Днес ми е мъчно, защото... 13

• 35 280
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
 Cry Асе, миличка, съжалявам. Нека милият ти татко почива в мир  Praynig

# 226
  • София
Днес, братовчед ми трябваше да стане на 35, но остана завинаги на 32 г. Боли ме, че го няма. Почивай в мир, Митко - ще останеш завинаги в сърцата на близкити си.  Flowers Rose Flowers Rose

# 227
Асе,  Cry Hug.

# 228
Момичета,вече нямам сили. SadДнес бях на лекар при Иво Тодоров,който откри ,че имам  синехия .Имала съм я и преди да забременея със сина  си та именно тя стои в дъното на това да родя преждевременно  CryКак когато съм забременяла не са го видели не знам #2gunfire #2gunfireСега се налага да ми прави цветна снимка за да отлепи срастванията и ако това не помогне операция SadНе ми стига друго ами и свекърва ми ни съди защо живеем в един от нейните апартаменти #Cussing out Съпругът ми им е единствено дете!Сега се чудя от къде да започна:Да водим дела ,да се изнасяме на квартира или да се оперирам? Господ защо си ме набеляза така та толкова изпитания  НАИСТИНА НЯМАМ СИЛИ Cry Cry

# 229
Диана...много неща са ти се струпали на главата,знам какво е да се чудиш от каде да започнеш.И колкото и банално да звучи всичко ще си дойде на мястото едно по едно!Стискам ти палци,а за свекито....Ама как може такова нещо?Аз като се сетя мойта първа бременост как мойта ми вдигаше нервите,сега си казвам,че не етрябвало толкова да се впрягам ама на момента.... :@

# 230
Миличка не се отчайвай, това че сте намерили причината е пътя към вашето щастие, поне знаете какво трябва да направите, много хора и това незнаят, което не е малко.Дано се разминеш с операцията.А това за свекърва ти направо без коментар.Как може да има такива хора,какви сърца носят? Нали знаеш мила в природата няма застой,колелото се върти, днес си долу,после се изкачваш и пак си горе, и за нас ще дойдат светли дни и ще гушкаме така желаните бебчета.
 Вчера ходихме на църква с мъжа ми,40 дена от смъртта на бебчо, и о чудо снощи го сънувах, цяла нощ го гушках ,целувах, храних го, а той милия така ме гледаше с любов,никога няма да забравя този поглед, благодаря на Господ че ми даде една нощ с него,моля се пак да го сънувам някой ден и да сме си заедно, събуждайки се сутринта се радвах че съм го видяла, а от връхлитането на действителността ми стана още го мъчно,празно и грозно.Поплаках си до обед, имах чувството че ще се задуша от мъка, но ето сега самата аз давам кураж на друга мама отчаяна като мен.

# 231
Асенко, писах ти...  Cry Cry Cry
Поклон пред паметта на свидния ти татко! Flowers Rose Flowers Rose

Диана, и аз съм имала такива моменти, в които не проумявам защо всичко върху нашите глави, но после нещата наистина се обръщат. Вярвай силно, че в живота доброто и злото се редуват. Няма да има само тъга и мрак. Силно стискам палци само с цветна снимка да се оправят нещата и да не е далеч денят, в който ще ви дадат зелена светлина за бебеправене. А това за свекърва ти направо не ми го побира умът. Как е възможно да има такова майчино сърце?

nelsiana , насълзиха ми се очите от поста ти... Силно се моля скоро не в съня си, а в реалността да се радваш на рожбичка, която да те гледа с любов.  Praynig Hug

# 232
  • Варна
diana_val4eva, нямам думи за свекърва ти! Shocked Сигурно ти е много тежко всичко да се струпа така наведнъж.. Само че не забравяй, че ти и съпругът ти сте най-важни. Мисли за здравето си и се оперирай! Всичко останало ще се нареди! Като отстраниш причината, ще чакаме да се похвалиш с 2 чертички. Прегръщам те!  Hug

nelsiana, без думи ме остави поста ти...  Cry..  Hug
 Flowers Rose Flowers Rose за твоето ангелче

# 233
Светле, благодаря ти Hug, прочетох всичко - наистина думите са излишни.
Разбираш ме, знам...Но се чудя защо Господ ми праща и това..
Не стига ли, че и детенцето ми го няма...
Незнам вече, нямам обяснения

# 234
Отново Ви благодаря за подкрепата HugТолкова съм объркана...

Nelsiana Flowers Rose Flowers Rose за твоето мъниче Cry

Асе,за твоите най свидни душички- татко и детенце  Flowers Rose Flowers Rose

# 235
Асенко,  понякога е така трудно да намерим отговор на въпросите си. Знам колко е трудно да вярваш в такъв момент, обично другарче. Но трябва, милинка... просто трябва. Заради майчето ти, заради теб самата, заради бъдещето. Силно вярвам, че един ден твоето щастие ще те намери и ще те накара да се усмихнеш. Знам колко невъзможно звучи това сега. Но животът понякога ни изненадва и приятно. А дотогва сме насреща. След това - също. Гушвам те, Асенко!

# 236
Ася, аз за 2 години наред с детето си изгубих баба, чичо, баща и свекър. Дори не искам да си мисля защо стана така, защото обяснение няма, просто искам да затворя страницата и да продължа напред към надявам се по-светло бъдеще.

# 237
Днес, моето момченце щеше да навърши три месеца. Щяхме да се разхождаме в този прекрасен ден в Заимов, а кучето ни да тича около нас.
Вместо това се видях с приятели и им разказвах, как е минало раждането и как една некадърна лекарка погуби човешки живот.
И ми беше трудно да им кажа, че днес стават три месеца откакто него го няма. smile3518 smile3518 smile3518.

# 238
# 239
Кураж, мила Беа...
Кураж на всички вас!
Прегръщам ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт