Днес ми е мъчно, защото... 13

• 35 256
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Рони.... Cry

-дано е светло на душичката ти Йоанчо....................

# 106
Рони,  Cry Hug

Много ме развълнуваха думите на Мария. Знае ли човек дали на една невинна и чиста душичка не е дадено да види повече отколкото ние успяваме? За съжаление никога няма да знаем отговора. По-важно е друго си мисля. Да не губим вяра, че някъде ги има.  И че са добре. Че не са при нас, но са добре...

Йоанчо, вярвам, че по своя си начин си до мама, тати и мъничката си сестричка, детенце.
  Flowers Rose Flowers Rose

# 107
  • София, "Младост 3"
Дано да намеря сили да си простя.. Cry

Има неща зависещи от по-вискши сили! Уви ние сме само хора....

РОНИ,  Praynig за него
 Heart Eyes Hug за теб... някои въпроси са без отговори....
и още - мисля си, че дори да ни се даде някакъв отговор, колкото и да е смислен - за болката той ще бъде напълно безполезен

# 108
  • Mediterraneo
7 години... Няма го и няма да го има... Всеки ден го виждам в дъщерите си и всеки ден го няма... Всяка тяхна усмивка и жест ми напомня на него, визуално са същите като него. Но не са батко си... 7 години не спря да ме боли. Аз и не искам.

# 109
Тарти, приятелко.......Прегръщам те горещо! Hug За твоето момченце Flowers Rose.......

Уви, няма думи, които да утешат майчиното сърце...Ако имаше такива бих ви ги дала изобилно.......Думите са слаби за майчината болка.......Прегръщам ви, момичета!!!!!! Никой не заслужава да измине този път...... Hug

# 110
Тарталета  Hugте силно и прекрасно знам как се чувстваш. Моят Жорко беше копие на батко си и когато разглеждам снимки на Миро като по-малък ми се стичат сълзите ....................

светла му памет!

# 111
Диманка  Hug .... за нашите непораснали момчета....

# 112
  • София, "Младост 3"
Дими, нямаго тук, но в майчиното сърце го носиш!
Има една прекрасна приказка на Андерсен - млада майка оставя собственото си дете за да гледа бебето на Графа, да го кърми. След години се случва така, че тя почва да вижда духа на починалото си при морска катастрофа дете. То й казва да му изкопае гроб...Жената "губи" своя ум и почва да ходи всяка нощ на морския бряг да се опитва да изкопае гроба. Все не успава до зори. Така една година. В последната нощ от живота й тя пак копае и пак не успява, идва сина й и й казва, че тя ще бъде спасена от него в деня на страшния съд нищо, че не е успяла да изкопае гроб - защото няма по-добро място за детето от сърцето на неговата майка! А тя една година е мислила за него и го е носила в сърцето си...
  bouquet В майчиното ти сърце е пристана на твоето дете!

# 113
тарталета мила ,много е трудно ,много боли,но какво можем да направим ние нищо ,знаеш ли когато ми казаха диагнозата на моето дете беше най тежкия ден в живота ми  мислех ,че ще полудея ,когато ми съобщиха ,че е почина благодарих на господ ,че и спести мъките които я очакваха ,тогава почнах да плача и ме болееше ,но не толкова ,когато беше жива и се мъчеше ,защото е много тежко детето ти със всеки изминал ден да умира а ти само да гледаш и нищо да не можеш да направиш .
нека почиват в мир децата ни ,за всички ангелчета Flowers Rose Flowers Rose

# 114
Диманче,  Cry Cry Cry Hug
Влади,  Flowers Rose Flowers Rose

# 115
  • Варна
Тарталета  Hug. Нека е светло на душата му.

# 116
Диманче, след написанато от Надето каквото и да напиша ще звучи слабо. Но да знаеш, че сме до теб, другарче.  Hug

Влади, за теб, мъничък...  Flowers Rose Flowers Rose

# 117
  • Талант на 2012,2013 г.
Днес ми е мъчно, защото толкова дечица изгубили без време пътя си на земята няма да тръгнат никога на училище... Sad

# 118
Мили майчета днес  ме върнаха към най страшните моменти от живота ми.Колежка се върна от майчинство и заговори за двете си дечица,след което се обърна към мен и ме пита как е моето дете?  С буца на гърлото и казвам,че  синчето ми е починало   и получавам уникално безумен отговор- Е НИЩО ЩЕ РАЗКАЖЕШ НЯКОЙ ПЪТ !При което на мен ми причерня и бях готова да я смажа .Признавам си спряхаме колегите.Не мога да го приема това, тя е майка на пеленаче на 9 месеца и дете на 3 години.Какво точно да разкажа ,че бях щастлива за 25 дни !?Или това ,че детето ми го спасяваха с  електрошок голям колкото него. Косичката му се беше изправила от него.Просто не знам как ще работим вярно ,че не сме в една стая, но няма да и простя за зловещите думи!Мили майчици за пореден път се убеждавам,че има хора без сърце и душа. Извинявам се ,че ви споделям ,но ако кажа на съпруга си той ще откачи повече от мен ! Борих се с мъката, но вече нямам сили .Девет месеца правя опити да приема този кошмар,но след днес пак започвам от мразовития 10 януари. Cry Cry

# 119
Мила, Диана, нямам думи.....
Прегръщам те силно!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт