Днес ми е мъчно, защото... 13

• 35 259
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • на дъното
Мила diana_val4eva за жалост е пълно с такива хора.Поради тази причина сега приятелите ми се броят на едната ми ръка.Както са казали"на глупака отговори с мълчание".Прегръщам те силно Hug

# 121
  • Варна
Diana val4eva  Hug -те. За съжаление наистина има много такива хора. Трудно е наистина, но не трябва да се обраща внимание на изказванията им. Винаги съм смятала, че в дадени моменти е по-добре да се замълчи, отколкото да се изтърси нещо, само за да се каже нещо.

# 122
  • Талант на 2012,2013 г.
Мила Диана, Hug Hug Прочетох поста ти и останах в потрес!!! Безумно тъпо изказване на още по-тъп иднивид!!! И съвсем разумна постъпка от твоя страна/с помощта на колегите ти/. Не съжалявай за това, което си чула. Може би е трябвало да чуеш именно тези думи от устата и за да разбереш, че това не е пълноценен човек. Мога да съжаля само, че на дечицата се е паднала такава майка. Но...никой няма право да избира.
Питаш се как ще продължиш да работиш с нея. Ето така: Работиш и не я забелязваш. Изтрий я от съзнанието си. Считай я за бездушен предмет. Та тя си е такава. Не си заслужава да  тровиш още повече себе си заради нея. Покажи и, че ти е безразлична.Нека го усети ако все още има сетива...

# 123
  • Варна
Диана,  Hug Hug Hug!
Направо ме изумява хорското бездушие Shocked.. Как може това да са думи на жена, която е майка #Cussing out Това ме кара да обезумявам от яд, как може такива хора да да стават родители и да възпитават деца  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Не е честно.. Знам, че няма честно в този живот, но все пак.. Възможно ли е такова бездушие и низост у хората?!?!?!
Мила Диана, иска ми се да те прегърна и да ти дам сила някак си..Няма да забравя милите ти думи в трудни за мен моменти!  Hug

# 124
Благодаря Ви! Hug Hug от първия ден на мъката ми  сте с мен.С риск да се повторя ще кажа ,че без Вас щеше да бъде безкрайно трудно .Светла им памет на малките ни непрежалими дечица Flowers Rose Flowers Rose

# 125
 Мила Диана,прегръщам те силно!!! HugПотресена съм от разказа ти,ужасно е! #Cussing outМомичетата са прави-това същество не заслужава вниманието ти,игнорирай я,макар да знам че е доста трудно! Cry
И аз бих била загубена без вашата подкрепа,благодаря! Peace

# 126
Лилибон, другарче.... не ни трябват думи, нали...  Sad

# 127
Диана, не можеш да спасиш света от простаците. Те толкова си могат. За съжаление въпросната персона няма да бъде последната, която е успяла да ти сипе сол в раната. След време ще се научиш да убиваш с думи.  Hug

Мъничка Софи,  Cry.

# 128
  • вкъщи
Днес ми е тъжно ,защото вчера моя приятелка ,която загуби дъщеря  на 13 г миналата година заради ужасна лекарска немърливост,вчера загуби и бебето си в 7 месец,едвам са я спасили след спешна операция.Ужасно тежко е когато искрицата надежда така внезапно и жестоко угасне.
Много ми е мъчно,дано се възстанови бързо и има сили да опита пак да стане майка.

# 129
лелка, много сили за твоята приятелка. Бъди до нея!

# 130
  • София
Днес ми е тъжно ,защото вчера моя приятелка ,която загуби дъщеря  на 13 г миналата година заради ужасна лекарска немърливост,вчера загуби и бебето си в 7 месец,едвам са я спасили след спешна операция.Ужасно тежко е когато искрицата надежда така внезапно и жестоко угасне.
Много ми е мъчно,дано се възстанови бързо и има сили да опита пак да стане майка.

Лелка, това за майката на Дидка ли става дума? Оф, божеееееее, много съжалявам.  Cry

# 131
  • вкъщи
Да ,майката на Дидка Cry
Няма справедливост на този свят.

# 132
  • София
Много, много съжалявам.
Дано се възстанови и да има едно прекрасно бебе.

# 133
  • Талант на 2012,2013 г.
Не познавам майката на Дидка, но непременно ли трябва да познаваме един човек за да сме съпричастни с мъката му. Според мен - не. Затова и аз се присъединявам към болката на тази изстрадала жена и от все сърце и пожелавам да се възстанови и скоро да има възможноста да се зарадва на рожбичка...

# 134
  • Gotham City
Здравейте майчета!
Днес ми е мъчно защото, снощи се наложи да изпия спешен контрацептив, тъй като все още не сме готови за детенце но проблема е, че четох колко са вредни и как много жени са загубили способността си да имат детенце след употребата им.....та от снощи не мога да спра да мисля за това, че има голяма вероятност да не мога да имам дете.... много по-страшно е от колкото някога съм си мислила.... Cry

Извинявайте, ако това което казвам ви звучи глупаво и не достатъчно плашещо и тъжно, но за мен е такова...

Общи условия

Активация на акаунт