спи в слинга на гърдите ми докато аз драсна 2-3 думи. Иначе вечер не мога да се оплача, ставам само 2-3 пъти, но си наваксваме с кърменето през деня.
 Hug за всички.
Стискам палци на тези, на които раждането им предстои.  Hug

# 536
Диде относно обръщането на бебо на мен също ми бяха казали в твоите седмици, че сме седалищно, но сега вече се обърнахме! Препоръчвам ти докато гледаш тв и когато имаш възможност да седиш на 4 крака като котка и наистина много му говори нашия мъж точно така се обърна! А колкото до начините за обръщане от доки и двата които знам са ръчни едният е отгоре на корема, а другия по някакъв начин отвътре, но не гарантирам, че съм разбрала правилно! Тук биха направили всичко преди да се стигне до секцио не го обичат и това си е! Ох целивки на всички, че вече едвам изържам нямам търпение да си излезе това дете и да се гушкаме с таткото вече!

# 537
Клер  Hug. Ти ако не се пребориш с кърменето, няма кой  Hug

Синьо, и ние търсихме креватче на което да се сваля преградата и като не намерихме бяхме решили просто да го сглобим без преграда  Tired.

sterretje, не знам дали са ти пускали този сайт

Агент, браво на Андрешко (Mr. Green) за добрите резултати

Хайде августинки, вие сте наред  Hug. Апропо, къде се загуби Мики?

# 538
Синьо, и ние търсихме креватче на което да се сваля преградата и като не намерихме бяхме решили просто да го сглобим без преграда  Tired.

Гениалните решения винаги са прости!  Hug
Мерси!

# 539
Добро утро, ние сме от ранобудните Grinning Цяла нощ не се спря бебока, тия жеги ни развалиха синхрона, преди беше по-активен през деня, сега спи през деня , а нощем лудува Crazy
Цитат
mimkis
 то пък тук едни детски... 50 евро на месец. Майчински няма.  Ако не се смятат 3-те платени месеца де.

И тук са само 3 месеца, но мисля, че и те се губят, ако не занесеш бебето на преглед до 24 часа Thinking Има някакви единични суми като в БГ също за 1-во са около 100евро мисля, а за следващите по 50. Детските нямам представа колко са Peace
      Може би малко прибързано са те сложили рискова, особено що се отнася до кръвното. НА мен на един от прегледите ми беше 140 на 80, но бях се ядосала, че много чаках, след 5 мин ми го измериха пак-беше си 120 на 80. Но явно е заради първата бремнност и както казваш се презастраховат.
      Маритка, аз забелязвам детайлите най-вече, сладури сте ще ви отива и девойка наистина Laughing
      Juturna, добра идея   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт