Днес ми е мъчно, защото... 13

• 35 283
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
 Беа,прегръщам те  spoko
diana_val4eva,Ася и всички мили момичета кураж  Peace Hug
И при нас минаха 5 тягостни и мъчителни месаца,но какво значение имат датите,когато тях ги няма всеки миг...
 Cry Cry Cry
Flowers Rose Flowers Rose за всички угаснали душици

# 241
  • Варна
Беа,  Cry  Hug!

# 242
# 243
 Днес ми е мъчно за мойте две малки ангелчета!Мама винаги ще ви обича,до сетен дъх ще ви нося в сърцето си!
Мъчно ми е за Стоянчо,ангелчето на мама vilkoni от близнашкия форум и се моля Бог да закриля братчето му Крис!
Мъчно ми е за всички без време отнети от нас душици!Дано им е светло на душичките! Flowers Rose Flowers Rose

# 244
  • Варна
Днес ми е мъчно за мойте две малки ангелчета!Мама винаги ще ви обича,до сетен дъх ще ви нося в сърцето си!
Мъчно ми е за Стоянчо,ангелчето на мама vilkoni от близнашкия форум и се моля Бог да закриля братчето му Крис!
Мъчно ми е за всички без време отнети от нас душици!Дано им е светло на душичките! Flowers Rose Flowers Rose
Ели,  spoko! Кураж, мила! твоите 2 ангелчета ще те пазят и ще се преродят в съкровището, което носиш сега.. Бъди силна! Винаги ще помним нашите рожбички.. И за мен не е минал ден без да мисля за Алекс и за всичко, което ми се случи.
 Flowers Rose Flowers Rose за дечицата ни

# 245

Две години без теб мила моя Капи
Дано ти е светло там където си
Винаги ще те обичам

# 246
izpepelena,за твоята Капи Flowers Rose Flowers Rose да е светло на малката душичка. Cry

# 247
Мисля,че са добре,там където са!Искам само да знаят,че многоооо ги обичаме и,че си оставаме техните майчици завинаги.Мойто момченце ще си остане първородния ми син.Много те обичам!!!

# 248
Изпепелена,   Hug Sad Въпреки че не пишеш, понякога се сещам за вас.

Flowers Rose Flowers Rose за теб мъничка Капи

# 249
  • у дома
izpepelena,за твоята Капи,кято ще е винаги в сърцетот ти  Flowers Rose Flowers Rose

# 250
izpepelena,за твоята Капи Flowers Rose  Flowers Rose
  Hug HugHug майчице!

# 251
  • на дъното
Беа ,elisalou ,izpepelena ,jarence Cry за всички наши ангелчета отишли си толкова рано от този свят

# 252
izpepelena ...силни  Hug
спи спокойно малка Капи.... Sad

# 253
  • Варна
izpepelena, Капи е добре нейде там, с другите ангелчета... Flowers Rose Flowers Rose Прегръщам те!

# 254
Дано са добре  Praynig
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт