Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 398
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Джени,тя Цвети те питаше дали си ти,не аз  Laughing .Благодаря ти за инфото относно Даун,значиииии да съм спокойна,защотото нито са ми звъняли,нито пък имам писмо от болницата.Ти къде си междудругото?Имам предвид в Лондон ли си и ако си къде точно? Simple Smile

# 661
Сори ама ще ме извините, че вече мозъка почри ми го няма! Аз съм до хамерсмит и уимбълдан, а ти ?

# 662
Ххахахаа..няма нищо,бременна си все пак,всички сме така!Това е южен Лондон нали,или се лъжа ? Thinking Ние за сега сме на Стратфорд-източен Лондон,надявам се да имаме късмет и да останем в тоя район,защото хич не ми се занимава с местене на болници и подобни,но ако се наложи ще местим и района,какво да се прави!Гледай как занимаваме всички с нашите неща,не трябваше ли това да го пишем на лични? Blush  Laughing

# 663
  • Rennes, France
Сю...честита годишнини! Много любов и щастие... bouquet
Няма нищо по-хубаво от това да имаш мъж до теб, който да ет обича повече от всичко на света...и аз така с моята половинка, ама наистина любовта на живота ми  Heart Eyes

Джени - айде ти си наред....Абе май има още дна мама, която се изгуби, а беше не термин... newsm78

# 664
gerchy не се притеснявай, занимавайте ни и без това темата позамря, пък и аз съм клюкарка  Joy А за местенето, мале направо ужас. Е за това не ща да чувам за Лондон. Дано намерите нещо по самостоятелно и да е скоро, че незнам с бебето как ще имаш нерви и условия. Аз един едвам изтърпявам, пък той даже е свестен, ама мен ме блъскат хормоните.
cutty Дженни и bebolinka82 чакаме сега  Simple Smile Английски бебета, аз съм на първи ред с пуканките за разказче  Mr. Green И Мики разбира се, но тя може и вече да е мама. Успех и на трите  Hug

# 665
  • T"A
 Crazy Ох, станах разногледа от търсене на постове на Клер и Кю  Heart Eyes

За хлътнали зърна помня, че и Хуничка имаше някакво решение, дали не бъркам?

Моите бяха разранени от неправилна поза, така че бременилки да знаете - това  е първото, което си заслужава да се провери (че е и най-лесно поправимо)  Wink  Hug

Мимкис, за зърната най-препоръчвано е да се мажат с ланолин (ако с кърма не успяват да заздравеят). Тук (имам предвид в този форум) препоръчват ланолина на Лансинох, но аз си бях купила на Медела (клик). Има почти незабавен ефект и не трябва да се измива преди кърмене на бебето. Самото измиване само изсушава зърната, което, ако са разранени, е последното нещо, което една жена би искала  Peace Пък и гладното бебе никак не чака майка си да си прави тоалет на гърдите, ако то е решило, че трябва да яде сега и веднага Simple Smile (това последното го пиша, защото мен ме подведоха да си купя един крем, който обаче трябва да се мие - не го ползвах изобщо, директно пратих Ментов да търси ланолин под дърво и камък)
Моля Пепеляшка да ме поправи, ако пиша врели-некипели  Hug
На Лансинох в нашия вилает има продукти, които си заслужават - напр. ако искаш да съхраняваш изцедена кърма, техните опаковки се водят за No1 (много са ми препоръчвани, имам ги, но още не съм замразявала). С опаковки на други фирми се прекарваш, защото не се затварят добре.

Сю, честито! Много да се обичате и грижите един за друг   bouquet

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 22:55 от Mentha

# 666
Момичета моето майче ми казва нещо което ще пробвам ако не дай боже имаме нужда! Тъй като тя навремето с мен е била с адски проблемни и почти изчезнали върна моята баба и е дала да си сложи черупка от орех с памук потопен в зехтин! Слагате го и го оставяте там докато малките ви съкровища нямат нужда от манджа! Ако някой иска може да ме пита за подробности но с моя мозък май нещо не мога да обяснявам като хората!

# 667
Мдаа, май тук в Английско е на мода бебетата да излизат fashionable late... Crazy  #Crazy Laughing Laughing Laughing
В августинската тема всички родиха вече, само аз останах да си мътя.. Там ми направи впечатление, че в БГ всяка която стигне до термин я взимат в болница за предизвикано раждане, а на мен акушерката постоянно ми повтаря: "ааа щтом ти и бебето сте добре ще го чакаме още малко".. Почвам да се замислям дали тук нещо е сбъркана системата...

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 12:40 от bebolinka82

# 668
  • Торонто/София
здравейте - мерси за милото посрещане!
звездичка - преди колко време бяхме във 90 дневната диета тема - ето че пак се засичаме  Mr. Green

# 669
...
звездичка - преди колко време бяхме във 90 дневната диета тема - ето че пак се засичаме  Mr. Green
Преследваме се из форума. Whistling

bebolinka82
 е щом е за модата... Crazy

# 670
Привет!

Аз бях 4 дни в болница и не съм ви чела. Отивам да наваксвам.

# 671
     Clairette, Боби преборихте ли се с кърменето?

Ние не  Cry . Алек има къса юздичка на езичето (трети тип) и не може да засуква правилно, което в комбинация с моите 1 плоско и едно вдлъбнато зърно е просто ужас. В момента зърната ми са като премазани с чук, кърмя в адски болки и рев всеки път, ама няма да се дам. Дано издържа  Rolling Eyes . Иначе, да чукам на дърво, кърма имам и той яде като змей. Проблемът е в разранените зърна и кошмарната болка.

Клер, при мен е обратното - всички и до ден днешен (и аз също) са впечатлени от големите зърна, работещи като за световно, но бебето е мързеливо и почти нямам кърма... Имам една приятелка в Люксембург, тя се е борели месец и 10 дни , бебето е свалили повечето от кило, но е успяла и се е справила. Не е давали добавки като мен, аз обаче отдавна започнах и няма как вече!

Челси/джени, не разбрах това с ореха, ама нали ти е ред да раждаш вече - няма да питам Joy

Успех на всички мами и както Мента е казала - подгответе се за добра поза и спокойно кърмене! Никакви нерви и си следвайте инстинкта, особено ако ви се виждат не наред съветите на околните! И силна храна! Аз съм като слоница, но после ще му мисля с килата, че и дрехи нЕма Joy

# 672
Ох момичета, не съм мигнала тази вечер. Голямо безсъние пак ме гони.
Не мога да си почина, а има много ангажименти и работа.
Освен това, мъжа ми много хърка и ако е така и с бебето, как ще спим заедно - не знам.

Ще се приготвям, отивам да търся обувки и дрехи за Мила, че времето тук е много странно, летните не влизат винаги в употреба.
А и от другата седмица, ще е ученичка. После ще ви прочета. Лек ден!

# 673
Здравейте Grinning
 Синьо, дано всичко е наред е при теб след престоя Hug
  booboo's mama, добре дошла!

Цитат
Ох момичета, не съм мигнала тази вечер. Голямо безсъние пак ме гони
   Аз съм така вече две седмици ooooh!, много е гадно само придрямвам, а дълбок сън не Tired, после цял ден се влача като парцал Crazy Дано скоро премине този етап и се наспим малко повече Hug
     Мента, аз не знаех, че може Ланолин, за това и казах, че не съм много за съвети, а относно тоалета преди и след кърмене така пише в книгите Blush , все си мислех, че нищо не може освен може би зехтин или някакви бабини илачи Rolling Eyes Аз сега използвам за гърдите, които ми се набраздиха ужасно с червени стрии, ето този крем, който е около 70% ланолин, но пише в листовката, че не се препоръчва по време на кърмене, вероятно ,защото не е чист ланолин Peace Доста неща използвам на Dr. Wolff, вече много години и съм доволна от всичко, което съм пробвала. От Б-ия си взимам, в Израел мисля, че няма, а не съм и проверявала. Мисля да поръчам на майка ми за мазане по време на кърмене да ми вземе това, ако не го намери ще си взема препоръчаното от теб Hug  
ПП.Намерих листовката и на български

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 06:51 от mimkis

# 674
Аз съм се приготвила с ето този крем http://www.boots.com/en/Lansinoh-Lanolin-56g_26481/?CAWELAID=334 … h%20Lanolin%2056g
тук е един от водещите и най-разпространени!
А Боби питай мило то моето раждане и то прословуто ще стане! Ще се опитам да го обясня отново! Потапяш хубаво едно памуче в зехтин и го слагаш в черупка от орех, така направено го поставяш на зърното и го държиш там от хранене до хранене! Ако пак нещо не съм го обяснила, а някой се интересува питайте тук съм момичета няма да раждаме !
Аз имам един въпрос някой имал ли е тук се казва membrane sweep не знам как е на бг! Аз днес в 3 наше време имам час за акушерката ми и ми препоръчаха да помоля за такова, а аз хич не съм образована по този въпрос, ще се радвам на малко помощ! Бая четох в господин гугъл ама ми се иска и ако някоя от вас го е имала да сподели наблюдения- дали боли и как се е чувствала след това! 

Общи условия

Активация на акаунт