Днес ми е мъчно, защото... 13

• 35 279
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
За Криси Flowers Rose Flowers Rose Ели Hug

# 211
За теб, мъничък...

Ели, обично другарче, прсти ми, че не стигат думите...

# 212
Голям светец, взел при себе си едно безценно ангелче.
Криско,  baloni
Лилибонче,  Cry.

# 213
За твоето ангелче Криси Flowers Rose Flowers RoseЛилибон Hug  Cry

# 214
  • The new Earth
Днес стават девет дни, откакто почина леля Снежа, на татко сестра. Като малка, ме е гледала много пъти, живяла съм при нея, докато родителите ми бяха в чужбина. Изцяло приличам на нея по външност. Когато беше съвсем млада, се разведе с мъжа си, който я биеше, а след един опит да избяга от него, беше затворил децата - братовчедките ми, в къщата, овързал ги с кабел за ток и казал на леля ми, че ако си тръгне, живи няма да ги намери. Слава Богу, събрали се хора, полиция и не успял да изпълни заканата си. Оттогава до последния си ден, леля ми живя единствено за децата си и загърби напълно своя живот.
Напоследък все искаше да ме види, сякаш е усещала, че времето и на този свят е преброено, а аз бях заета и все отлагах и отлагах, .мислейки, че има време. Е, нямаше! Дори не знаех, че е влезнала в болница, братовчедките ми не са ни казали, защото мислели, че влиза за няколко дни. Заклещена херния. Един ден просто припаднала в болницата и не се събудила - белодробна емболия.
Чувствам се ужасно виновна, че не намерих време да отида и да се видим, докато беше жива! Оставих в ковчега едно плюшено кученце на Калоянчо и я помолих, като го види, да му го даде...
Съжалявам, лельо! Прости ми! Почивай в мир! Flowers Rose

Криско, детенце непораснало, нека е светло на душата ти! Ти остана  в сърцата на много хора. Една звездичка. Завинаги!
Ели, болките ти с моите се сливат, прегръщам те отдалеко, приятелко!
За Криско Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

http://vbox7.com/play:e48ab431

...А в небе голубом горит одна звезда.
Она твоя, о ангел мой, она твоя всегда.
Кто любит тот любим, кто светел – тот и свят.
Пускай ведет звезда тебя дорогой в дивный сад...

# 215
  • Варна
Благодаря ви на всички, момичета!  Hug Криси продължава да е с нас. Днес е вторият ден от Седмицата за информираност за заболяването му. Всеки ден от нея ще описвам в блога по една история на семейство с ЕБ от България или от Америка. И макар тези истории да съдържат много мъка, те съдържат и много кураж и надежда и любов, които си струва да се усетят.

Искрице,  Hug За леля ти Flowers Rose Flowers Rose

# 216
  • Варна
Lilibon за Криско  Flowers Rose Flowers Rose. Нека е светло на душата му.
Искреце, нека почива в мир леля ти!

# 217
  • на дъното
Lilibon Cry Възхищавам ти се на всичко и за всичко което правиш Hug
iskrica_nadejda убеден съм ,че леля ти знае ,че не си го направила нарочно и не иска да се измъчваш. Hug
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Roseза Крис и всички обичани хора

# 218
Нека е светло на душата ти малко детенце ,
за Крис Flowers Rose Flowers Rose

# 219
 Flowers Rose Flowers Rose за Криско

# 220
Много ми е мъчно, ама много...
Не стига, че и детенцето ми го няма и не мога още да го преживея
Сега и татко го няма вече

# 221
Ох, Ася много съжалявам .Сега   навярно вече е видял своето внуче... Sad
дано е светъл пътя им......

# 222
Моля се за нашите деца, моля се и за нас мили майчици за почернените ни семейства   Поклон пред нашите ангели....Моля се да имам ВЯРАТА да продължа , за нашите дечица и тук и там Моля се           

# 223
Aсе,за твоя татко Flowers Rose Flowers Rose Мир на душата му!

# 224
  • на дъното
мечтица със сигурност е на по добро място.Място без болка,място където е и нейното дете
Асе  Cry Flowers Rose Flowers Roseи за твоето ангелче
nai-vinovnata аз изгубих вяра в всичко,не знам как не съм се побъркала до сега от мъка.Крепи ме само Дени,дано намериш вяра в нещо за да продължиш този труден живот на който сме обречени всички тук Hug

Общи условия

Активация на акаунт